Hemmmmmmmma

Är hemma och har varit det sen typ 4 kanske? Riktigt skönt! Har tagit någon timme för mig att packa upp men har kollat på TV samtidigt och pratat med pappa och sånt. Men nu är allt inne och ska snart dra mig mot sängen för att kolla inspelningar, tror jag i alla fall.

På tisdag ska jag till Växjö och ÄTNLIGEN få träffa Maxi, längtar! Men först kommer måndag. Planerna för imon är att ringa djursjukhuset. Hoppas Lisa kan bli bra till sist, även om det troligen kommer bli dyrt. Men det kanske det är värt.

Har ju skrivit nästan varje dag och kom fram till att jag kanske inte lägger upp några shopping bilder, kanske...

xoxo linda

Dag 25 – En första

Som vanligt vet man inte riktigt vad man ska skriva, men kan kanske skriva lite om en första del av mitt liv, och den delen kan va mitt första år på John Bauer. Alltså att jag skriver lite om mitt första år på gymnasiet.

Första veckan va hemsk! Kände ju ingen där och tänkte, vem skulle vilja va med mig? Det fanns två från samma skola i min klass men vi var inte vänner så det spelade ingen roll för mig, dom var som främlingar. Att jag hade min dåvarande pojkvän (Joel) nära mig och hos mig på rasterna kändes som en tröst, men bara ibland.

Elin började ju prata med mig sista dagen på första veckan och det är nog tack vare henne som jag är kvar på skolan. Genom henne fick jag fler nya vänner, och sen även genom My och Janeth.
Sen började jag även prata med några i Joels klass och där träffade jag en jätte häftigt kille, Samuel. As cool! Haha nej :P Men man måste tycka om honom, han är speciell.

Efter ett tag så blev allt bättre och jag var inte ensam i matsalen, på lektionerna eller på rasterna. Det var som att allt blev bättre. Jag läste ut en kurs på ett halvår och det var MA-A. Kändes jätte skönt och väldigt bra! Eftersom jag anser att vi inte har så speciellt mkt att göra så gillade jag matten, det gjorde att jag var tvungen att jobba hemma och jag slapp sitta vid min dator hela tiden.

Just nu känns allt jätte bra om jag tänker tillbaka. Men jag tycker att vissa saker kunde varit annorlunda. Jag önskar att vi hade haft mer att göra, inte läxor riktigt men att jobba hemma liksom. Kanske att man skriver en uppsats och har en deadline. Sen har jag blivit lite less på att sitta vid datorn hela tiden och vill gärna jobba lite med böcker istället. Många i klassen hatar när vi ska skriva för hand, men jag tycker det känns befriande på något sätt. Plus att man får så sjukt ont i huvudet och blir helt slut i hjärnan om man sitter vid datorn minst 5 timmar om dagen.

Jag tycker också att lärarna kunde varit bättre, lärt oss lite mer och att dom kan sin sak, vilket dom inte alltid gör, och att dom är överens som saker och inte behöver fråga varandra UNDER lektionstid, dom ska vara förberedda.

Känner att detta inlägg slutade helt ifrån ämnet, men handlar ju ändå om mitt första år liksom. Men nu trivs jag i alla fall rätt bra och jag hoppas att andra året blir 1000000000 ggr bättre. Jag har fått fina vänner och jag har en underbar pojkvän, kan nästan inte bli bättre.

Nu ska jag bara satsa på att få så bra betyg som möjligt och verkligen anstränga mig, vill verkligen lyckas!

xoxo linda


Packa

Har lagt upp några bilder nu. Lägger upp på all shopping när jag är hemma istället.
Ska snart gå och duscha och sen packa lite tror jag. Vi åker härifrån senast vid 2 för vi ska köra om Ullared :D Men stannar ju inte alls länge för det stänger vid 5. Men får se om man hittar något skojjigt!

Pappa, här är en bild på tåget vi åkte. Stinsen sightseeing tror jag det heter.


Nej, nu ska jag hoppa in i duschen!

xoxo linda


30 juli - Bohus Fästning


xoxo linda

29 juli - Kinamat

xoxo linda

28 juli - Naturhistoriska museét


Sötnosen Theo <3


En enorm uppstoppad val, såhär satt den ihop.Blev rätt förvånad när jag läste lappen, först såg jag bara polisvaspärrningen men sen läste jag lappen och kollade sen på noshörningen. Man ser att dom hade börjat såga på det hornet som vad kvar.
Det sotod en vakt rätt nära där, rätt smart (Y)

xoxo linda

26 juli - Liseberg

xoxo linda

25 juli - Lotta på Liseberg
Ulrik Munther, lite småkär i pojken.

xoxo linda

25 juli - Universeum

xoxo linda

Sommarkrysset

Det är i och för sig slut när som helst men ändå. Vi har kollat på nu i alla fall.

Idag har vi åkt till havet och påvägen dit så besökte vi Bohus Fästning, tror jag det hette. Vi vattnet så badade jag och My. Vi gick ut så vi hade vatten till knäna och sen hukade vi oss, det var vårat första dopp i år. Grattis till mig!
Efter det så åkte jag och My till Nordstan och jag köpte ett fodral typ till min mobil och en klänning.

Otroligt fin bild, blir nästan lite tårögd så fin som den är... I alla fall, REA och kostade mig 199,50:- på Missäy.

Fodralet till mobilen. 49:- på UVX tror jag det heter.

Fixar mer bilder sen eller någon annan dag, på all shopping och kanske från museet och fästningen.

xoxo linda

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Mest döden. Helt klart döden. När någon jag känner dör eller om jag bara kollar på en film som är sorglig. Har blivit så otroligt känslig så jag kan lipa för ingenting. Jag kan nästan börja om jag bråkar med någon och blir skit förbannad, då är det nära.

Om jag blir sårad av den jag är tsm med/älskar så kommer jag troligen göra det. Sen kan det ju vara glädjetårar ibland med jö.

xoxo linda

Sallad

Va och shoppade med My innan och vi kom hem för ca 20 minuter sen så nu har man blivit fattig men har i alla fall köpt present till älsklingen, men stor hjälp av My :P Så MAXI, om du inte gillar det så kan du skylla på My istället ;) Men vi får hoppas att du gillar det lite i alla fall :)

Har hittat en väska så nu blir pappa glad :P

Kusinen med familj och min morbror åkte hem runt halv 3 och det har blivit lite tyst och tomt utan dom. Men det går nog bra! Vi va i Haga innan och kollade och hittade lite skojiga saker :D Eller egentligen hittade jag massa roliga saker men man kan ju inte köpa allt :P

Ska nog gå och plocka i allt i min plånbok igen för en VISS person kasstade den på golvet och vägrar lägga tillbaka allt, super snällt!

Får se vad vi gör imon :)

xoxo linda


Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Det är helt klart olika från dag till dag. Ett SMS från Maxi kan lösa det mesta men ibland behöver man se en bra film. Det beror helt enkelt på vad det är för situation. Har jag ont så kan tabletter få mig att må bättre.

Svårt att säga. Men sen ska jag försöka tänka positiva tankar för det sägs ju att man mår bättre då.

xoxo linda

Kvällsfika

Just nu sitter alla och fikar. Jag och mamma åt voffla på Liseberg så jag ville inte ha något nu och jag tror My är och duschar. Kul att veta!


Idag har vi varit på Naturhistoriska museét och det var rätt intressant men många djur var riktigt äckliga. Och det hade varit inbrott där i lördags, alltså dagen innan vi åkte till Göteborg, lite läskigt.


Vi åkte hem och grillade efter vi varit på museét och det var riktigt gott! Var ute och lekte lite med Isak och jag gick under ett träd och när jag kom ut därifrån så hade jag  en super äcklig spindel i mitt hår. Fick panik och massa sånt så jag gick in till mamma och hon fick kolla så jag verkligen fick bort den och sen bytte jag kläder. Så äcklig var den!

Efter grillningen så åkte vi till Liseberg och spelade på olika hjul. Malin vann sjärnvinsten på 2 olika hjul. Marabou och Balerina. Riktigt flyt hade hon :P My vann daim tror jag, eller om det var mamma. Tror mamma vann något också. Jag spelade sån klo igen och vann några gosedjur. Mamma ville ha en delfin så jag lyckades fixa en rosa till henne och hon är såå nöjd ;)

Imon blir det troligen shopping och då MÅSTE jag hitta något till sötnosen, har bara lite löjliga saker som är kul, så ska ha något vettigt :P
Nu ska jag tvätta bort mitt smink och sen ska jag tvätta håret, efter det ska jag nog sova :D


xoxo linda

Dag 22 – Det här upprör mig

Det är mycket som kan göra mig upprörd, men kan speciellt är det nog folk som mördar. Jag fattar inte hur man kan ta någon annans liv, en olskyldig människas liv.
Om man tänker på det i Norge, så många han dödade utan att ens bry sig om vilka som dog eller inte ens bry sig om vad han har gjort.

Hur kan man tycka att en människa är värd så lite att den inte ens få leva? Ingen har rätt att göra så. Nej, blir bara arg av att försöka skriva detta när man tänker på det så detta får räcka!
(Även folk som misshandlar djur och plågar dom m.m.)

xoxo linda

Liseberg - vinsten

Här är det jag vann :D

Dom "vann" jag när jag höll på med en sån där klo. Super söta ;)

Vi spelade på oliak hjul också och så gick mamma till ett där man kunde vinna Aladdin och Paradis choklad. Jag sa till henne: "Ska du pröva din lycka?" och sen så ville jag med spela. Jag spelade på nr. 17 och vann dirket, och fick stjärnvinst också så jag vann 3 kg choklad!


My tog bilderna så därför dom inte blev så bra ;)
Men i alla fall, det är Aladdin på ena sidan och Paradis på den andra. Inuti är det 3 av varje.

GRATTIS TILL MIG!

xoxo linda

Dagens lilla shopping

Var på Nordstan med My innan i eftermiddags och kollade runt lite och jag köpte ett linne och två nyckelringar.

Linne från H&M för 129:- Tycker inte den är så super snygg men My kom på att man kan ha skärp till och då blir det ju helt okej :D


Nyckelringar från H&M för 29:50 :- styck. Tyckte dom va häftiga :P

xoxo linda

Uuuut

Kusinen med familj har kommit och vi har ätit. Jag var "lektant" och gosade med Theo, så mysig :)
Nu ska vi ut och jag vet inte mer om vad vi ska göra.

Va på Liseberg igår så ska visa mina vinster ;)

xoxo linda


Dag 21 – Ett annat ögonblick

Hade ju svårt att skriva om ett ögonblick första gången så varför skulle det va enklare nu?

