Fullt upp

Känns som dagarna går i ett nu, fick nästan skäll för att jag hade glömt att höra av mig häromdagen och fick skit för det, otroligt tråkigt. Livet med två barn är fullt upp, i alla fall för mig. Det är inte lika lätt alltid som det var med bara Ellie. Synd att folk inte förstår detta. Skolan började förra veckan och jag jobbar även extra på nätter, man kan ju tänka själv hur lite tid som finns kvar då. Jag upplever även själv att mitt minne är dåligt till och från men det får man tydligen inte ha. 

Från och med måndag så går jag ut på 5 veckors praktik med, ska bli spännande men gillar inte att det är så långa dagar, dock verkar dom bara jobba 4 dagar i veckan vilket är bra. Får se hur detta går. 

Har ett jobb till på G nu, fått några tider i oktober och det är nätter, vilket innebär OB och tid för plugg. Hoppas allt blir så bra som jag tänkt mig. 

xoxo linda 

Från Grand

Köpte detta på Grand förra veckanSista BH bilden visar nyansen då den blev helt fel på första. Båda är i den färgen. 

xoxo linda 

Pinchos

Igår kväll var jag på tjejdate med My, Julia och Jessica på Pinchos. Jag och Jessica hade aldrig ätit där tidigare så det va spännande, hade bara hört talas om det innan. Vi beställde in olika rätter och det är faktiskt ett roligt och annorlunda sätt, man beställer via appen och när maten är klar plingar det till i mobilen. 
1. Kycklingspett marinerade i sweet chili och lime
2. Skagenröra på grillat surdegsbröd 
3. Buffalo wings i het chiliglaze
4. BBQ marinerade kamben 
Hade verkligen sett fram emot kambenen för dom såg så goda ut på menyn men det var en besvikelse, ska inte beställa dom igen. Smakade knappt BBQ heller vilket är det goda. 
Mina drinkar syns dåligt nederst på bilden. Den blåa är en alkoholfri Soda pop och den orangea är Peachy (med alkohol). Jag gillar inte spritsmak men denna var faktiskt god, men Soda popen var godast. 
Såhär såg jag ut. Ser något skelögd ut tycker jag... Finaste Ellie tyckte att jag var fin, älskade unge 💜

Vi var hemma tidigt men det gjorde inget för jag hade så bra ändå, god mat och trevligt sällskap. Så nöjd, detta behövdes. 3 av oss 4 har barn med så det var skönt att vi fick vara oss själva om så bara för ett par timmar.

xoxo linda

Fredag

Lilleman sover just nu så jag och Ellie har pysslat och nu tittar vi på Pippi. Jag är så trött så det är lagom tempo för mig. Ikväll ska jag ut med My, Julia och Jessica, vi ska till Pinchos och jag längtar! Ska bli gott och kul. Imon jobbar jag natt igen. 
Annars händer inte mycket. Träffafe familjen måndag och tisdag, blev även en liten sväng på Grand och Maxi i tisdags (blev inte mycket handlat på Grand men kan komma ihåg och fota), i onsdags åkte jag, barnen och mamma till Kolmården och igår var vi hemma med sällskap av My. Jocke började jobba i måndags. 
Kolmården var mysigt även om Alex blev övertrött. Ellie blev lite åksjuk på vägen dit så fick stanna en stund så vi kom fram senare än tänkt. Vill tillbaka om ett par år när Alex är större men då blir det nog 2 dagar för nu gann vi inte med Bamses värld som även hade karuseller för dom små. Delfinshowen var kanon! Hög musik som förhöjer stämningen och delfinerna var så fina. Båda barnen älskade den, E blev ledsen när vi skulle gå för hon ville se dom hoppa ännu mer. En bra dag men man var helt slut efter. 

Vädret var kanon, varmt och soligt. Barnen var nöjda med. Dom fick varsin apa och A fick en tröja, kan komma i ett annat inlägg. E ville inte ha en tröja. 

xoxo linda

Hejsan!

Här var det tomt ja. Känns inte som vi gör mycket om dagarna men ändå räcker inte tiden till. Vi har varit hemma mycket men ändå iväg varje dag. Jocke har haft semester i 4 veckor och börjar jobba på måndag, under semestern har vi varit i Skånes djurpark, på marknad, i Halmstad, i Hällevik och så har vi badat. Jag var även en natt i Helsingborg med My för att kolla på teater, hade det super! Åt utr först och sen gick vi till teatern som var så rolig, det är synd att den inte ska visas på TV. Det var en föreställning med Eva Rydberg på Fredrikdalsteatern. Nästa år ska vi försöka se både henne och buskis på Vallarna tänkte vi. 

Jag har jobbat lite, denna veckan har jag 2 kvällar och 1 natt men pengar behövs alltid. Skolan börjar vecka 33 och sen praktik från  vecka 35. På onsdag åker jag, barnen och mamma till Kolmården, ska bli mysigt. Har ändå gjort en del i sommar, innan Js semster var vi på Barnens gård och High Chaparral också. 
Såg att bilderna kom helt i oordning av någon anledning men det får gå. 

xoxo linda