snart slut

Sista dagen på veckan är här. Jag har faktiskt varit på gymmet idag, blev lite blandat överkropps pass och det gick okej. Kände mig lite svagare men har ju inte tränat på några dagar och det brukar märkas. Har sen jag kom hem legat på soffan, löst korsord och pratat med mamma. Ska äta lite lunch innan det är dags för jobb.

Igår var ju Ozzy här. Först tog vi det lugnt i soffan, slöade båda 2. Åt sen lunch, sen somnade vi lite innan vi gick ut nästan 1 timme. Kyligt men gud så härligt med solen ändå! Behövde komma ut efter ha legat över 1 dygn. 




Efter promenaden så slöade vi ännu mer. Harry Potter 2 och 3 gick eftermiddag och kväll så det var givetvis igång! Löste korsord och plockade lite. En kompis kom förbi ett par timmar. Ozzy åkte hem runt 22 och kompisen 23, sen behövde jag sova. Var helt slut. Men man blir ju trött av att slöa med, fast tror kroppen behövde detta ändå. 


Han kröp mellan mitt huvud och kudden. Var väldigt mysigt att ha honom här och denna gången va han med mig i soffan mycket. Sist låg han mest i hallen och jag tyckte synd om honom även fast han valt det själv. Gosen! 

Alex var på hockey igår, hade ju som sagt velat vara med men så är det. Lakers vann så jag tror det var en riktigt nöjd kille som var där. Jocke skickade bild på Ellie som låg och gosade med Benjamin så hon var nog minst lika nöjd hon. Benjamin är en katt som jag och J skaffade när vi fick Ellie, men han trivdes aldrig som innekatt och var elak mot framförallt mig men han bet även Ellie en gång. Han flyttade in hos oss när vi kom hem från förlossningen så det kanske blev för mycket på en gång. Så efter ca 2-3 månader fick han flytta hem till Js föräldrar som bor på landet, där fick han vara ute och som han trivs med det! Han mår mycket bättre där så det var helt klart det bästa beslutet för honom. 

xoxo linda