2 böcker!

Skamfläck
Detta är fortsättningen på boken "14 år till salu" och i den får man följa 2 tjejer och 1 kille som började sälja sig vid 14 års ålder. Den är rätt lik första boken, men något rörigare och kortfattad. Boken är indelad i olika stycken där man får läsa om alla 3 samtidigt, i omgångar. Alla kapitel är döpta efter deras namn och går i ordning, så man får läsa om en del i taget. Det gillade jag inte, visst skapade det mer spänning, men man blandade ihop namnen och glömde vem man läste om.
Denna boken var lite speciell då man fick följa en kille och det tycker jag är bra för det är med "tabu" än om tjejer som säljer sig. Boken var självklart hemsk, men man får ändå en liten form av förståelse, även om man inte kan förstå varför dom gör det. I slutet får man även veta att en av tjejerna har slutat i stort sett helt med det, hon är idag 25 (har jag för mig). Men dom andra är fortfarande aktiva och verkar inte ha några planer på att sluta.
Ena tjejen är invandrare, den andra svensk och killen är också invandrare, vilket betyder att det faktiskt kan hända vem som helst. Spelar ingen roll vilket kön eller vilket land man kommer i från.
Männen som hade sex med killen som sålde sig var ofta gifta med en kvinna, kanske till och med hade barn. Men dom ville inte riktigt inse att de var homo eller bi, dom ville bara experimentera, fegt tycker jag! Man ska våga stå för den man är. En bok jag rekommenderar, men som ändå inte är så där super bra!

Mitt liv som porrstjärna
En bok som är skriven om Puma Swede, som hon har gjort ihop med en författare. Den är skriven i "jag-form" så man kan tro att hon skrivit hela själv. Jag tycker att den är riktigt bra och hon är en väldigt rolig person. Kände inte till henne förrän typ förra året när jag kollade på "Fråga Olle".
Den är intressant för man får följa henne från barnåren fram till nu. Jag hade till exempel ingen aning om att hon var från Finland. Hon skäms inte för något och öppnar verkligen upp sig när hon berättar allt. Man får veta hur allt började, hur hon blivit lite lurad och hur det kan vara under en dag på jobbet. Man får veta hur det var att berätta allt för familjen och hur mycket jobb det faktiskt är bakom. I slutet svarar hon på några frågor som hon fått mejlade, hon är rätt snabb i käften om man säger så, hon säger ifrån. Hon säger verkligen vad hon tycker och tänker genom hela boken. Det här är underhållning!
Hade med mig böckerna till Turkiet, tyvärr hade jag läst ut dom på typ 3 dagar, så Janeth fick läsa dom och vi gillade båda denna boken! Denna rekommenderar jag!
 
xoxo linda
 

Från veckan!

Är faktiskt otroligt skönt hemma, trots att det inte är så varmt. Gör inte allt för mycket, har börjat kolla på en serie som heter "Baby Daddy". Började tänka på den för ca 2 veckor sen när jag kollade på Kyle XY, gick in på IMDB för att se om skådespelarna är med i något mer skoj, och den snyggaste av dom alla var med i Baby Daddy, plus en annan snygging från Kyle XY. Och så vet jag att Elin pratade om den i 3an så fixade hem den innan Turkiet och började kolla i måndags, och blev helt såld! Har sett alla avsnitt som finns ute denna veckan och det är så roligt! Rekommenderar den starkt!
 
Var i Växjö igår och skulle hämta min mobil som varit på lagning. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, detta är från FB:
"Igår (tisdag) fick mamma SMS från Telia där dom skrev att hon har en enhet att hämta. Jag blev skit glad för det va min nya mobil. Gick dit idag, fick en räkning på ca 340:- och så sa dom att den inte gick att laga, och att det var en vattenskada. Big news liksom, JAG SÅG JU SJÄLV ATT DEN LÅG I TOALETTEN!? Ska alltså betala för något vi redan visste...
Fick även veta att det inte finns fler såna mobilen (Samsung Galaxy s2) så jag kan inte få en ny heller. Så nu måste vi kolla med försäkringsbolaget, igen. Visste inte om jag skulle skratta eller lipa... men bröt ihop lite i butiken.
Och en annan sak som gör dagen liiiite bättre, får "sparken" från ett jobb i september. Lovely day!"
 