Meeeeeen vi kan ta när vi såg "Lotta på Liseberg". Det är ju direkt sänt så det var ju ett lite "speciellt" ögonblick. Man får ju aldrig veta vad som händer i reklampauserna om man inte är på plats men nu fick vi ju det och det var rätt kul, oftast i alla fall :)

Man får ju också veta hur en del går till innan sändningen börjar och vad dom vill att man ska göra och sånt.

xoxo linda

Dag 20 – Den här månaden

Den här månaden har jag inte gjort så super mkt. Jag har hunnit va med min fina pojkvän, träffat gamla mormor, lyckats vara sjuk varje dag. Åkt till Göteborg.

Om man slår ut det så kanske jag har gjort en del. Visst hittar vi på saker i Göteborg men det är inte mkt ändå eller vad man ska säga.

Resten av dagarna denna månaden så ska jag vara i Göteborg och hitta på massa skoj!

xoxo linda


Göteborg!

Andra dagen i Göteborg är snart över och det har varit en bra dag :D Först va vi på Universeum och sen åkte vi hem för att äta, efter det blev det Liseberg för där var det "Lotta på Liseberg" och det e något man måste göra :P
Så jag har bilder från dagen och även lite klipp från programmet också :D Men sånt lägger jag upp när jag har min dator eller när jag är hemma, har min med mig men inte packat upp!

Vi träffade Joel och Lars på Liseberg och jag och Joel gick och spelade. Tog sån "Gripklo" och fick en rosa sötnos ;) Ska se om man kan vinna något till Älskling :P

SÖTNOS: Jag har inte hittat något till dig ännu men jag har bett My och mamma om hjälp så vi får se vad vi hittar! SAKNAR DIG! <3

PAPPA: TACK SÅ JÄTTE MYCKET! :D Hoppas du och katterna har det bra hemma, vi saknar er :) I alla fall jag :)

Ska snart gå och lägga mig för imon blir det Liseberg med Joel, och MY så klart. Får hoppas att det går bra och sånt. Har massa mynt som ska spelas upp ;)

xoxo linda

Dag 19 – Detta ångrar jag

Jag vet inte om jag ångrar så speciellt mkt, det är ingen mening egentligen. Det är mycket jag kan ångra att jag inte gjorde och sånt men jag kommer över det. Men just nu så ångrar jag att jag inte la ner mer tid på skolan när jag gick på högstadiet. Även om jag hade mer poäng än vad man behövde för att komma in på min linje så hade jag nog varit mer nöjd om dom varit lite högre.

Jag tycker att jag la ner ganska mkt tid i 9an, i alla fall mot slutet. Men det hade varit bättre om jag hade gjort så från början. Jag var bra i skolan tills jag bytte i 7an. Sen gick det inte lika bra längre. Jag skolkade ibland och brydde mig inte om att plugga till prov. Jag slutade skolka rätt mkt i 8an, hände bara någon enstaka gång och det gick kanske lite bättre i skolan. Sen i 9an så skolkade jag nog aldrig, och det är bra men jag hade många omprov, men det var även om jag pluggade.

Men det är nog något jag ångrar, att jag inte brydde mig så mkt om skolan som jag önskar att jag hade.

xoxo linda


Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Jag minns faktiskt inte riktigt mina födelsedagar om jag ska vara helt ärlig, vilket gör det svårt att hitta någon favorit. Jag har gillat alla mina födelsedagar, är alltid nöjd med det jag får och sånt.

Men i julklapp så fick vi biljetter till en Tokio Hotel konsert som var två dagar efter att jag fyllt år, så man kan säga att det tillhörde födelsedagen. Detta hände förra året. Även om det tog ca 2 timmar för dom att börja konserten så var den faktiskt bra. Men ”betyget” sjönk för att dom var så sena. Men det var våran första ”riktiga” konsert för det var ju inte svenskar och vi hade bara sett artister från Sverige. Jag såg den med My, min kusin och hennes lilla syster!

xoxo linda


Tvätta bilen

Igår när mamma och My hämtade mig i Växjö så åkte vi och tvättade utsidan av bilen och snart så åker vi för att städa insidan. Ska bara låta maten sjunka lite. Ska även panta efter det.

Efter att vi fixat detta så ska vi ÄNTLIGEN packa :D Älskar att packa :P Även om jag redan har tagit fram det mesta :P Men det är kul ändå!

xoxo linda

Mätt!

Har precis ätit grillat och nu är jag rikrigt mätt och nöjd :D Åt kanske lite för mkt men det är det värt!

Kollar just nu på nyheterna och det som har hänt i Norge är så sjukt hemskt att det inte finns ord. Fattar inte hur man kan vara så känslokall och bara döda folk utan vidare. Fy fan asså. Som sagt, finns inte ord.
Hoppas han/dom får det staffa de förtjänar!

Har sett nyheterna flera gånger nu så kanske är lite dåligt av mig att säga att just nu ser jag hellre Full fräs med Stefan och Krister än att se nyheterna ännu en gång. Man blir bara depprimerad och förbannad. Ledsen blir man också.

xoxo linda

kfmncnk

Kom inte på någon rubrik till detta inlägget heller (Y)

Ska gå och dricka lite Samarin tror jag för jag börjar må illa igen, sen ska jag väcka pappa. Efter det borde jag kanske börha dammsuga, om jag orkar.

xoxo linda

Dag 17 – Mitt favoritminne

Jag har många minnen som jag gillar så det är svårt att välja någon favorit. Jag älskar mina djur så kan skriva om första husdjuret vi fick.

Det var två marsvin. Mamma hade hämtat dom och sagt att vi skulle passa dom för att någon skulle få dom i julklapp. När det var jul så sa mamma att dom var till oss och vi blev jätte glada. Jag älskade mitt marsvin, som hette Snutten. Han var ett virvellmarsvin och dom lever tydligen inte så länge och han dog 5 juni 2008 eller något sånt. Minns inte året men datumet är jag säker på. Vi hade till sist 3 marsvin och tyvärr är alla döda, mitt dog först L Nu har vi ett nytt (hade ju två men en fick vi avliva) och så har vi två katter. Älskar alla djur som vi haft!

xoxo linda

Episode 22: The Tide That Left and Never Came Back / The Leavers Dance

"The school year is ending, and so are relationships that once seemed so right. Lucas can claim at least one triumph: the evidence of fraud that will destroy Dan. Or is Dan yet again a step ahead of everyone else?"

Detta va ett dubbelt avsnitt som man kan se i rubriken. Ett avsnitt är ca 40 minuter så jag väntade för att se om eftertexten kom efter 40 minuter men det gjorde dom inte så jag förstod att dom slog ihop två avsnitt då.
Lite tråkigt att jag måste vänta för att få se fortsättningen :( Måste verkligen till Ullared snart...

Nu ska jag göra mig klar för sängen och sen måste jag verkligen sova för jag har varit trött hela dagen, både jag och Maxi höll på att somna i längeheten. Sömntutor (Y)

xoxo linda

Episode 21: What Could Have Been

"Moving in, moving out and moving on. Back in Tree Hill, Nathan makes a big decision about his marriage to Haley... and his relationship with his parents. Lucas gathers evidence to use against Dan"

Bestämde mig för att försöka kolla klart på de två sista avsnitten innan vi åker. Får se hur mkt jag orkar :P
Har lagt ner en del av min packning i två tvättkorgar bara för att jag inte ville lägga tillbaka allt i garderoben :P Men det gör ju att jag hinner med mer imon ju!

xoxo linda

"Å"

Vet inte vad jag skulle ha för rubrik så det fick bli så (Y)

Va i Växjö med älsklingen idag. Saknar honom jätte mkt och kommer vara jätte jobbigt att inte kunna träffa honom på mer än en vecka :( Älskar dig Maxi <3

Har mått lite bättre idag men just nu har magen svält upp och jag mår lite illa. Får se om jag ska göra något åt det eller bara låta det va. Åt kanske för mkt!

Hade tänkt börja fixa lite med packningen men har bara legat i sängen och varit uppe och ätit. Har läst och hört lite om bombattentaten i Norge och jag tycker det är lite läskigt faktiskt, det är ju så nära liksom. Hoppas att dom inte kommer hit!

Kanske ska kolla lite packning nu?

xoxo linda

Dag 16 – Min första kyss

Jag räknar från en person som jag verkligen minns var bland de första. Man pussades ju när man va yngre men detta va väl mer ”seriöst”. Han heter Jesper Lundberg och är lika gammal som mig.

Vi träffades på friidrotten eftersom vi tränade ihop. Sen umgicks vi och några till efter träningen och vi blev tsm. Jag gick i sexan då, tror jag. Slutet av 5an eller början av 6an, där någon stans.

xoxo linda

Dag 15 – Mina drömmar

Mina drömmar är att få ett jätte bra jobb där jag trivs och tjänar bra. Jag vill va gift men en underbar man och ha minst 2 barn. Jag vill nog bo i ett hus, kanske att jag "tar" huset vi bor i nu.
Kanske pröva att jobba utomlands eller så?

Inte så överdrivet stora drömmar men det är så jag vill att mitt liv ska se ut.

xoxo linda

Oups

Har visst inte skrivit något idag, förlåt! Men det kommer komma något mer inlägg ikväll i alla fall!

Har varit med mamma i Växjö idag och det gick rätt bra. Mått illa ibland men det verkar bli bättre lite då och då. Men visst, mår fortfarande illa och har ont men jag ska i alla fall träffa älsklingen imon! :D
Har fixat en mobil till dig med nu sötnos :)

Nu ska jag fixa lite Novalucol eller hur det stavas, och ha med mig det imon.
Kommer troligen blogga på Mys blogg med, hon har inte samma lust längre. Ledsamt nog så tog det slut mellan henne och hennes kille inatt :( Så jag kommer va där lite också.

Tror jag måste hjälpa Lisa först, on kliar så hon får panik tycker jag :O

xoxo linda

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?


Tog precis på mig kläderna igen bara för att göra detta inlägget. Så japp, såhär såg jag ut idag.

Texten på tröjan är till dig älskling <3

xoxo linda

Urk

Mår så sjukt illa och har gjort det hela dagen. Vill egentligen bara spy, men ändå inte. Men om jag gör det så borde jag må bra efter det och det vill jag verkligen!! Men istället går jag och lägger mig och dag för dag saken lägger jag in typ imon men daterar det till idag. Om man fattar?

