Dagen!

Idag var det dags för 2-års kontroll hos tandläkaren för Ellie. Allt gick bra och vi behöver bara bli bättre på att komma ihåg morgonborstningen, blir att den glöms av ibland. Och kanske att hon bara dricker juice på helgerna. Men duktig va hon och hon fick även en rosa tandborste. 

Passade på att åka till pappa efter. Har varit så mycket nu så har inte hunnit med, så idag svängde vi förbi. Han bjöd på lunch och vi åkte hem runt 2. 

Körde bort till huset och lämnade lite verktyg vi lånar av pappa, sen hem till lägenheten och lyckades få upp båda barnen så att dom fortfarande sover!


Har prov på onsdag så tänkte passa på att läsa lite nu. Har även ett till prov att göra i veckan så det ska jag försöka hinna göra ikväll, rätt bokad vecka och jag har båda barnen hemma så det är lika bra att ha det gjort så snart som möjligt. Har lämnat in alla uppgifter i alla fall!

Hade dop och kalas i lördags så ska försöka få upo någon bild från det. 

xoxo linda 


Lek och bus

Hoppas hon kommer snart för Ellie börjat tröttna här i bilen. 


Busar ett tag sen kanske vi handlar, är dop för Alex och kalas för Ellie som fyller år imon, mina stora tjej som redan blir 2 år 💜 så vi slog ihop både dop och kalas imon, lik bra även om det var en del som tyvärr inte kunde komma. 
Ska hem till mamma och pappa sen och fixa efter vi handlat.

xoxo linda 


Vi har köpt hus!

Glömde skriva i tisdags men det har varit fullt upp hela tiden. 

Men den stora dagen jag nämnde var ju i tisdags och det stora var att vi skrev på dom sista papperna och fick nycklarna till huset vi köpt. Vi vann budgivningen i augusti så det har varit några möten med både bank och mäklare sen dess. 
Det är lite att göra men nu är det vårat! 

Vi ska fixa lite innan vi flyttar in, t.ex. så ska elektriker in först och sen påbörjar vi målningen. Ska städa lite först med. Men det blir nog bra det här!


xoxo linda 


Prov

Har precis haft prov i medicin, hoppas det gick bra för jag har varit väldigt nöjd med dom 2 tidigare proven i ämnet. Detta var även det sista i ämnet så vill ju gärna sluta "på topp" nu när det faktiskt gått över förväntan. Alex tyckte det var mindre intressant med prov...

Så tacksam. Haft totalt 4 prov (eller 5 men kunde inte vara här då så skriver det nästa vecka) och han har sovit under 3 av dessa. Första somnade han vid bröstet så det var godkänt, lugn och fin. Han är så duktig när han sätter den sidan till.


Var på sjukhuset med honom i torsdags och även där var han väldigt duktig trots att det tog 3 timmar. Han log när dom stack honom i fingret och älskade att andas adrenalin, men sen somnade han och sov några timmar. Tufft. 

Även Ellie var jätteduktig. Avslutade med liten shopping på Grand och sen McDonalds. Nöjd tjej!

Har prov på torsdag igen så blir att plugga resten av veckan. Läsa i boken, kolla klipp och powerpoint presentationer som läraren gjort och så får vi hoppas på det bästa. Skrev ety prov i det ämnet i måndags men vet fortfarande inte om jag blev godkänd, svarade på allt men vet att det inte alltid var tillräckligt så jag är lite osäker och nervös. 


Imon är en rätt stor dag men mer om det då om jag kommer ihåg!

xoxo linda 


Kvällsmys

Ikväll var första kvällen på länge som barnen somnade lugnt. Alex somnade till och med av sig själv, för sig själv i sängen. Eller jag satt ju i sängen med men jag skrev i min kalender ovh plötsligt så sov han. 

Har idag fått mitt praktik schema och det är helt okej faktiskt. Trist att inte träffa Ellie så mycket om dagarna men får ta igen det när tiden finns. Praktiken börjar vecka 45! Jag kanske börjar 44 för säkerhets skull, måste ju hem och amma så jag "jobbar in" timmarna. 

Var ute med Jessica och barnen innan, blåste som attan och sen vi kom hem har halsen känts torr så nu tar jag en mugg varm oboy.

Ska dricka upp och gå och lägga mig, får passa på när barnen somnade tidigt. Båda somnade runt 8 tror jag den var. 


Hade prov i torsdags och måndags, hoppas på att få svaren på torsdag. Svåra så jag hoppas verkligen jag klarade dom.

xoxo linda 


På golvet

När man går i skolan med bebis samtidigt så hamnar man lätt på golvet.

xoxo linda


Bilder

En blogg jag läser är den jag länkat här nedanför och jag kände så väl igen mig i det hon skrev i detta blogginlägget. 

http://mathildaelina.se/vad-har-du-kvar-om-jag-dor-31620553

Jag får be J ibland att fota mig men det händer aldrig spontant. My är rätt bra på att fota och mamma ha med bättrat sig. Men jag önskar verkligen det fanns mer och hände oftare. Jag måste också bli bättre, fotar barnen ofta och speciellt Ellie men vill ha mer bilder på dom ihop och även ihop med andra. 

xoxo linda


Hemmamys

Ligger i sängen med en däckad Alex. Han fick sin första vaccination idag och han blev sååå ledsen. Han är en väldigt glad bebis och är typ aldrig ledsen utan är han missnöjd gnäller han bara så jag har ju aldrig sett honom såhär. 

Brukar ha J med mig när det gäller vaccinering av barnen, men Ellie har åkt på höstblåsor så han har varit hemma med henne idag. Så för första gången fick jag va själv, väldigt jobbigt. 

Har varit i skolan idag, hade hoppas på att få skriva ett prov som jag och läraren kommit överens om, men plötsligt hade hon inte tid förens vecka 44 när alla har höstlov. Då hade hon ändå sagt förra veckan att mab skulle boka in en tid för att ha gjort provet senast onsdag denna veckan. Väldigt dåligt tycker jag, speciellt när dom flyttade provet till en dag där vi som läser distans inte behöver vara på plats. Besviken och irriterad... 


Men hade medicin i förmiddags och Alex sov typ ingenting så han var väldigt trött när vi var på BVC. Först mäta och väga, jag tror hon skrev fel i boken för där står det att han vägde 8,64 men jag tyckte det stog 8,24 på vågen. Och han va 64 lång men hon skrev 63. Hopplös även hon men nu ska vi få en ny sköterska så hoppas hon är bättre och inte snokar lika mycket. 
Vi tog sprutan sist och han var ledsen en stund efter, bröstet hjälpte inte men till sist tog han nappen och somnade när vi hade gått ca 10 meter. Han sover fortfarande men vaknade en snabbis för att äta. 

Blir hemmamys hela dagen idag och även imon. Ellie får gå till dagis men jag håller henne hemma i alla fall imon med, har ändå ingen skola då. Har lite skoluppgifter men ska sitta ikväll och försöka svara på så mycket jag kan och så får jag ta resten imon kväll. Så trött bara. 

På onsdag ska jag klippa och färga håret så då åker barnen till mina föräldrar och syrran. Imon skulle My till pappa så får vi tråkigt här hemma åker vi också dit. 
På fredag fotar vi BB bilden och även "nyfödd"-fotografering av Alex, vill även få en syskonbild. Hoppas hennes utslag kring munnen hunnit försvinna då. 

xoxo linda 


RSS 2.0