Jag tycker inte att den dagen var så lyckad... Så nu ska vi kolla med försäkringsbolaget om vad vi ska göra, hoppas på den ny, annars vet jag inte vad jag gör. Sa tidigare idag att jag ALDRIG har gnällt såhär mycket över en telefon som jag gör med den jag har nu (HTC Desire). Hatar den!!
 
Älskling går GMU mellan augusti - november i Karlskrona så träffas i stort sett ingenting. Har inte sett honom sen 15 augusti, men imon kommer han hem och stannar till söndag så på lördag ska jag dit! Ska först till IKEA och sen på kalas så det får bli efter det, men kul ska det bli :)
 
Igår kom min kusin och det var kul att träffa henne igen, mycket att prata om! Lätt att prata med henne också för vi känner typ samma personer, i alla fall känner till samma personer. Köpte även knästrumpor igår, H&M har fått in snygga. Tyvärr satt dom inte lika bra som jag trodde, hade för stora lår för att det skulle bli riktigt snyggt, men mne, what to do!
 
xoxo linda

Dagen!

Jobbade idag men innan det så shoppade jag lite:
 
xoxo linda
 
 

Hemma i Sverige!

Har inte skrivit på ett tag då jag varit i Turkiet i en vecka. Riktigt härligt! Det var riktigt varmt och då var det helt underbart att sticka ner till havet :)
Här är det jag köpte:
 
xoxo linda
 

Torsdag!

Har verkligen varit dålig på att skriva, men har inte haft tid och inte haft viljan heller, har varit med Rickard i typ 4 dagar och vill ta vara på den tiden för sen träffas vi knappt på 3 månader.
 
I fredags var det Rix FM och jag fick se alla artister så jag är nöjd! :) Träffade några av volontärerna och det va kul :) Träffade en del man känner och det är rätt kul vid såna här tillfällen för alla ska kramas och fråga hur det är. Men jag hade en kul kväll, förutom bussresan hem. Tog tid för en del skulle bråka.
 
I lördags låg jag i sängen hela dagen och kollade på en serie i 12 timmar. Serien heter Kyle XY och jag hade tänkt rekommendera den, men det blev aldrig en säsong 4 vilket gör att det inte är något slut och det blir 1000 frågor i huvudet efter bara för det. Så, det är ingen serie jag rekommenderar för det, men annars tycker jag den är bra!
 
Annars har det inte hänt allt för mycket. Växlade pengar i måndags inför resan på söndag. Jag är rätt rädd och nervös inför det. Jag hatar att flyga, tycker det är så obehagligt och obekvämt. Men jag klarar nog av det, har ju gjort det förr. Hoppas vi klara oss bra där med. Skulle något gå fel så vill jag bara säga att jag älskar min familj, släkt, vänner och Rickard med familj! Men det ska bli skönt att komma dit, varmt och härligt :)
 
Idag håller jag på att fixa med packningen och sånt. Har fortfarande inte min mobil så har tagit en gammal MP3 istället. Lämnade in mobilen igen i tisdags fast på Telia denna gången och nu kommer jag få en "ny". På lördag åker jag och My till Malmö för att gå på Rix FM där. Är framme halv 4 och det börjar vid 7 så det är ju lite dötid, men då kan man ju äta eller något.
 
xoxo linda
 
 

God morgon!

Tråkigt inlägg att börja dagen med men ville ändå säga det.
 
Har inte skrivit på ett tag, har inte orkat. Kom hem i söndags, slappade hela dagen. I måndags körde jag Rickard till Växjö och sen åkte jag och mamma till Green Data som skulle se om dom kunde laga min mobil, dom hade inte hört av sig på över en vecka om hur dom skulle göra så vi åkte dit istället, den går inte att laga... Sen hem! Janeth kom en runda och så började vi som kattvakter. Vi behövde inte ha henne hemma hos oss så vi går dit istället.
 