I alla fall. Hälsade på gamla mormor och det var faktiskt lite läskigt! Men nu har vi det gjort i alla fall och det känns jätte skönt :) Sen till mormor och nu är jag hemma och har varit det ett tag.
Hoppas jag blir bättre för jag vill verkligen träffa älsklingen innan jag åker!

xoxo linda


Episode 20: Lifetime Piling Up

"What if? Unconscious after his racetrack crash, Nathan dreams of how life could have turned out: he is the abandoned illegitimate son... and Lucas is the pampered, arrogant star of the Ravens basketball team"

Sista avsnittet för idag och sen är d et bara två avsnitt kvar på denna säsongen :( Men det stod något om att sista avsnittet (22) är dubbelt så får se vad dom menar med det. Är riktigt trött och har ont i magen så ska sova efter detta!

xoxo linda

Episode 19: I'm Wide Awake, It's Morning

"Start your engines. Nathan's Uncle Cooper takes Nathan and Lucas out of town for some lessons in professionals racecar driving. But the fun turns tragic when Nathan crashes... maybe on purpose"

Ska äta upp min pizza och dricka iste och njuta av ett avsnitt av OTH. Känns bra :D

xoxo linda

Dag 13 – Den här veckan

Jag räknar från idag!

Tisdag: Till Växjö och sen mormor.
Onsdag: Till gamla mormor, sen mormor och sen bilbingo.
Torsdag: Vara hemma och fixa.
Fredag: Växjö med älskling (?)
Lördag: Packa och fixa det sista.
Söndag: GÖTEBORG! Kommer sakna alla hemma :(

xoxo linda


Mjau

Göran skrek precis, han vill ha mat så det ska han väl få då. När jag har fixat det så tror jag att jag bänkar mig i soffan med två avsnitt av OTH innan jag somnar. Eller om jag fixar mig lite och sen kollar på det, jag får se :)

Måste verkligen börja läsa mer i mina teori böcker, har blivit jätte dålig på det!

Va ju tänkt att vi skulle till gamla mormor men tydligen så gick inte det för det skulle vara något där hon bor, så vi åkte till Växjö och sen till mormor. Riktigt trevligt, tills jag upptäckte en ENORM GRÄSHOPPA!!!!!!!
Det var så otroligt äckligt, den va ju inomhus och det va bara jag som såg den så skulle försöka visa dom andra och till sist såg dom den med. Jag och My sprang ut och där va min morbror och en katt. När jag skulle gå till katten så såg jag att den låg jämte en till gräshoppa. Mormors hus är typ omringat av gräshoppare! Usch det var hemskt så har gått runt och kollat efter om jag ser fler, så fort man bytte rum så kollade man lite.

xoxo linda

Pizzzzzzzzzza

Sitter och äter lite pizza från igår, fortfarande god!

har duschat och varit nere i tvätten med My och mamma, och nu äter jag ju då. Vid typ 2 så ska vi åka till mormor och se om hon vill följa med till gamla mormor (hennes mamma) och så ska vi se om min kusin + barn vill följa med. Hon börjar bli så gammal (96 år) så vi tycker det är bäst att träffa henne innan det är för sent, alla vet att man ångrar om man inte hinner träffas innan.

xoxo linda

Duschen

Ska gå och duscha typ nu. När jag har gjort det så ska jag och My ner i tvätten och kanske börja tvätta massa kläder! Sånt man måste göra när man ska åka bort ;)
Efter det så ska vi till Netto och sen kanske vi åker till gamla mormor.

xoxo linda

Episode 18: The Lonesome Road

"Still on his road trip, Nathan stays overnight with Taylor. Others are choosing their own roads: Jake turns himself in to the police, Anna tells her parents that she's gay and Lucas plots to bring down Dan"

Ska gå och ta kattlådan, igen och sen drar jag mig nog till sängen. Ska dricka lite iste så är nog i soffan först och sen borstar tänderna och sen sängen. Låter som en bra ide! Eller om jag bara går och dricker, borstar tänderna och tar sängen direkt efter det? Känns skönare så det får nog bli så!

Känns inte skönt att sova ensam, sov så bra i natt med älsklingen jämte mig. Även om det var skit varmt och soffan hård :P

xoxo linda

Packlista

Höll på att skriva en packlista uppe hos My innan när vi åt pizzan som vi gjorde. Den var god btw!
Men när jag kom ner så började jag kolla bland mina kläder för jag hade inte skrivit upp några eftersom jag inte vet vad jag har och så ännu. Men jag började kolla i alla fall och sen tog jag kort på det som jag tror jag ska ha med och sen fixar jag i ett word dokument med bilder och text så jag verkligen vet vad jag menar. Känns rätt smart men ska fortsätta med det imon, måste ju ha något att göra då. Eller om jag gör det på onsdag för vi kanske ska till gamla mormor imon.

Just nu så ska jag göra knäckebröd med philadelphia ost och sen ska jag nog kolla på ett avsnitt av OTH, eller om jag ska kolla igenom mina inspelningar. Jag får se, annars tar jag inspelningarna i veckan. Har ändå sett det mesta. Onödig fakta onödigt sent men så är det. Har inte känt för att skriva riktigt. Jag ljög, förlåt! Haft jätte sug efter att skriva men har inte vetat vad! Och jag är väldigt sugen på att läsa så det ska jag göra innan jag somnar sen. I alla fall försöka orka med ett kapitell.

Håller på att bränna "Die Welle" som älsklingen fixade till mig, tack! Lite kul, filmen är tysk, jag som är svensk har sett den 2 ggr, Maxi är tysk och har aldrig sett den. Lite illa faktiskt, men nu har han sett den :)
Ska fixa en låt till mamma också, har ingen aning om hur det kommer gå då  ingen vet riktigt vad den heter, men men :)


Hittade ÄNTLIGEN tidningen. Kollade ju här men dom hade den inte så kollade på Presstop när jag och Maxi sov i lägenheten. Blev jätte glad när jag hittade den :D 55:- tror jag den kostar. Har inte läst hela ännu, tänker spara den till vi åker till Göteborg!

Nu vill Göran ha mat så ska gå och fixa allt sånt hade jag tänkt.

xoxo linda

Dag 12 – I min handväska


1. Plånbok
2. Filofax (?)
3. Neccesär med bindor, tamponger och tabletter mot mensverk
4. Trosskydd
5. Pennskrin
6. Bindor
7. Plåster
8. Handsprit och våtservetter
9. Neccesär med småsaker
10. Tuggummi
11. Halstabletter
12. Paraply
13. Headset
14. Nycklar

Så, det var allt som jag har i min väska för tillfället :P När jag ska någon stans så har jag mobil, läppsyl, nässpray och vatten med mig :)

xoxo linda

Episode 17: Something I Can Never Have

"Jules has left. And it looks like others are leaving, too: Brooke to California, Felix to military school, Nathan looking for Haley, Jake and Jenny on the run from Nikki, and Keith to anywhere but Tree Hill"

Efter detta avsnittet drar jag och My till ICA för att handla saker till pizzan som vi ska göra :) Hoppas det blir gott!

xoxo linda

Episode 16: Somwhere A Clock Is Ticking

"For better, for worse. Keith and Jules' wedding day brings many couples closer: Jake and Peyton, Andy and Karen, Lucas and Brooke. But not Keith and Jules"

Hemkommen från två fina dagar med en fin pojkvän :) Träffas på fredag igen och sen får vi se när det blir nästa gång :(
Då magen bråkar så kändes det bäst att lägga sig i soffan och ta det lugnt framför TV:n :)

xoxo linda

Hellcats med baby

Sitter och kollar på "Hellcats" med Maxi och reklamen tog precis slut så ska snart fortsätta kolla. Vi kanske går till Dalbo sen och köpa chips :P Men får se :)

Övningskörde till City Gross innan och det gick väl ganska bra. Handlade lite där men dom hade inte dom chipsen som jag ville ha så struntade i det!

xoxo linda

Dag 11 – Mina syskon

Jag har bara ett syskon, en tvillingsyster som heter My (hennes blogg) och hon är född ca 90 minuter efter mig.

Visar hennes bästa sida ;)
Men hon är en bra syster och vi tänker rätt lika om det mesta. Pratar om typ allt och det är bra :)
Tror att jag älskar dig ;)

xoxo linda

Episode 15: Unopened Letter to the World

"As Tree Hill teens film themselves for a time capsule to be opened in 50 years, the joys and fears they express play out in their lives. A drinking-and-driving incident lands Nathan and Lucas behind bars"

Orkade med ett avsnitt till så håller på att kolla på det nu. Längtar tills vi ska till Ullared så jag kan köpa säsong 3 och 4! :D
När detta avsnittet är slut så drar jag mig mot sängen så jag orkar vakna imon :P

xoxo linda

Episode 14: Quiet Things That No One Ever Knows

"It's true: Anybody can be president! Thanks to Mouth, Brooke wins the election. Meanwhile, Nathan's turning into a loser. Whit Haley gone, he slides downhill... and blames Lucas for his unhappieness"

Får se om jag orkar kolla på fler avsnitt. Har fortfarande inte packat något men jag har i alla fall läst ett kapitell i "Vargtimmen". Kanske läser mer sen men just nu blir det OTH, funderar på om jag ska tvätta ansiktet så jag kan packa ner det. Men har ändå saker som jag inte kan lägga ner förens imon så får se :)

xoxo linda

Sommarkrysset

Det är lördag och det betyder "Sommarkrysset". Sitter själv och kollar på det så det är inte lika kul :P Men orkar inte gå upp till dom uppe så ligger i soffan med katten på ryggstödet istället :) Ska egentligen gå och packa det jag ska ha med mig imon så jag har det gjort, för då är det bara att slappa och duscha, lägga tid på mig själv helt enkelt :D

Kom aldrig på vad jag skulle ta med mig så började rensa i rummet lite. MY, JAG HAR LADDAT NER DEN LÅTEN DU VILLE HA SÅ OM DU VILL HA DEN SÅ FÅR DU KOMMA NER OCH LÄGGA ÖVER DEN!
Snäll jag e ;)

Näe, om jag ska ta och fixa klart det jag hade tänkt, sen läsa ett kapitell och sen kolla på OTH för det var ett tag sen nu :)Okej nu var "Sommarkrysset" slut och någon film med sjukt dålig annimering började så jag ska byta till något som inte ser så fejk ut. HP hade varit kul men som sagt, OTH :)

xoxo linda

Stackare ;)

Lisa tycker att det är så synd om henne så tänkte passa på att ta lite kort när hon såg hängig ut. Blev inte så bra men ändå :)Kolla tungan xD

xoxo linda

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Inga super bra bilder men såhär såg jag ut idag i alla fall.

Linne från Öland och kortbyxor på H&M. Hade egentligen pyjamas på mig men skulle till Netto med My så fick byta om, och annars hade nog bilderna blitt ännu värre :P
Ser lite bred och sånt, men skit samma :)

xoxo linda

Grillning!

Håller på att grilla just nu men tycker allt är lite kaos. Pappa har redan grillat sitt och vi har inte ens börjat med vårat för att det krånglar något där uppe? Aja, snart får jag nog min mat i alla fall :D
Fick precis stå och mata Lisa med kattpärlor från min hand för hon når inte ner riktigt med tratten på sig. Hon fick ta av den lite och hon började tvätta sig direkt och höll på jätte länge. Så söt!

