Slut på veckan

Jag har verkligen inte haft tid att skriva, jag säger det varje gång men så var det verkligen. Båda barnen har varit sjuka, Ellie har fortfarande hosta men spyr inte längre av den och Alex har fått hosta och blivit förkyld. Dom har haft det riktigt jobbigt och är fortfarande inte helt bra, Alex har det värst. Ellie ska äntligen tillbaka till dagis i veckan i alla fall, hon saknar det. 

Jag har haft praktik 6 dagar denna veckan, alltså varit rätt upptagen. Förutom detta så har jag även haft 2 läkartider. 
Var ledig i torsdags så då kom Js syster och passade barnen på kvällen för jag skulle till stan och träffa 3 gamla kollegor som jag inte sett på över 1 år. Den ena hade med sig sin son, sååå söt. Hade en kanon kväll och vi satt ute hela tiden. Kag behövde detta. Barnen skulle följt med men dom var ju som sagt sjuka. 

Nu har jag bara 8 dagar kvar på praktiken och jag längtar verkligen. Hoppas vädret är bra mest hela tiden sen när jag är klar så man kan spendera dagarna ute med dom jag gillar bäst 💜💙

Igår var det marknad här så jag gick ut på kvällen (praktik 7-16 så missade hela marknaden tyvärr). Var både kul och tråkigt, lite 50/50 kan man säga. Men kul att träffa folk i alla fall. My sminkade mig och Ellie var så intresserad, så söt. Även Alex men Ellie var med hela tiden.
På bilden kan man även se i ögonen på Alex att han inte var pigg. Haft feber någon dag med.

xoxo linda 

Lördag!

Här var det tomt. Har verkligen inte haft tid alls! Har varit 2 veckor på praktiken nu och det går bra, den ena avdelningen är roligare än den andra men det har nog med personalen att göra. Jag har fått vara med på el-konverteringar, ultraljud av hjärtat, lungröntgen, prova att ta blodprov och lite sånt. Tanken är att jag ska få vara med på en pacemaker operation också. Sen får vi se vad som händer, har fortfarande inte varit med om ett hjärtstopp. 

Detta är min sista lediga helg, sen har jag 2 helger med praktik, 3 fredagar kvar och alla är 14-21:30 så det är lite tråkigt men det går bra, är ju snarr klart. 

Förra helgen var det bra väder. Då spenderade vi nästan hela lördagen hos pappa. Vi grillade korv och va ute länge. Alex fick gunga för första gången.

Ellie somnade vid 18 i Jockes knä så vi åkte hem då, sen fortsatte hon sova till 07. Så trött men det förstår jag, va en härlig dag. 

Söndagen var bra den med. Härligt vårväder så vi tog en promenad och avslutade på lekplatsen. Blir så löjligt glad när vädret är så bra och vi hade det så härligt. 

Så mysig när hon vill hålla handen. 

Igår blev hon sjuk, eller det började dagen innan. Fick hosta plötsligt, gansla rejäl med en gång vilket aldrig hänt innan. Hostade under natten så mycket att hon spydde, blev ett bad som hon tyckte va kul och sen mya sängkläder. Man är ju inte super taggad på att byta sängkläder mitt i natten men vad gör man. Sen vaknade båda barnen strax innan 06 och hon var helt slut. Hon hade sen 38,5 eller om det var 38,7. Det syntes för så tydligt i hennes ögon. Jag hade praktik fram till 16 så vet inte så mycket men hon sov i 2-3 omgångar vilket aldrig händer. Sen lagom till  hon egentligen skulle sova för natten blev hon pigg och hade inte alls tid att sova. Nu är klockan över 7 och hon sover ännu, får se hur hon mår då. Hon har inte hostat så mycket inatt och det är skönt för den är alltid värst då. 

Idag ska vi fira mormor som fyllde år igår och mamma kommer hem från Sydafrika. Vädret ser bra ut så det kan bli en härlig dag! 😊

xoxo linda 

Första dagen på HIA

Idag var min första praktikdag och den fick jag spendera på HIA. Det gick bra men mycket att ta in och lära sig, och mycket kvar att lära mig. När tillgälle ges så ska jag läsa på lite om de olika sjukdomarna som jag kommer stöta på. Var en lång dag och jag saknade barnen massor när det började närma sig dom sista timmarna, är ju så van vid att va hemma med dom. Det som kommer bli extra jobbigt är att jag har mest kvällar (men jag har själv valt det för det blir lättare med barnpassning) och jag missar alla läggningar. Men som sagt, det gick bra och det är intressant, dock är inte min kropp van vid att stå så mycket och jag har ganska svaga magmuskler så jag får så sjukt ont i ryggen. Jag känner mig även snurrig så jag vet inte om det kanske är blodsockret eller blodtrycket. 

Fredagen är en extra jobbig dag och jag kommer ha 4 såna gånger till. Då har jag haft praktik 14-21:30 på torsdagen och sen 7-16 på fredagen, så jag kommer inte träffa dom på över 1 dygn. Men jag har inte mycket till val så det får gå! 

xoxo linda 

Nytt från H&M

Samma dag jag var i Ullared kom min H&M beställning så hämtade hem dom på vägen hem. Ska skicka tillbaka en del så dom har jag inte fotat.
Till mig:
3 jackor, 1 tröja och 1 goströja i velour 

En jacka till Ellie:

2 jackor och ett set med halsduk + mössa till Alex:xoxo linda 

Ullared - Jocke & Leo


Skjortan är Leos (bonusbarn) och är man uppmärksam bland bilderna så ser man att Alex har en likadan så dom matchade nu i påsk. Det andra är till Jocke.

xoxo linda

Ullared - båda


Ääääälskar filtarna på första bilden, så mjuka och glansiga. Har även köpt sandlåda och olika leksaker och redskap till det som jag troligen inte fotar, vi får se. Inte så roligt att se kanske.

Sen var det bara tvål, duschtvål, schampoo och balsam, bindor, trosskydd och handdukar typ som jag köpte.

xoxo linda

Ullared - Ellie

Här kommer Ellies kläder, det är ett par leggings och en tröja som inte är med på bild.


Ellie använder fortfarande blöja men köpte trosor ändå. 
Skrev fel i förra inlägget, det är ett par shorts på en bild som är Alex's och inte en tröja som jag skrev först.  

xoxo linda

Ullared - Alex

Åkte till Ullared i torsdags, helt själv men det var helt okej. Delar upp det i olika inlägg, My ville gärna se vad jag köpte så här kommer det. Tog alla bilder runt 23 på kvällen så tyvärr är det ju lite sämre kvalitet då.
Det är även en T-shirt som inte kom med på bild och en annan tröja som är på Ellies bilder istället. 

Alex går snart över till storlek 80, vissa har vi redan tagit fram. Han hade i stort sett ingenting i 80 hemma så han fick en by garderob, bara byxor som var dåligt utbud. 

xoxo linda
RSS 2.0