I tisdags minns jag inte riktigt vad jag gjorde, var nog hemma. I onsdags var det 8 månader med Rickard så han kom hit och på kvällen spelade vi bilbingo. Igår körde jag honom till Växjö och sen höll jag mig hemma. Idag är det Rix FM i Växjö och det ska jag på, och så ska några av volontärerna träffas och roa oss lite :)
 
xoxo linda

Vila i frid

Fick SMS av Janeth lite efter att jag vaknade idag där hon skrev att min klasskompis från gymnasiet hade dött. Jag frågade hur hon visste det och då sa hon att hans familj hade lagt ut hans avskedsbrev på hans FB sida.
 
Alla är inte gjorda för att leva
Detta är mitt officiella hejdå, jag tror att ni som känner mig bäst visste att detta skulle hända förr eller senare och jag vill bara att ni ska veta att inget är ert fel, jag är bara född misslyckad, aldrig kunnat göra något rätt.  Detta är nog de första och enda rätt jag kommer att göra.

Mamma tack för allt du ar gjort för mig, jag har aldrig visat det på ett b...ra sätt men jag älskar dig och har alltid gjort det jag önska att jag kunde få träffa dig en sista gång innan detta men tyvärr så kom denna stunden mycket tidigare än vad jag hade väntat mig

Pappa jag ångrar att jag inte har försökt att göra något för att få allt att bli bättre mellan dig, mig, mamma, zaid och Marwan, vad som än har hänt eller kommer att hända så är vi en familj, jag hoppas att detta kan vara en anledning för er att träffas som en familj igen.

Marwan vi har alltid haft våra motgångar men i slutet av dagen har jag alltid älskat dig, jag tror bara att vi är för lika haha, ända sen jag kommer ihåg så har jag alltid velat vara som dig, se ut som dig, vara älskad som dig. Du har alltid varit min förebild!

Zaid du har alltid varit min faderfigur jag kommer ihåg den gången jag höll på att drunkna på min simlektion i Tingsryd och du lyfte upp mig från vattnet, jag har alltid haft samma syn på dig sen den dagen. Hjälten

Shota My brotha from anotha motha Så mycket vi har gjort tillsammans och såmycket mer jag önska att vi kunde göra, du har alltid varit på min sida när det gäller allt, jag är ledsen att de va tvunget till att sluta såhär. Jag älskar dig bro

Det finns så många mer jag vill skriva till men som ni vet så är jag sjukt dålig på att förklara mig själv. Ord kan inte förklara hur sjukt tacksam jag är för att ni har gjort mitt liv så awesome.

Teddybear Stockholm,  
Victor Gonzalez,
Victor Gonzalez, 
hehe My,
gessan,
aliko,
alla algashami's,
Sami,  
Frida
OGGE!
Och så många mer, ni alla vet vilka ni är
Jag vill att alla ska ha tillgång till att läsa detta när de än vill
Peace out niggas!
Detta är Alis sista ord, han vill att alla ska kunna läsa detta, hjälp oss att sprida det till hans vänner.
/ familjen
 
Så stod det i det meddelandet. Om man kollar bland kommentarerna så skrev en i familjen att han försvann från dom i onsdags 7/8. Jag hade först svårt att tro på att detta är sant. Familjen skrev inget mer än det man kan se här, jag tycker dom tog lugnt på saken. Det står inget om att dom har hittat hans kropp, vad han gjorde för att dö eller om hur mycket dom saknar honom. Jag tror inte att man skämtar om något sånt här, men känns ändå som att allt inte stämmer.
 
Det låter i brevet som att han ska ta livet av sig, men samtidigt så kanske han bara har valt att försvinna, eftersom ingen har sett honom sen i onsdags. Man vet ju aldrig...
 