Skriver snart om dag-för-dag. Hoppas det blir bra väder imon när jag och älsklingen är i Växjö, kanske kan gå till sjön då :D

xoxo linda

Bröllopet!

De som skulle gifta sig heter Malin Pettersson och Pocke (Patrik) Andersson.
Malin är min kusin. Vi kom dit runt halv 5 och träffade släkt och vänner. Sen började allt och min gamla klasskompis Ivona spelade och sjöng, visste inte att hon skulle komma så vi blev förvånade när vi såg varandra :P Men kul att träffa henne igen!
Det var väldigt fint och Malin (bruden) bröt ihop lite, men hon såg väldigt lycklig ut ändå. Glädjetårar alltså. Men hon lyckades samla sig och så och båda två sa JA :) Hon tog hans efter namn och heter nu Andersson.

Efter det så var det först en del fotografering och sånt sen mat och det var gott! Mot kvällen så började Linn (Malins syster) och Ivona spela musik och de flesta hade druckit så några dansade och höll på och hade kul :)

Vi fick se brudvalsen eller vad det heter men det gick väl inte så jätte bra :P Men Pocke var bra på att bugga så jag och mamma dansade med honom ^^ Orkar inte skriva allt men jag hade riktigt kul och vi kom hem runt 1 så var rätt slut efter det. Fick prova någon drink eller vad det var som Malins halvbror gjorde, han var tydligen bartender så han visste vad han gjorde. Och den var helt okej.

När Isak skulle gå och lägga sig så frågade jag om jag kunde få en kram och då kom han och gav mig en, sen fick jag en puss på munnen av honom, så söt! :) Sen gick han och pussade lite på Ivona :P


Ivona som spelade och sjöng :)


Brudparet :)
Byte av ringar. Från Pocke till Malin :)


Från Malin till Pocke :)


"Du får nu kyssa bruden"


Hela familjen :)


Ris kastning :)


Brudvals :)


Haha kolla Isak xD


Morfar, pappa, son och mamma :)

xoxo linda

TRÖTT!

Kom hem för snart en timme sen. Tycker bröllopet var jätte lyckat! Men skiver om allt det imon samt lägger in några bilder. Tog rätt många så ska kolla igenom alla och sånt först. Men det hinner jag imon.
Och på söndag får jag ÄNTLIGEN träffa älsklingen igen <3 Ska se om vi kan fredag-lördag nästa vecka också eftersom vi åker på söndag och har ingen aning om när vi kan träffas nästa gång. Plus att sötnosen snart fyller år så måsta hitta något till honom, synd bara att det är så otroligt svårt till killar! Men det löser sig :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen för jag är så sjukt trött just nu. Men har haft riktigt roligt så det var helt klart värt att stanna så länge, var folk som stack rätt tidigt.

xoxo linda

I mitt rum

Tog kort på mina tavlor som jag har i mitt rum, i brist på annat att skriva :P

Okej, Lisa kanske inte är en tavla men hon är minst lika fin som en ;)

xoxo linda

Dag 09 – Min tro

Tycker det är lite kul att skriva om min tro eftersom jag ska på bröllop idag, hihi :P

Jag kan inte påstå att jag har någon tro. Jag antar att jag är kristen men jag går inte i kyrkan och har inte heller konfimerat mig. Jag vill faktiskt ha en tro, men just nu tror jag på det jag väljer att tro på, alltså ingen form av religion eller så.
Även om jag inte tror på gud så SKA jag gifta mig, har redan bestämt det ;) Och det vill jag helst göra i en kyrka. Eller, det vet jag inte eftersom bröllopet idag är utomhus så kanske jag fastnar för det? Men oavsett vad, så vill jag gifta mig även om jag inte tror på allt det som dom kommer säga.

Typ så?

xoxo linda

Hearts in the air - Eric Saade


En riktigt bra låt och lite annorlunda för att vara från honom, tycker jag.

Hörde den första gången på radion tror jag? Var fast direkt! Även syrran gillar den ;)
Att han är ganska snygg är bara en bonus, även om man inte ser honom när man lyssnar, men låten är bra ändå :Dxoxo linda

Kläderna!

Såhär ser jag ut på bröllopet :)

Funderade på om jag skulle ha min rosa rosett också men tror inte jag orkar fixa det, tyvärr. Älskar ju mina rosetter ^^
Om ca 15 minuter så åker vi!

xoxo linda

Just nu

Sitter med blött hår, lyssnar på musik och är hungrig. Funderar på om jag ska ta en macka och sen föna det så jag kan börja fixa mig, hmm...

Tror det låter som en bra ide, måste upp och hämta volumemastern hos My med, hoppas den har svalnat bara.
Blev inte så mkt att skriva om just nu men kommer bild på hur vi ser ut sen, i alla fall hur jag ser ut ^^

xoxo linda

Fix

Kom precis hem från baken och Netto med My och såhär fin var jag idag ;)

Orkade inte ta om bilder hela tiden så det fick bli den enda jag tog :P

I alla fall, ska skriva klart detta inlägg och sen ska jag duscha tror jag. Ska fixa med dom tidsinställda inläggen sen och även fixa till inläggen som kommer innan jag åker.
Har lite att fixa, även om jag inte måste. Men jag tycker det är kul att skriva, även om man sällan har någiot vettigt att skriva!

xoxo linda

Torsdagsmys med My ;)

Innan My kom ner så var det tänkt att jag skulle spendera min kväll på detta sätt:

Lite stolt över bilden blev jag faktiskt, lyckades ta den helt själv och tycker bilden på TV blev rätt häftig xD

Sen kom My ner och ville ha hjälp att göra om sin header och jag vet inte om det blev riktigt som vi hade tänkt oss men nu har hon e ny i alla fall :) (syrrans blogg)
Nu blir det:


"Mamma Mia" och iste. Blir inte att läsa så länge hon är här ;)
Har gjort en lista på inlägg till imon, blir nog några tidsiställda så måste ju hitta på några för jag hinner ju göra några stycken tills bröllopet är ^^

xoxo linda


Zzz...

Är rätt trött faktiskt. Har märkt att jag är det ofta, men kanske är så när man är tonåring :P

Har precis "plågat" Lisa. Hon har ju ett sår och har därför tratt me nvi tar av den på kvällarna och hon har skött det bra men så rev hon upp det rätt nyligen så fick tvätta det och sen smörja in. Krävdes 3 personer idag. My och Hannes fick hålla fast henne och jag tvättade men sen smet hon så jag och My bytte. Till sist gav hon väl upp lite, men hon vet att det är det bästa för henne. Hon har rivit upp det så mkt att det snart ät fram till ögat.

I alla fall, har gjort det jag skrev att jag skulle göra, fast har INTE läst. Funderar på om jag ska läsa ut "Vargtimmen" innan jag fortsätter med teorin i fortsättningen. Men jag vet inte, känns nästan som om jag blir lite stressad av att ha alla böckerna så kanske bättre att ta en i taget.
Fast jag läser ju inte deckare på kvällen så tänkte ju ta teorin då men kanske ska ta deckaren först, så speciellt läskig är den ju inte så det kan ju inte skada? Men jag får se hur jag gör :)

Imon är det bröllop! Och jag hoppas att det är uppehåll för jag vill inte sitta ute i regnet :P Kommer bilder på hur vi ser ut och sånt innan vi åker, och sen kommer bilder från bröllopet på lördag kanske. Kanske ska fixa lite tidsinställda inlägg imon.

Nu ska jag tvätta ansiktet så jag har det gjort. På söndag blir det sova i lägenheten med Älskling :) <3

xoxo linda

Buhu


Några blodprov senare ^^ Gör faktiskt ont och det brukar det inte göra, men sen tål jag typ inte tejpbitarna eller vad dom sa så.

My och Hannes gör mat så hoppas det blir gott sen :)
Har inte gjort så mkt mer idag, städat det jag ska, typ. Ska upp och hämta mina piercingar så jag kan laga dom, ska torka spyor på altanen också och jag borde läsa på teorin. Men en sak i taget, först spyorna!

xoxo linda

Dag 08 – Ett ögonblick

Det är svårt att skriva om ett ögonblick, dels för att jag inte fattar vad som menas med det. Men jag får chansa helt enkelt.

Kanske kan ta första dagen på min nya högstadieskola, fast det blir mer som en återblick... Skit samma, jag gör så ändå.
Det var 21 eller 22 augusti (tror jag) 2007. Jag, min syster och två kompisar skulle gå i samma klass men på en ny skola. Om man ska ta ett ögonblick som jag minns mest så är det min plats. Så jag kan ju förklara min plats, för det är ju ett ögonblick för mig, typ?

Alla hade bänka och man satt två och två i tre rader. Jag satt längst fram i mitten raden. Min plats var den till vänster och jämte mig hade jag Amira (kompis).
Tyckte inte om att dom satte oss längst fram för vi var ju nyast och hade inte träffat någon av dom andra. Det var nya människor från Hjortsberga men dom hade träffats innan sommarlovet och sånt så dom kände varandra. Man kändes utstirrad på något sätt...

xoxo linda

VC

Kom precis hem från Vårdcentralen och fick en tid 13:30. Var INTE skönt att köra moppe i ösregn och blåst, men det gick och jag är hel och blöt :P Dom som jag egentligen skulle få tid hos var på semester så fick ta någon anna, men jag har varit hos henne förr.
Körde till "Pressbyrån" också för att kolla efter "Egoboozt magazine" men den fanns inte där. Vet inte var jag ska leta. Får nog kolla i Växjö nästa gång jag är där för dom har i alla fall minst 3 pressbyråer eller liknande och någon av dom borde ju ha den.

Ska snart börja dammsuga men först ska jag äta frukost. Tack nästan så fort jag vaknade för att få det gjort. Så först mat, sen städning! Efter det kanske jag skriver om dag 8 eller om jag gör det sen :)

xoxo linda

Header hjälp!

Någon som vet hur man gör en header så man får den i rätt storlek? Håller på att bli förbannad för att jag ALDRIG får den i rätt storlek och måste göra om typ tusen gånger. Ska se om jag hittar hur man gör, annars vill jag gärna ha tips!

xoxo linda


Färgar


Sitter med färgen i. Blev inte så speciellt bra eftersom jag inte ser bak själv. Men men. Kanske gör om det om några veckor eller så, men det viasr sig. 
Lyssnar på musik samtidigt och känner mig allmänt snygg med handduken på ;) 

Kollar på "Livet på BB" också, eller inte kollar precis men det är på och jag kollar ibland i alla fall. Börjar bli hungrig igen så kanske ska ta en macka snart. Ska i alla fall tvätta bort sminket runt ögonen för det kommer rinna i ögonen när jag tvätta ur färgen, och kanske håret, vem vet?

xoxo linda

Harry Potter och Dödsrelikerna del 2

Filmen vad BÄST! Lite synd att visa delar som va i boken inte var med, och dom gjorde om filmen lite med saker som inte stod i böckerna, men allt som allt så var den faktiskt super bra! Lite ledsen över att det är slut nu bara :( Kan ju säga att jag har växt upp med dom filmerna och böckerna. Älskar dom verkligen! Tyvärr så har ju allt ett slut, men detta kom för fort.


