Shopping @Helsingborg

Spenderade en natt i Helsingborg med My, måndag till tisdag. Blev lite shopping på tisdagen innan vi skulle gå på teater/musikal med Eva Rydberg. Riktigt kul va den och det var en bra dag! 😊

xoxo linda

Lördag!

Är så otroligt dålig på att skriva här, har inte direkt något att skriva... jobb, jobb och åter jobb, men visst är det kul ändå! Tyvärr har vi haft lite strul på ena jobbet med bortfall av personal och inte en jävel som ställer upp så man blir förbannad. Saknades 1 personal till i söndags förra veckan, 9-22, och det var ingen vikarie som kunde/ville. Alla ordinarie har semester och det är svin dyrt att avbryta någons semester. Men eftersom inte en människa ville ställa upp så sa jag att jag får väl ta det då, men att jag kommer vara trött för jag slutar 4 på morgonen på McDonald's, alltså 5 timmar innan jag skulle vara på Virda.
Det tyckte dom va orättvist mot mig så jag provade att ringa in en ordinarie som var barnfri, så han kunde ta 9-14 och sen skulle jag ta 14-22. Men sen löste det sig att en annan tog det sista passet, som inte jobbat på typ 1 år, men jag har hört att hon är duktig. Blir så besviken på alla.

Och även denna helgen blir det problem för en fick gå hem lite akut igår eftermiddag, och han skulle jobba hela helgen. Även denna helg var det ingen som ville. Vi har en vikarie som hade sovande natt inatt som kunde ta passet nu idag. Att man ska behöva jobba 1 helt dygn för att alla andra hellre vill sola, det tycker jag är riktigt dålig stil och det ska inte behöva gå så långt. Det handlar faktiskt om en människas liv, en människa som inte klarar sig utan stöd. Dåligt. Tycker chefen borde ha krav på sina vikarier. Nu är hon som kör dubbelpass snäll och ställer upp även imon. Såna är guldvärda, borde finnas fler. Men jag var förvanad att sommaren är hemsk och att det blir kaos med alla nya vikarier och alla rutiner osv.

Idag suger vädret totalt, ligger dödstrött med huvudvärk och typ svettas. Riktigt kvavt idag och jösses vad det regnar, åskar och blixtrar! Haglade till och med innan. Åt pizza på jobbet, tänkte gått men som tur väl var så hade en annan personal sin bil med sig så vi kunde ta den och kommunbilen.

Sömnen har fått lida rejält nu i 2 veckor. Hoppas ta igen den vecka 33 när jag bara jobbar 3 dagar. Ska söka ledigt på antingen fredagen eller lördagen på McDonalds. Hade velat ha hela men tror inte jag får det, egentligen är jag sjukt värd det för senast jag hade en helt fri helg var vecka 11... Och nu är eet tufft eftersom jag jobbar nästan varje vardag med. Jämna veckor har jag jobbat 6 dagar i veckan, och ibland dubbla pass, udda veckor har jag jobbat 5 dagar i veckan och även där en del dubbelpass. Nu går jag bara på schems fram till vecka 33 och sen helgen 34 så vi får se sen. Chefen på V sa att jag skulle få mycket att göra så det hoppas jag på! Och McDonalds kommer jag fortsätta med på helgerna i alla fall, är jag ganska säker på. Men timmarna minskar i alla fall, rätt skönt. Även där har jag schema fram till vecka 33 men det skulle komma för 4 veckor till nästa vecka.

Har inte hoppat av skolan än, vill veta vad jag får för betyg på sista uppgiften innan jag gör det. Är fortfarande reserv på undersköterska utbildningen, vet inte hur det ser ut med det än.

xoxo linda

Ännu en dag med ww3

Idag har varit en helt okej dag på jobbet, tills för ca 1 timme sen. Då började pratet igen och alla blev irriterade. Kaos ännu en dag. Jag flydde ut med 2 barn för att slippa allt, blir så jobbigt att höra allt som kastas (ord) på varandra. Spelar ingen roll hur måmga gånger vi säger till, det kopplar ändå inte.

xoxo linda

Pust, suck och stön

Inte skrivit på länge, har inte tid. Trodde det skulle finnas mer tid och energi men det gör det inte. Jobbar dagligen i stort sett så jag ser knappt ens familjen hemma.