Oavsett vad så blev jag faktiskt lite ledsen när jag läste det, vi var aldrig nära vänner, om man ens kan kalla oss för vänner. Men vi gick första året ihop och där jag gick högstadiet hade han gått lågstadiet, vi bodde i samma kommun. Han kunde vara så irriterande i skolan men han lättade ändå upp stämningen dom gångerna han kom. Det känns konstigt, trodde aldrig det om honom och trodde heller aldrig att det skulle hända en som ändå är så pass nära. Men som sagt, något känns som det inte stämmer.
 
xoxo linda
 

Shopping - Haga

När vi är i Haga så vill jag alltid in i en affär som heter Kawaii som är väldigt japan/manga inspirerad skulle jag vilja säga, rätt gullig så. Jag köpte alltid mobilsmycken där, nu var det lite tråkigt för jag har typ inga pengar kvar plus att jag inte har min egen mobil och det suger... Men köpte i alla fall detta:
Tycker dom var lite söta :) Ska in på deras hemsida och kolla lite mer sen. Dom har mycket rosetter men till mobilen var dom mest fula och dumma storlekar, men hittade några söta till håret.
 
Var i en antikaffär och där hittade jag armband som glittrade och blev lite kär. Bad My komma in och hon hittade också snygga. Jag hade inte tänkt köpa och då smiter Rickard in och köper det. Tack, världens finaste älskling!
Glittrar jättefint i solen och det gillar jag ;) Tack ännu en gång!
 
xoxo linda

Shopping - Nordstan

Detta har jag köpt på/i Nordstan dom två senaste gångerna vi varit där.
 
xoxo linda

Liseberg!

Vi kom till Liseberg runt 3 och gick direkt till Bergbanan. Hela dagen var bra men det var minst 25 minuters kö till alla karuseller man ville åka. Vi gick förbi Balder och dit var det 1 timme och 5 minuter så vi kom tillbaka senare och då hade det minskat till 50 minuter. Fortfarande mycket men vi ville åka så det var bara att stå där.
Jag provade lite spel, såna klor som vanligt. Denna gången hade jag inte lika mycket tur som dom senaste gångerna, visst jag vann på första försöket men spelade för mer än jag vann. Vi var där till dom stängde vid 23.
Hade ingen stans att göra av gosedjuren när jag vann så jag satte fast dom under en tröja som jag knöt runt magen, och hade på mig regnjackan istället, så när jag knäppte jackan trodde folk jag var gravid.

Fisken och den trekantiga saken har jag vunnit till Göran :) Han fick en delfin av mig förra året någon gång, som jag vunnit på Liseberg, och den älskade han men den dog tidigare i år eller om det var sent förra året, så nu får han en ny :) Inte samma färg eller ras men han ser nog inte det...
 
Trots kö så var det roligt :) Men det har blivit tråkigare på senare år. Förr var det inte alls dessa köer och det var rätt lätt att ta sig fram och man hann åka mycket så man utnyttjade verkligen åkbandet. Det är inte alls så nu, bara massa köande och sen är det över på 2 sekunder.
 
xoxo linda
 
 

Mat!

Idag har vi varit i skärgården och badat lite och ätit macka. Mysigt :) Tyvärr regnade det så det var inte så varmt. Innan det så var vi i Haga, vilket är den gamla delen av Göteborg. Mysig :) Köpte 2 saker där men det kommer det kort på sen!
 
Ska lägga upp bilder på resten av shoppingen snart, men nu ska vi äta!
 
xoxo linda

God morgon!

Tog tid att somna igår, kroppen ville inte på något sätt, men runt halv 2 somnade jag. Hade ställt klockan på 8 så det var bara att gå upp när den ringde. Har duschat och ätit frukost och nu väntar jag på My för vi ska gå en liten runda efter att hon har ätit. Är så otroligt trött men det får jag väl stå ut med, blir ju Liseberg sen! :D
Är inte lika taggad på det som man va förr, men det blir väl så antar jag. Hoppas vädret inte blir allt för dåligt för då är det alla annat än kul!
 
xoxo linda

RSS 2.0