I alla fall. Just nu sitter jag och väntar på att My ska komma ner för hon skulle hjälpa mig färga håret men hon verkar ha glömt det för typ 5 gången idag. Duktigt!

Imon ska jag kanske till vårdcentralen och se om dom vet varför jag har mått illa varje dag sen 9 juni. Otroligt irriterande och jag vill inte ha det så när vi är i Göteborg! Så får se. Pappa tror att det kanske är järnbrist och det är ju inte omöjligt.

Ska försöka fixa håret själv nu för jag orkar inte säga till henne, igen.

xoxo linda

Dag 07 – Min bästa vän

Har faktiskt ingen bästa vän längre så tänkte skriva om en bra vän istället.

Elin Ohlsson!
Vi kände inte varandra innan vi började på John Bauer. Första terminen började en tisdag och hon började prata med mig på fredagen. Hon sa hej och sa lite om sig själv. Sen fortsatte hon prata med mig veckan efter. Om jag ska vara ärlig så trodde jag faktiskt inte att hon skulle fortsätta prata med mig, men man kan faktiskt säga att det är tack vare henne som jag INTE bytte skola eller linje.
Hade ingen pratat med mig så hade jag inte velat vara kvar.

Nu känner vi varandra mkt mkt mkt bättre och kan prata om i stort sett allt, och skoja om allt möjligt. Precis som det ska vara med vänner :) Hon är en av dom bästa människorna som jag känner. Och hon är ärlig, det är inte många som är det. I alla fall vad jag tror så är hon det, vet ju inte om hon ljuger om något för mig xD Men som jag tycker så är hon det och är det något hon inte gillar så säger hon det!

I miss you så du får ta och komma hit någon dag! Älskar dig! Och efter att jag lagt upp en bild på dig så kommer du älska mig JÄTTE mkt ;)

Ibland får man ju faktiskt bjuda på sig!

xoxo linda

Nu drar vi!

Nu går vi snart till bussen mot Växjö för att gå runt på stan med lilla mamma :) sem blir det BIO!!!!!!!!!!!!!!!!xoxo linda

Sminkning

Håller på att sminka mig lite för om ca 50 minuter går våran buss så ska ju gärna vara klar då ;) Ska föna håret lite också för det är fortfarande blött på vissa ställen. Bild kommer när jag är klar, men kläder och allt då.

Såg vad My hade skrivit igår, jätte fint ;)
Köpte aldrig färg igår så jag och My ska göra det när vi är hemma från Växjö, och så ska hon hjälpa mig :) Är rädd att jag kommer tappa allt bara :( Men om jag är blond så slipper jag fortsätta färga det och då kanske det hinner bli "friskt" innan jag kanske börjar färga igen.

Nu ska jag fortsätta fixa håret :) Dag 7 kommer som ett tidsinställt inlägg medans jag är i Växjö!

xoxo linda

My (the best syrra ever) gästbloggar:D

Okej, jag är Lindas underbara syster My (Myangeliica.blogg.se). Var bara tvungen att göra lite reklam för min egen blogg;) Den kanske inte är bättre, men i alla fall. Linda är och tvätta ansiktet och lite så för vi ska snart upp och titta på Harry Potter 7, del 1. Vi ska ladda inför i morgon och se ifall vi kommer ihåg allt så det blir som en enda lång film i morgon.

Kan berätta om mej själv, väldigt intressant! Jag är då lika gammal som Linda. Eller a, jag är 90 min yngre än henne^^ Har en pokvän som är bäst och mitt största intresse är ögon och naglar. Alltid målade naglar, alla färger är snygga. Jag målar dock på mina egna naglar eftersom jag inte vill köpa fejk, fast det hade varit enklare att göra de snygga.
Ögon är det jag tittar på först på en människa och på tjejer kollar jag speciellt på ifall de är snyggt sminkade vid ögonen. Det snyggaste sminket enligt mig är röda läppar och mycket mascara och kajal/eyeliner på ögonen. Röda naglar till det så blir det perfekt!

Nu har jag skrivit lite ointressanta saker som ingen egentligen vill veta men få veta ändå^^ Pusshej från mej!


X

Ska snart gå upp och kolla på "Harry Potter och Dödsrelikerna del 1" med mamma och My. Vi ska ladda upp inför del 2 imon ;) LÄNGTAR!

Ska göra mig klar för sängen, fast ska inte sova då utan kolla på film ;)
Maxi, om du kan ladda ner filmer kan du fixa "Die Welle" till mig då? :P

xoxo linda


Headache

Har fått ont i huvdet, eller har haft det typ hela dagen och brukqr få det om dagarna nu. Börjar nog bli som mamma på den biten ^^ Tyvärr :P

I alla fall, kom på att jag kanske skulle ta kort på hur håret blev, i alla fall luggen. Hade tänkt köpa en hårfärg till och fixa i längderna ju, men orkar inte så kanske gör det imon eller på torsdag. Men om jag hade färgat det imon så blir det lagom till bröllopet? Tror jag gör så, alltså köper jag färg imon efter att vi varit i Växjö. Eller om jag sticker till Netto nu och så vet jag att jag hinner. Kanske ska be My eller mamma att lägga i färgen eftersom det mesta är bak i nacken, och lite utväxt. Men får se :)

Ska se om My vill följa med till Netto och sen ska jag nog gå och äta lite, ska ju egentligen äta lite, men ofta men är inte så bra på att göra det....

Kollade på Hellcats i datorn innan för min boxer hade inte spelat in med är 4 minuter, i slutet. När jag låg och kollade så fick jag sällskap av Lisa mitt i allt och hon la sig på mig och kollade på skärmen, så duktig :) Hon kom åt knapparna ibland så jag fick gå tillbaka lite i avsnittet för jag missade en del när hon höll på :P

Det är reklam just när bilden togs. Hon verkade gilla det för hon låg där jätte länge och kollade/sov :)

xoxo linda

Under pressure - Jedward


Min nya kärlek <3 Hörde låten igår kväll när jag skulle sova, kollade på min inspelning av "Sommarkrysset" och älskade låten direkt.
Har ju hört dom innan när dom sjöng "Lipstick" i Eurovision och den låten var helt okej. Men detta är deras egna tolkning av "Under pressure/Ice ice baby" och den är helt klart bättre än orginalet.

Kom precis på att det kanske är en mix av två låtar? Får kolla det sen.

Alla tjejer är typ galna i dom men jag tycker inte att dom är så super snygga. Jätte gulliga i deras betende och ser lite smågulliga ut. Sjunger bra med, men dom kanske räknas som charmiga? Dom var lite så i "Sommarkrysset", lite sött.

Uppdate: Det var två låtar.

xoxo linda

Dag 06 – Min dag

Har inte hunnit göra så speciellt mkt idag men kan skriva vad jag ska göra :)

När My kommer ner så ska vi gå till ICA och handla, funderar på om jag ska gå till Netto och köpa en hårfärg till och ha den i längderna för dom blev bara lite ljusare. Men får se, sliter ju så sjukt mkt på håret att blondera det, även om denna inte hade väteparoxid i sig eller vad det heter. Som sagt, får se :)

Sen tror jag att jag ska städa för det hinner jag inte imon. Ska även försöka laga mina piercingar -.-'

xoxo linda

Värdelös skit

Min navelpiercing som vi lagade har också gått sönder nu så ska se om jag kan fixa dom imon. Ska aldrig mer köpa smycken där. My hade rätt :P Men alla andra jag ahr där har varit bra. Eller, jag har köpt två stycken med en tärning på och dom kulorna som man sätter fast upp på pinnen sitter inte fast, annars är dom rätt bra. Men nu vet jag det i alla fall -.-'

xoxo linda

Hårfärg

Sitter med en blond hårfärg i huvudet och försöker få bort min missfärgade lugg. Det som en gång var illrosa är nu mörklila blandat med typ brun så ska försöka jämna till det lite. Tyvärr så räckte inte färgen till hela håret så har inte tagit så mkt på huvudet utan mer på underhåret eftersom det var mörkast.

I alla fall, har inte gjort så mkt sen jag skrev sist. Var och handlade med mamma innan och jag fick köra hela tiden, och det gick väl ganska bra ibland :PHar tagit bort tartten från Lisa för hon är så klumpig med den så hon kanske skadar sig inatt. Men hon blev jätte glad, hon kunde ju inte tvätta sig innan så det kändes nog riktigt skönt för henne.Skrev ju förra veckan eller när det nu var, att jag hade köpt två navelpiercingar och den ena gick sönder. Den lyckades vi laga så är ganska nöjd. Idag pajade den andra så ska försöka laga den imon. Har den med rosetter på mig nu. När jag byter piercing så tar jag alltid handsprit på dom för att döda bakterier och sånt. När jag gjorde det idag så kom Lisa och satte sig med nosen rätt nära och jag och pappa tror att hon blev lite hög för hon vinglade lite efter att hon suttit där ett tag :P

Jag blev "hög" på fönsterputs. Den luktade så skarpt att jag hostade och sånt hela tiden. Och nu är jag yr, konstigt luktsinne, smaksinne och är lite smått dum i huvudet. Men det känns bra ;) Bara att gå och lägga sig sen :P
När jag har tvättat ut färgen ur håret så ska jag duscha. Hade tänkt göra ansiktsmask och hårinpackning men gör nog det på onsdag innan bion, eller efter bion, får se. Kanske inte kan tvätta håret då men det borde ju gå. Aja, kul information :D

xoxo linda

Dag 05 – Vad är kärlek?

Det är en rätt svår fråga egentligen, alla ser ju olika på det och känner helt klart olika. Men om jag ska försöka förklara vad kärlek är för mig så hoppas jag att ni fattar i alla fall lite.

Kärlek för mig är när man bara tänker på en viss person hela tiden. Känner man inte varandra från början så hoppas man hela tiden på att killen ska skriva något, eller bara kolla. Man får en speciellt känsla i kroppen så inte går att beskriva, men den är bra på ett sätt och lite pirrig typ. Man blir nervös i personens närhet och om man hör någon säga killens namn så sitter man på helspänn och verkligen försöker höra vad som sägs.

