Fullt upp

Här har det varit dålig uppdatering, fy på mig! Vad har hänt sen sist? Minns knapps vad jag skrev senast. Men båda barnen har gått på sommarlov och Jocke semester, härligt! Jag får ut med av sommaren på hans semester än på min egen sen. 

I tisdags fick jag ett ryck så vi drog till Öland vid halv 2 typ. Barnen höll sig på gott humör hela vägen faktiskt. Det blev Köpingsvik och där var även en dagis kompis till Ellie så dom lekte mot slutet. Jag hade det så härligt, dom andra med. Vädret var toppen, långgrunt så barnen kunde leka vid kanten utan problem. Vill gärna åka dit igen när vi kan. Blev kvällsmat på McDonalds i Kalmar. Liten bildbomb:











Det blev en underbar kväll. Hade gärna haft camping eller så, hade varit fint med lite picknick och cider. Hade kunnat stanna någon timme till för kvällen va så skön. Men behövde ju som sagt äta och barnen behövde sova sen, och jag började jobba vid 7 dagen efter. Så vi åkte nog runt 20. Otroligt nog somnar barnen först när det är ca 20 minuter kvar innan vi är hemma. Men dom var riktigt nöjda! 

Har upptäckt en badplats som ligger ca 2 minuter bort med bilen, kallas Hålan. Vi var där för flera år sen, då var det mest som en håla. För något år sen fixade dom till det så det är ju strand och allt där, blev så förvånad. Har varit där torsdag-lördag nu. Blir djupt fort men barnen har armpuffar och kan leka vid kanten så dom är så nöjda så. Igår va ett par kompisar med oss där också. 
Jag har ju jobbat alla dagar utom tisdag så det har blivit på eftermiddagen när jag slutat. Men det har varit skönt. 

Idag har jag storhandlat med syrran, brukar göra det själv men är tacksamt när man får någon med sig. Träffade även på en klasskompis, inte sett honom i år alls tror jag. Väldigt kul att prata ikapp lite. Har umgåtts en del med hans lillasyster så har fått lite uppdatering där med. 
Ny vecka imon, jobbar måndag-torsdag. Skulle väl inte bli en jättefin vecka så då gör det inget att jag ändå är inne. 

xoxo linda