Just nu är det kaos på jobbet, mindre kul men vafan. Får se hur det slutar.

xoxo linda

NU SÅ! 😠

Nu är jag äntligen klar med den förbannade skoluppgiften, är inte ett dugg nöjd men har verkligen inte tid att göra om den. Usch... har suttit i 5 timmar med jävulskapet ikväll och skrivit över allt på datorn. Det var nog precis så att jag klarar gränsen på antal sidor man skulle skriva. Hatar att vara ute i sista minuten men har jobbat så otroligt mycket att jag inte haft tid, helt slut när jag kommer hem...

Imon blir en lång dag, 8:30-22, först Virda sen McDonalds, har 45 minuter på mig där emellan. Kommer gå bra, har jobbat långa dagar förr, mina Virda lördagar är ju alltid 9-22 så jag är van. Men ändå, jobbigt att vara trött på McDonalds, kan ju inte visa det mot gästerna.

Kommer bli bättre på bloggen ganska snart, är helt ledig på tisdag men har massor att fixa hemma så det blir nog inget om London precis då.

Klockan är över 00 vilket betyder ny dag. Alltså har jag och Rickard varit tillsammans i 19 månader, puss och jag älskar dig 💞.

Förresten, syns mina smilisar som jag lägger upp ibland? Annars kan jag ju lika gärna strunta i dom :)

xoxo linda

Juli!

Har uppdaterat dåligt men har inte haft tid. Sen jag kom hem från London har jag jobbat varje dag. Igår blev det bara 1 timme men det skulle bliviy mer, men totalt dött med folk ute så jag fick åka hem. Det var på McDonalds alltså.

På eftermiddagen körde jag till stan för att skriva på mina nya avtal på McDonalds och hämta mina glasögon. Yes, nu var det även min tur att skaffa! Dock inte på heltid, bara när jag läser, kollar på TV och kör bil.

Såhär ser dom ut. Känns jätte konstigt att se sig själv i det, även mamma tycker det blir fel. Men färgen är så bra, den smälter liksom in i håret. Delvis därför valet föll på dom.
Medan jag va i stan passade jag på att träffa min man efter att han slutat :)

Det kommer komma upp massa bilder från London när jag får tid till att lägga över allt i datorn, måste även sortera dom. Bilder på shoppingen kommer efter att Janeth fått se allt, vilket blir imon kväll efter Zumba och bubbel på hotellet! Super mysigt.

Just nu är jag på ett av jobben, vi kan kalla det Humana eftersom det är via dom jag är anställd. Är hemma hos en privatperson och det blir enklast så. Fick SMS igår om jag kunde jobba 16-22 idag. Missar träningen men den tar jag imon istället! Då är det Zumba ute på Öjaby igen, ser fram emot det!

Terminens sista skoluppgift ska in senast måndag så jag ska plugga så mycket jag bara kan denna veckan. Det går bra, har bara 2 artiklar, 3 böcker och 4 föreläsningar kvar. Ska se hur det blir med föreläsningarna, var ju aldrig på dom eftersom det var student båda dagarna... Vi får se helt enkelt!

Börjar överväga att hoppa av. Det är inte kul och jag vill troligen inte jobba med det ändå. Älskar barn men vill orka med min egen familj, som jag hoppas ha innan jag är färdig utbildad. Några i klassen pratar om att det helt plötsligt är 4,5 år som utbildningen är på. Vill egentligen inte lägga så mycket tid på något jag inte vill göra. Men, jag har blivit godkänd på allt som blivit bedömt helt utan problem vilket gör att jag känner mig duktig och inte vill ge upp. Men vi får se, jag ger det en termin till och sen måste jag väl bestämma mig. Eller om jag bara låter tiden gå och gör alla uppgifter utan att tänka på tiden, men givetvis hålla mig till alla deadlines, även om inte lärarna gör det.

Långt inlägg detta, men har inget att göra och det var ju längesen sist. Imon ska jag plugga och sen blir det äta ute med Rickard innan jag ska träna. Har glömt att skriva (tror jag) att 6 juni firade vi 1,5 år. Lite sent skrivet för på måndag är det 19 månader istället. Puss på dig ♥

xoxo linda

RSS 2.0