Ibland är kan det vara svårt att veta om man är kär i personen, eller om man är kär i kärleken. Det kan vara att man bara saknar närheten och tror att man gillar personen. Det tror jag faktiskt att jag kallar för olycklig kärlek.
Men olycklig kärlek kan också vara att man inte får sina känslor besvarade eller om personen kanske är otrogen eller liknade.

Men jag kan skillja på dom känslorna, jag vet vilka känslor som betyder vad eller vad man ska säga. Men även om jag vet så är det svårt att förstå. Men det kommer till sist det med.

Jag tycker det är svårt att säga vad kärlek är, men detta var ett försök i alla fall.xoxo lindaJobb jobb jobb

Kom precis hem efter att ha kört till Joel (ex) och hämtat mina saker som jag har haft hos honom, och även fått nya filmer som han har fixat till mig. Kändes konstigt, brukar ju inte vara så stel stämning mellan hans familj och mig och så brukar jag faktiskt stanna och sånt. Men det är ju tyvärr sånt som händer när det tar slut. Fick träffa hans hund igen i alla fall och henne har jag saknat jätte mkt! Så mysig hon va varje gång jag va hos dom och hon ville alltid ligga jämte mig :) Tyvärr är det sånt som tar slut när man slutar komma...

I alla fall, har jobbat nästan hela dagen idag och har ont nästan överallt, men slipper jobba tilsl vecka 31 nu i alla fall och det är jätte skönt! Köpte en tratt till Lisa också för hon har ett sår som hon ständigt sjka ta sönder så hon blöder, så tyvärr "plågas" hon nu. Tycker lite synd om henne men vi är ju tvungna.
Just nu verkar hon inte ha problem med den för hon och Göran leker och bråkar väldigt mkt just nu, och slåss för fullt :P Som det ska vara helt enkelt :)

Ska upp och se om det finns något att äta, typ grillat från i lördags. Jätte sugen på det! Skriver om dag 5 snart.

xoxo linda

Hos baby

Sov hos älsklingen inatt och det var jätte mysigt. Sov jätte mkt och det brukar aldrig hända typ :O Och sängen var trång men vi fick plats ändå så det var bra :)
Tror att vi sov bra bara för att vi va ute typ 3 timmar eller något innan vi la oss och kollade på film. Men det var jätte skönt ute :)


Vi gick till Norrhult och satte oss vid en sjö och badade fötterna, jätte kallt men efter ett tag blev det jätte skönt :) Förstår inte hur vissa kunde bada bara :o


Men kul hade vi. Älskar dig! <3

Tyvärr så glömde jag ta kort på dom otroligt söta kattungarna som jag verkligen älskade! My fick träffa dom också :)
Sen fick jag köra från Norrhult till mormor och sen från mormor och hem. Fick backa 2 ggr idag och det gick faktiskt ganska bra, konstigt nog.

Hos mormor var två av mina älsklingar, Isak och Theo. Så otroligt söta, som alltid! Ska till dom på fredag då deras föräldrar gifter sig, längtar faktiskt! Hoppas det blir kul och att inget oplanerat händer :)

Nu måste jag gå och lägga mig för vi ska med mamma till jobbet imon så vi ska göra storstädning där och då måste jag sova så jag orkar!
Härmar dig nu Maxi, men du sover säkert redan. Men, hoppas du sov jätte bäst även utan mig och massa pussar och kramar! <3
Nu ska jag gå och sova, ensam... Kanske får sällskap av någon liten kisse :)

xoxo linda

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Har inte tagit kort på något av det jag åt idag för jag visste inte att det var ämnet för idag men kan skriva det jag åt ^^

Frukost: 2 rostade mackor med jätte gott kryddat smör på, och skinka.
Lunch: Grillat
Middag: Kallops
Fika: Kakor m.m.
"Kvällsfika": Fruktsallad med grädde


Hade bara kort på salladen, fint ;)

Det är typ allt jag har ätit idag och allt har varit gott!

xoxo linda

Dag 03 – Mina föräldrar

Mina föräldrar är, för mig, dom bästa man kan ha och jag tycker att dom gav mig en bra uppväxt. Tänkte skriva om dom en och en. Förlåt om bilderna inte blev bra men det är dom ända jag har.

Pappa

Så fina :)

Pappa, han är 52 år och jobbar på Alvesta golfklubb, tror jag det heter. Golfbanan i Alvesta i alla fall. Han fyller år ca 4 dagar före mig och My, så det var en fin 35 års present ;) hihi Tycker att man får säga så :P
Har två katter hos honom som e sååååå fina! Tack pappa!
Världens bästa pappa i alla fall, även om vi har våra stunder :)

Mamma

Mamma, hon är 49 år och jobbar med typ bokföring och sånt som jag inte fattar något av :P Men jag vet att hon är egenföretagare.
Har nu bara ett marsvin hos mamma men han e underbar :) Hon fick den när hon fyllde 47 tror jag? Fick LillBus då med men han har ju avlivats.
Världens bästa mamma, och även vi har våra stunder ibland :)

Älskar er!

xoxo linda

Dad camp

Sitter och kollar på det samtidigt som jag sminkar mig, åker snart till älskling :D Men måste sitta i Växjö typ en timme och vänta så kanske ska gå och göra en macka? Får se :)

Nu hinner jag inte skriva mer, men kanske tar sötnosens dator hos honom :)

xoxo linda

Harry Potter och Hemligheternas kammare

Älskar Harry Potter så klart att jag kollar på det nu! Kollade på Postkodskampen innan men den var inte så speciellt bra. Åt chips och dipp med så kommer väl må skit för det imon, men så e det :) Men det gör inget för då har jag min fina älskling hos mig i alla fall! :D

Tror jag ska bränna klart filmerna och sen ska jag lägga mig och läsa teori. Kan göra det under tiden för det tar så lång tid att fixa det. Har börjat packa lite men ska fortsätta med det så fort jag har tvättat ansiktet och sånt, behöver ha lite av det med mig imon för ska sminka mig och min hy blir såååååååååå fräch av det, tyvärr... Men, det är inget jag kan göra något åt!

Har gjort klart en film och blev så sjukt glad för jag har aldrig gjort det innan och visste inte att man kunde välja hur menyn skulle se ut och att man kan skriva lite vad man vill på menyn också, så har suttit och kollat på alla dom ^^ Det är ca 10% kvar på denna filmen (2) så den är snart klar, tror jag...

http://www.maxlinder.se/commercials/lonneberga_smorgas.html
Älskar den låten, den är med i en reklam för Lönnebergaskinka men den är så bra på något sätt ^^

xoxo linda


Varmt

Kollar på "Top model Australien", typ? Har precis ätit så har jätte ont i magen, plus att det är varmt med!

Kom hem för ett tag sen. Vi jobbade inte eftersom jag var smart och kom på att vi skulle storstäda där på måndag och onsdag och det tänkte inte My eller mamma på. Men vi åkte buss in med Hugo och det gick jätte bra :)
När vi väntade på bussen så kom Julian, har inte träffat han på jätte länge! Så det var faktiskt rätt kul :)

Blir hemma ensam med pappa ikväll så ska kolla på "Postkodskampen" och se om det är bra.
Nu ska jag se om jag lyckas fixa lite filmer och låtar på skivor, lycka till Linda!


Super fin bild *not*. Men såhär såg jag ut idag i alla fall :)

xoxo linda

Lat

Hade precis skrivit klart inlägget men så försvann internet när jag skulle publicera så allt försvann -.-'

I alla fall, ligger och latar mig i soffan och har ont i magen. Ska till Växjö om ca 1 timme så får se vad jag ska göra tills dess.

Igår skrev jag ju att jag skulle läsa och till sist gjorde jag det :D Men orkade bara några sidor för jag somnade nästan ^^

xoxo linda

Dag 02 – Min första kärlek

Man har ju alltid varit lite kär i alla som man har varit tsm med, men om man ska ta första riktiga kärlek så är det nog Joel.

Min klass brevväxlade med hans klass och jag gick på friidrott med två i hans klass. Vi träffades efter en träning en kväll och då blev vi tsm, vi gick då i 6an.
Sen tog det slut men träffades ändå genom gemensamma vänner eller vad man kan säga. Sen slutade alla prata med oss under något år men i 8an (typ) så började Joel prata med mig igen. Till sist pratade vi så mkt att han blev min bästa vän, det var han som visste mest om mig och det var han jag kunde prata med om allt! Han ville bli tsm men jag var rädda tt våran vänskap skulle förstöras, under förhållandet eller om det skulle ta slut. Men till sist vågade jag chansa och 8 april 2010 blev vi tsm och jag har nog aldrig varit så lycklig som jag var under tiden tsm.

Vi gjorde allt ihop och kunde skratta eller bara va och det var jätte skönt. Men sen gjorde han slut och det kändes som min värld bara rasade, jag hade blivit så beroende av honom så vad skulle jag göra nu, utan honom?
Det går sakta men jag hoppas att någon dag kan jag fortsätta mitt liv utan att känna något.
8 april 2010 - 24 januari 2011


Inte den bästa bilden, men den togs 8 juli 2010 på våran 3 månaders dag. Alltså togs den för exakt 1 år sen när jag följde med hans familj och åkte på Göta kanal.

Jag skrev att jag var rädd att vänskapen skulle förstöras, tyvärr hade jag rätt också och han är inte min bästa vän längre. Jag vet inte om han någonsin kommer bli det igen så vi får väl vänta och se.

xoxo linda

Dag 01 – Om mig

Jag heter Linda Jennie Petersson och är född 3 mars 1994. Men jag kom inte ensam, nepp!
 
Min tvillingsyster My Angelica Petersson föddes ca 90 minuter efter mig :)


Jag har en mamma (Susanne) och en pappa (Inge) och nu 3 husdjur. 2 katter (Göran och Lisa) och 1 marsvin (Hugo). Hade tidigare 4 andra marsvin (Snutten, Sudden och Sotis. Sedan Lill Bus). Lill Bus bodde med Hugo men fick avlivas i juni, tyvärr.

Jag bor i en lite håla i Småland. Och för säkerhetsskull så tänker jag inte skriva var, även om jag kanske gjort det tidigare.

Jag ska snart börja mitt 2 år på IT-media på John Bauergymnasiet i Växjö och trivs väl ganska bra. Anser just nu att jag kanske inte får den utbildningen jag behöver, men mina planer är att pugga vidare till journalist.
Jag har fått jätte fina vänner på min nya skola och dom gör att jag trivs där :) Har fått nya vänner i andra klasser med och det känns jätte bra :)


Jag bytte grundskola när jag skulle börja 7an för högstadiet på min skola skulla läggas ner året efter. Jag, min syster och några vänner valde att byta i 7an för att gå hela högstadiet på samma skola. Jag är otroligt glad att jag gjorde det för jag fick nya vänner, mer äkta och jag har haft några riktigt underbara stunder där, och även förhållanden.


