Semestern över

Idag började jag jobba igen, gjorde dock en miss. Hade ett schema hemma men det stämde inte märkte jag när jag varit på jobbet typ 20 minuter. Jag va egentligen ledig, hade bara ett möte på eftermiddagen. Nu fick jag stanna kvar ändå så det va snällt, kan eventuellt få bli ledig på fredag istället, annars så är det som det är. 
Skrivit så sällan att jag inte kan uppdatera allt men slänger in lite bilder i alla fall. Men det största som hänt är ju att Alex har börjat skolan! Och än så länge trivs han bra. Hämtade hem dom idag, en hel vecka avklarad. Gick direkt till bibblan för Ellie har haft "sommarlovsboken" så då skulle man lämna en lapp och så fick man en bok gratis. Väldigt nöjd tjejja. 
Får bli en liten bildbomb:
En kompis hade urnsättning för sin morfar, tände ett ljus för dom.

Nedanför kommer bilder på shopping från Ullared, orkade inte anstränga mig mer än så tyvärr. Bilden på mig och mamma är från bilen påvägen dit.






Musikquiz! Vi kom på 3dje plats, aldrig hänt innan och jesus så glada vi blev. Skrek nog till hela bordet. Priset? Presentkort på O'Learys på 100:-. Inget stort men väldigt kul ändå!

Fick denna av en kompis, bebis Ellie 💜


Bågskytten är igång igen!



Vårat lokala triatlon, sprang i mål här med världens bästa supportrar som väntar på mig. 






Första skoldagen! Jag fick va med 1 timme ungefär men han verkade nästan vilja bli av med mig tidigare,  bra betyg ändå.

Pizzamys med My och mamma hos mamma i lördags. Riktigt gott! Skulle ha lite charkbricka efter men jag blev tyvärr för mätt så orkade typ ingenting, men har fortsatt vara sugen sen dess. 













xoxo linda