Midsommar osv

Midsommar var förbannat trevligt faktiskt. Först jobbade jag 7-12 och det var ändå mysigt, vi dukade fint och klädde våra pensionärer somrigt och fint. Go stämning liksom.
Gick hem för att duscha innan jag åkte till mamma och pappa. Vi satt ute på trallen och åt, så himla härligt väder så jag och pappa satt kvar och pratade en stund. Sen behövde jag åka hem och göra mig klar för vid 4 skulle vi mötas hos en kompis för att cykla till kvällens firande. Vi var 5 st skm cyklade, va ca 1 mil och vädret var underbart. Det bjöds på champagne tror jag dom sa, sen var det bål och när alla gästerna trillat in åt vi planka. Vi satt ute och pratade, lyssnade på musik och umgicks. Blev kubb också. När alla fått mer dricka i sig blev det sång och dans. Jag fick testa luftgevär för första gången med, chocken när jag fick ner flaskan på första försöket medan pojkarna försökt ett tag. Cyklade hem runt 1 tiden, gick ändå fint, va en som vurpade 2 gånger men han klarade sig. Tog tyvärr inte en ända bild från dagen, men så är det. Får bjuda på dessa som jag tog dagen innan istället:


Dom firade med Jocke i år så vi fick ta dom traditionella bilderna dagen innan. Var för övrigt en mysig dag det med för vi va i stan med mamma för att köpa sommarskor, badkläder och klänning/shorts. Sen sov dom hos Jocke så jag och Madde åkte runt till dom andra som vi skulle cykla med på midsommar, samlade ihop allas dricka och körde ut så dom redan va på plats. 

Haft Madde och två andra vänner här varje kväll. Barnen älskar ju Madde och har adopterat henne som deras extra mamma. Den andra vännen har dom fastnat för också, han jobbar i skolan så Ellie är ju van vid honom. Så dom har härjat och haft hur kul som helst och jag har känt sån tacksamhet för detta. Mamma va med i onsdags också så vi var ju 7 stycken istället för bara oss 3 så medan dom lekte och duschade barnen fixade jag och mamma kvällsmat. Va som en stor familj kändes det som. Så när jag la mig sen va jag så tacksam för alla personer i barnens liv, som saknar dom, bryr sig om dom, leker med dom och allt sånt. Så fint. 

I lördags drog jag, Madde och dom 2 andra till Öland. Där solade vi en stund innan vi mötte upp en annan vän som firat midsommar där med ett gäng. Va skit trevligt och vädret har ju varit fantastiskt hela helgen. Jobbade igår men hade delad tur så vi badade innan jag skulle tillbaka. 

Här kommer ett gäng bilder, troligen helt osammanhängande och oordning:








Öland, lekparkshäng, dricka, restaurang och flätor. Fick beröm för flätorna på jobbet då jag gjort dom själv. Blev förvånansvärt jämnt också med tanke på att jag inte såg något. 

Nu är barnen hos J och jag har jobbat ikväll. Gick väl helt okej ändå måste jag säga. Efter jobbet mötte jag upp en kompis som följde med mig till gymmet. Inte varit där på 1 vecka så det var skönt, vi pratade lite skit samtidigt, sen hem till mig och fortsätta prata. Han gick precis hem och jag ska sova nu, klockan ringer 8 och sen ska jag till sjukgymnasten. Blir nog att storhandla och kolla någon mer present till Alex som fyller år nästa lördag. Var något mer jag skulle skriva men har glömt det helt nu.

xoxo linda