Jag tycker om att skriva men anser att jag inte är så bra på det, men jag lär mig och hoppas att jag blir riktigt bra på det till sist.

Jag har en jätte fin pojkvän som jag har varit tsm med i 3 månader och 1 dag just nu och jag älskar honom väldigt mkt! Vi träffades på JB och han går i min systers klass :)

Första bilden på oss tsm :)

Jag är med i en förening som heter UNF där jag även är med i styrelsen där jag bor. Alltså är jag nykterist.

xoxo linda

Dag för dag

Har hittat en sån där lista där man skriver om ett ämne varje dag, ska se om jag klarar av att hålla det bara. Kanske får sno älskingens dator hos honom eller så skriver jag om den dagen innan jag åker, och sen när jag har kommit hem :)

Men tänkte faktiskt börja med det nu och jag lägger upp hela listan här! 

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

xoxo linda

American Pie 2

Stavas det så? I alla fall så är det det jag kollar på nu, har sett några av dom men tror inte jag har sett denna, så får se om den är bra :) Funderar på om jag ska kolla på OTH istället och filar naglarna för dom ser inte bra ut.

Har haft en dålig dag idag har det kännts som så ska bli skönt att åka till Älskling i helgen. Tycker det är så mysigt ute hos honom. Fast förra gången var det inte så mysigt för när jag kollade ut så skulle en ko/tjur (?) sätta på en ko och det var inte det mysigaste att se nästan så fort man vaknat, men men ;)
Får se om det är bra väder för då kanske han kan visa mig runt lite, om vi orkar gå.

Imon ska åka buss med Hugo (marsvinet) för han ska klippa klorna och mamma är redan där. Är faktiskt rädd för att åka med honom, han kanske blir så rädd att han dör? Vi får hoppas att det går bra! Ska ju jobba också.

Har inte läst än även om jag har skrivit det 2 ggr... Kanske gör det sen, kanske inte. Får se vad jag orkar med :)

xoxo linda

Läs

Har precis ätit och är JÄTTE mätt. Har klippt gräset med, eller gjorde det innan och efter att My hade gjort det så åkte vi till tippen och dumpade det där. Har påsar som varit här i typ 2-3 veckor och usch va illa dom luktade! Skönt att bli av med dom i alla fall.

Jag tror jag ska gå och duscha nu och sen fortsätter jag nog läsa i teoriböckerna. Kunde läst "Vargtimmen" men läser inte gärna deckare på kvällen.

Sover hos Älskling i helgen :)

xoxo linda

Växjö med mamma - bilder

Var ju i Växjö med mamma igår. Fick köra till djuraffären vid Maxi och sen från Maxi till lägenheten. Mamam körde mellan djuraffären och Maxi, skulle bli krångligt för mig. Men annars tycker jag att det gick bra för mig, ganska i alla fall. Gick ju inte bra överrallt men vafan. Innan vi körde till lägenheten så stack vi till det stället där vi har börjat jobba för att lämna saker, men det gick helt okej det med.

I lägeneheten så satte jag mig i solen på balkongen och njöt medans jag läste i "Vargtimmen". Har kommit typ halvvägs med den nu så ska fortsätta idag. När jag hade läst lite så bytte jag till teoriböckerna. Det är rätt kul faktiskt. Det är frågor i så jag frågar mamma ibland. Är typ tänkt att man ska ha en lärare som säger vilka sidor man ska göra och antagligen så går den igenom vissa saker och då nämner han kanske det som man ska svara på. Vad vet jag? Men det gick ganska bra ändå :)
Härligt :D

Sen fick jag köra hem :D Skulle till McDonald's så jag fick ta McDrivern men det gick faktiskt bra det med, fast när jag skulle beställa så hörde hon inte mig och trodde att det var någon annan som körde, men vi fick det vi skulle ha och gott var det!

xoxo linda

Svar?

Kan man svara på kommentarer utan att behöva göra ett inlägg om dom?

Idag har jag inte gjort något alls, gett katterna mat för Lisa stog och kraffsade i skålen med kattpärlor. Hon gör det när den är tom. Får se vad jag gör idag, funderar på om jag ska gå en runda men beror på vädret. Skulle klippa gräset med, ska se så det är bensin i bara.
Läser nog en stund sen med.

xoxo linda

Växjö med mamma

Blev lite nya planer för dagen. Satt nyss ute och läste lite medans katterna fick vara ute och leka lite, då kom mamma och frågade om jag ville följa med till Växjö. Så det ska jag, får se vad vi gör. Jag vill gå runt sjön så hopaps vi ska det!

Eftersom vädret är jätte bra så ska jag nog sitta ute på balkongen och läsa :D Tar med mig bok och teoriböckerna så får vi se vad det blir :)

xoxo linda

3 månader med Baby

Idag firar jag och Älskling 3 månader tsm! Synd att vi inte kan träffas idag bara, hade varit roligare :) Men vi träffas ju troligen i helgen.Väldigt fina bilder ;)

Jag älskar dig! <3

xoxo linda


Frukostgäst

Var uppe hos My och åt frukost på balkongen, riktigt skönt att sitta där, men hade varit bättre med bord och stolar där.

Har precis läst på Aftonbladet och hittade något riktigt äckligt!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13279771.ab

Vet inte om det syns så tydligt vad det står men det handlar om en kvinna som styckade, kokade och sedan severade en kvinnas kropp till barn i bostadsområdet. Typ så, jag blev riktigt äcklad av att läsa det, fattar inte hur man kan göra så! Och nu, efter 132 år så är brottet löst, tror jag.


Ska snart gå till Nordea med My så jag kan kolla hur mkt pengar jag har, kan inte vara så jätte mkt med tanke på att jag handlade för nästan 1000:- igår (tror jag).

Blir inte att åka till Växjö idag för jag tror faktiskt vi fick ihop smycket, det ser ut att hålla och rosetterna lossnar inte om man håller i staven, så det ser bra ut :D Ska låta det vara så ett tag till och sen kanske jag rengör och tar bort prislappen imon eller något.

Nu ska jag nog byta kattsand eller borsta tänderna och sen går vi nog :)

xoxo linda

Usch!

Har suttit i EVIGHETER och försökt limma ihop piercingen, går ju typ inte. Så vi har bestämt att om den inte är hel imon (ligger med lim på sig över natten) så kommer vi åka in imon och se om man kan lämna tillbaka den, har prislappen och kvittot kvar och har ju inte ens använt den för den var ju sönder när jag öppnade påsen, sjukt dåligt tycker jag. Men vi får se, men usch på det!

Mamma kom hem innan och har nu tagit kort på teoripaketen, har inte börjat läsa ännu men det börjar jag kanske med imon?


Ett teoripaket på Dahl's trafikskola kostar 1500:- men om man har tagit moppe kort där så kan man få 500:- rabatt, och vi valde att ta den nu, annars kan man nog välja, även om priset i slutänden är detsamma.
Inga tydliga bilder men där är paketet. Jag tror det var att man kunde komma till trafikskolan och svara på frågor på deras datorer, vet inte om det var att man fick någon lektion på skolan också, men har kollat lite i böckerna och dom ser ut att innehålla i stort sett allt. Eller jag vet ju inte eftersom jag inte vet så mkt om det teoretiska, men det märker vi :)

Om det inte blir Växjö imon så har jag som vanligt min "städ-dag" men jag städar ju även om jag åker, blir klar lite senare bara. Ska se om vi går en runda imon, i så fall måste vi tvinga med Hannes så vi får se hur det kommer gå :P

Nu ska jag göra mig klar och sen upp och äta jordgubbar. Slipper ju tvätta ansiktet eftersom jag gjorde masken innan.
Just det, när  vi hade varit och handlat på ICA så kommer en liten utlänskt (intget illa menat) flicka mot mig, My och pappa och bad om pengar! Det har aldrig hänt där förr. Sen var ju hon lite dum, om man är utanför en affär så ska hon ju inte förvänta sig att hon ska få något eftersom man gör av med pengar där inne. Då har man ju ingen lust att ge pengar till någon som kanske faktiskt inte behöver dom så otroligt super jätte mkt, eller så har man inte så mkt pengar kvar efter att man har handlat? Bara undrar liksom...

xoxo linda

Dagen ;)

Mamma hade sagt att vi skulle åka innan 8 för någon dag sen. vid 10 över 8 gick jag upp och hittade båda sovandes i sina sängar, bra asså :D Där satt jag och väntade och var helt klar och så ligger dom och sover :P Men vi kom iväg runt halv 9 tror jag? Började med att handla på Helmer Nilsson för att köpa städsaker och sen åkte vi till våran första "arbetsplats" och det gick väldigt bra!
Sen åt vi kinamat med mamma, gott! Innan det åkte till trafikskolan och köpte teoripaketet och just nu känner jag mig sjukt taggad på att börja läsa! Men sen vet man ju aldrig hur det blir :P
Sen till andra "arbetsplatsen" och höll på där i några timmar. Gick jätte bra det med faktiskt så idag har vi tjänat lite i alla fall :)
Kommer ju troligen fortsätta att jobba på det första stället ett tag till men efter vecka 30 så det känns bra!

När vi jobbat klart så gick vi först till "KJ" (KJ store) och där köpte jag två navelpiercingar, dyra!


299:- Hade först inte tänkt köpa den men sen blev det så ändå ^^


275:- När jag kom hem så såg jag att den hade gått sönder, känns ju riktigt surt men ska se om pappa vill fixa den med lite superlim för jag tycker verkligen om denna. Den har rosetter OCH den glittrar, båda sakerna som jag gillar ;) Så vi får se hur det går. Ska hämta limmet snart så ska vi se om vi lyckas.

Sen gick vi till H&M för jag behövde ny mascara.


Kostade 169:- men hade 20% på den så det blev 135:40:- tror jag?

Blev lite mer än EN mascara

Mascara 79:50:-


Ansiktsmasker för 19:50:- styck.

Tog en dusch, gjorde ansiktsmask och hårinpackning när jag kom hem så känner mig jätte fräsch nu! Åt först för jag var jätte hungrig :P Men nu ska vi och handla med pappa så skriver mer sen, ska även fixa bilder på teoripaketet när mamma har kommit hem.

xoxo linda


Episode 13: The Hero Dies in This One

"It seems lika everybody is going somewhere. Taylor leaves, Haley goes on tour with Chris, Brooke runs for student-body president, and Lucas agrees to move in with Dan if he promises to hide some painful secrets"

Kom precis ner, var uppe och åt nyss. Kyckling och klyftpotatis :D Igen, typ xD Men det var gott idag med och nu är jag jätte mätt!

Jag och mamma insåg innan att bröllopet är nästa vecka! Längtar faktiskt, hoppas vädret är bra bara för vi ska vara utomhus. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu bara, har lite funderingar men vi får se :)
Men det betyder också att HARRY POTTER PREMIÄREN ÄR NÄSTA VECKA!!!!!!!!!!! och guuuuuuuud vad jag längtar!

Lotta på Liseberg är senare sen så kanske ska kolla på det med My och kanske äta cheesecake :D

xoxo linda

Episode 12: Between Order and Randomness

"Crustaceans of the world, unite! Brooke gets a restaurant job wearing a crab costume, then organises a work protest. Keith propses to Jules, unaware that Dan hired her to seduce and desert - him"

Sista avsnittet på disc 3. Får se om jag kollar vidare sen eller om jag gör något annat. My ville till Netto och Norde men vi får se om det blir så för jag har inte pratat med henne om det, kom på det för en liten stund sen.
Kanske kollar på Harry Potter?

xoxo linda

Episode 11: The Heart Brings You Back

"Return to Tree Hill. Haley's irresponsible sister Taylormoves in with the young couple, putting more strain on their strained marriage. And Peyton's world brightnes when Jake turns up...with an unexpected request"

Imon börjar vi jobba och jag längtar faktiskt. Roligt att vara på ett nytt ställe ibland. Kanske borde sattsa på att bli städerska ;) Nej men det är ju alltid bra att kunna och när det är på såna enkla ställen så är det ju lugnt. Men jag ska inte säga för mkt, har ju inte sett dom nya ställerna men får hoppas att det går bra :D

Mamma har även pratat om att vi ska skaffa teoripaketet på trafikskolan så vi kan lära oss lite mer, man måste ändå skaffa det någon gång så vi gör det nog snart. Och jag saknar skolan, men jag vill ha böcker att jobba med, blir rätt tröttsamt att sitta och jobba vid datorn hela tiden så mamma sa att vi får skaffa det då. Hoppas det inte är massa med att man måste sitta vid datorn bara.
Men vi kanske går till trafikskolan på tisdag när vi ändå är inne :)

xoxo linda

Episode 10: Don't Take Me for Granted

"Angry words, angry deeds. Karen bans Lucas from the basketball team, Nathan threatens Chris, and Peyton takes a drastic step when someone starts a rumour that she is a lesbian"

Så, nu har jag uppdaterat lite i dag i alla fall :P
Var nere i tvätten med My innan, ska tvätta sen igen. Så duktiga vi e ;) Nu kom Göran precis så vi ska kolla på OTH tsm verkar det som xD Ska nog läsa lite sen. Fick vänta på bussen i en timme igår för sötnosens buss gick tidigare än min så jag satt och läste då och jag har kommit en bit nu så ska nog fortsätta, måste ha läst ut den denna månaden i alla fall :o

xoxo linda

Christer Sandelin

Jag och My sjunger Sing Star ibland och där brukar vi sjunga "Det hon vill ha" med Style och en av dom i det bandet heter Christer Sandelin. Varje gång jag hör den så tänkte jag på "Lilla Jönssonligan på styvalinan", det är en film och låten påminner om en låt i den filmen som är i slutet.
Jag spelade in den filmen för någon vecka sen när den gick på TV och igår efter att jag hade sjungit med My så kom jag på att jag kan kolla om låten står i slutet av filmen. Det gjorde det och den som sjunger är................Christer Sandelin!
Inget jag hade någon aning om alls för jag har inte sett den på flera år. Jag blev överlycklig för då är det ju inte konstigt att jag tänker på filmen när vi sjunger den. Låten heter "Pojkar som män".
Det är lite konstigt att jag tänkte på den låten när jag sjunger "Det hon vill ha" eftersom jag inte har sett filmen på flera år, som jag sa, så jag borde egentligen inte minnas den alls?

Ingen fattar säkert vad jag skrivit men jag blev glad ändå när jag såg det, hittade kopplingen mellan låtarna utan att veta det från början.

Här kommer låtarna. Hittade ingen video till "Det hon vill ha" som dom gjort så det blir någon annan men låten är med.


"Det hon vill ha". Låten vi sjunger på Sing Star.


"Pojkar som män". Låten från eftertexten i filmen.

Så fort jag upptäckte det så gick jag upp till My, tyvärr så trodde hon att något allvarligt hade hänt när jag messade och frågade om hon va vaken :P Men så var det inte :D

xoxo linda

Helgen :)

Efter att vi hämtat Maxi på stationen så åkte vi och jobbade. Sen handlade vi och sen till lägenheten.
Vi gjorde kyckling och pommes, eller Maxi gjorde det för jag kan inte laga mat ;) La pommesen på en plåt och sen fick han ta över :P
Men gott va det :D Hade tänkt ta kort på det men glömde. Satt på balkongen och åt, mysigt :) Sen blev det TV och lite film!

Försökte ladda upp en bild efter dom första två meningarna men den ville inte komma upp, så får se om jag lyckas nu.


Japp, det funkade! Såhär såg jag ut i lördags.

Trevlig fakta, känner att en katt har varit på lådan för det stinker in i mitt rum, och lådan är i ett helt annat rum. Nice!

xoxo linda

Episode 9: The Trick Is to Keep Breathing

"Guys in tuxes, girls in evening gowns, and everybody in emotional turmoil. The Tree Hill High formal should be the happiest night of the year, but drugs, lies, jealousies and memories ruin the fun"

Sitter och äter frukost just nu och ska precis starta avsnitt 9 hade jag tänkt. Ska skriva om en låt sen hade jag tänkt som gjorde mig jätte glad igår innan jag skulle sova. Ska se om jag hittar den på Youtube med bara.

xoxo linda

Tyra show

Är egentligen jätte hungrig nu så ska snart gå och äta, men har inte skrivit på ett tag så tänkte bara skriva något litet.

Just nu sitter jag och kollar på Tyra show tror jag det heter, men jag har knappt kollat för jag har kollat runt på andra bloggar, men men ;)
Nu ska jag äta frukost!

xoxo linda

Mot Växjö

Drar mig snart mot Växjö med mamma och My för att hämta Maxi och sen åker vi och jobbar :) Efter det måste vi handla något så vi har nått att äta i lägenheten! Sen får vi se vad vi hittar på. Har tagit med mig dom 3 första HP filmerna och "She's the man" (?) och "Temptation Island" (?) Har ingen aning om hur dom stavas men så typ. Längesen man såg dom två sista så får plåga honom lite :D

Nu ska jag packa klart!

xoxo linda

Episode 8: Truth, Bitter Truth

"At a slumber party, Tree Hill girls share secrets. On a road trip to a basketball game, Nathan and Lucas share concerns about inheriting Dan's genetic heart defect. Nathan gets tested but Lucas refuses"

Detta är faktiskti ett tidsinställt inlägg så ska se om det fungerar :P Jag är rätt säker på att avsnitt 7 är slut och att avsnitt 8 har börjat när detta kommer upp, så vi får se.

Har jag tur så har vi varmvatten då med ;)

xoxo linda

Episode 7: Let the Reigns Go Loose

"Karen's club Tric´opens, and everybody who's anybody is there. Peyton runs the show, Brooke gets drunk, Lucas and Felix brawl and a nervous Haley makes her performing debut... and wows the crowd"

Sitter och väntar på att vårat varmvatten ska fungera igen. Mamma var nere i källaren innan och har fixat det men har fortfarnde bara kallt vatten, och vägrar tvätta ansiktet i det! Men men, det kommer och jag ska inte sova just precis än, men snart känns det som.

Ska sova i Växjö med Älskling imon och jag vet att vi inte kommer sova så speciellt länge, lyckas aldrig sova längre än 7 typ, jätte konstigt men bara att ta med massa filmer :D Undra om jag ska plåga honom med OTH? ;) *igen*

Åt Mys cheesecake innan och den var riktigt god! Har ju ALDRIG ätit det innan men blev ju positivt överraskad då, så det gjorde du bra My ;) Hade lite jordgubbar till det och MUMS!

xoxo linda

Episode 6: We Might As Well Be Stranges

"Tree Hill starting to look like Noah's Ark. Lucas and Anna, Brooke and Felix, Haley and Nathan, Jules and Keith, Karen and Andy, Deb and Dan - everybody's going two by two"

Det var skönt att duscha, man känner sig så fräch efter, tur det. Ska se om jag hinner kolla klart på detta avsnittet innan vi ska kolla på TV och äta Mys cheesecake, men det märker vi :)

Måste kolla busstider för imon och prata med Maxi, kanske borde göra det nu...

xoxo linda

Episode 5: I Will Dare

"Felix organises a dare night that has Tree Hill teens taking crazy chances all over town. The adults try some daring behaviour, too: Karen dates her business professor and a beautiful customer cozies up to Keith"

Var och kollade på fisksläppet innan och det var faktiskt riktigt roligt! Alla människor där va så roliga också. Dom frågade om vi ville hålla en fisk eller i hoven och så skulle dom ta kort, eftersom vi inte har sponsrat dom eller vad det nu var så kändes fel, och så vågade vi inte heller xD

Ska snart gå och duscha och sen ska jag kolla på avsnitt 5, som jag har skrivit. Ikväll ska vi kolla på Stefan&Krister och jag tror jag har sett den som visas, men det gör inget :) Åt innan och åh så gott det va! Kyckling i tomatsås med krocketter, låter kanske inte gott? Men jag älskar det!

xoxo linda

Willy's

Var nyss på Willy's med My och köpte lite ansiktsprodukter.


Den vänstra kostade 61:90 :- och den högra kostade 41:00 :-

Jag tycker det var dyrt att båda kostade så mkt för jag har köpt dom för mindre innan. Billigast är ju Ullared men är ju inte där nu så vad gör man? Dom är snart slut hemma så säkrast att göra så.

Pappa ringde nyss och vid halv 3 ska vi va klara för då kommer han och hämtar oss, så får vi se om det är värt att se dom där fiskarna :P Fick se kort på dom och dom såg läskiga ut, rätt stora :o

xoxo linda

Jobbigt!

Min arm har massa cp ryck, eller det är såna där muskelryckningar eller något sånt. Jätte jobbigt, speciellt när det har hållt på ett bra tag -.-' men det går nog över snart, blir arg annars!

Idag vet jag inte vad jag ska göra riktigt. Måste gå och handla lite saker idag med så ska kolla om My orkar följa med. Kanske ska till Golfbanan sen för dom skulle plantera fiskar, tror jag det heter. Men pappa skulle kolla om det var värt att se annars struntar vi i det.

My bakade Cheesecake igår så får se om man kan få prova den idag, har aldrig ätit det innan så blir ju premiär i så fall ;)

Näe, nu ska jag nog se om My vill följa med till Willys.

xoxo linda

RSS 2.0