Skolan

Har medicin idag och lär oss just nu om hjärtinfarkter. Ett ämne som är intressant och viktigt, men lite tungt eftersom pappa haft det. 

Efter skolan ska vi hämta Ellie pch sen blir det stan med mamma.


xoxo linda


Förlossningen

Glömt skriva inlägget om hur jag typ förutspådde förlossningen med Alex.


♡ Jag hade läst i en mammagrupp på FB där någon skrev om en myt eller vad det var. Det sas att det föds flest barn när det är fullmåne och nästa skulle vara söndag den 9 juli.
Jag berättade detta för familjen och skojade om att jag kommer föda den dagen.

♡ Jocke skulle jobba hela vecka 28 och jag var rädd för det för Ellie var ledig och jag skulle inte klara av att va själv med henne hela dagarna. Så jag sa vecka 27 att förlossningen kan dra igång på helgen för då hinner inte J börja jobba igen innan semestern. 

Vad händer? Jo det drar igång helgen vecka 27, söndag den 9 juli. 
Jag hade alltså rätt på båda. Vi hade fått tid för igångsättning på torsdagen den 13 men tack och lov slapp vi ju den. 

Att det var en pojke hade jag också på känn. När vi hade UL med Ellie så tyckte jag att jag såg en pung. Det var det ju uppenbarligen INTE! Så när vi hade UL med Alex så såg jag ingen pung så då sa jag att det är säkert en kille då. Vilket det var. 

Jag hade även drömt 2 gånger om att det var en pojk. 

Hade i stort sett samma värden och resultat hos barnmorskan med båda barnen och skojade då om att det hade varit kul med en pojk för att motbevisa alla teorier man tror sig ha angående kön. 
Sägs ju t.ex. att hjärtljuden är olika beroende på kön och även mammans mående och magens form. 

Så att det var en pojk "förutspådde" jag också. Däremot hade jag ALDRIG kunnat ana att han skulle vara så stor. 
Tror det var allt jag hade att skriva om detta.

xoxo linda 


God kväll

Hejsan!

Ligger och försöker få lilleman att sova, J har sövt Ellie som somnade för en liten stund sen. Det blev senare ikväll än vanligt för vi var och hälsade på hos mormor. Mysigt! 
Brukar försöka söva henne från ca 19:30. Varierar lite men på ett ungefär. Imon är hon ändå ledig så det spelar ingen roll, får hoppas att hon inte vaknar för tidigt.  

Igår pluggade jag en del, även i tisdags. 

Blir så seg i huvudet så det var skönt när Ellie kom hem, var ute i regnet lite och hon var såå lycklig. Alex hade somnat i bilstolen så vi var ute tills han vaknade och jag tröttnade. Älskade ungar ♡

Idag har jag haft min första obligatoriska träff i skolan och det började med Vård och omsorg. Pratade mycket hygien och vi fick prova att göra en bakterieodling på händerna som vi ska se om någon dag, ska bli intressant men samtidigt lite äckligt. Vet att vi har mycket bakterier på händerna men inte hur mycket. 

Hade efter det terminens första prov och det var i medicin. Vet att jag har i alla fall 3 fel men i övrigt kändes det bra. Svarade på allt men hade kunnat lägga till mer osv men det är för sent att göra något åt nu. Får hoppas på det bästa. 

Fick faktiskt gå efter provet så jag åkte hem ca 14. Sprang in på ICA för att köpa blommor och choklad till J som fyller 28 idag, sen hem och slå in paket och ställa upp allt innan jag gick till dagis. Kändes skönt att kunna hämta henne vid 3 istället för 5. Blir långa dagar för henne annars. 

xoxo linda 


I skolan

Sitter i skolan just nu och väntar på läraren. Efter lektionen åker jag till pappa och sen har jag efterkontroll hos min BM.

xoxo linda 


Gympa

Nu ikväll har Ellie haft sin första gympalektion och det gick faktiskt bra. Hon blev ledsen 3 gånger under uppvärmningen men det var mycket barn och alla sprang så kag tror hon blev rädd. Men som sagt jag tycker det gick bra! 

Nu är alla hungriga så jag håller på med kvällsmat.

Blir korvstroganoff med makaroner, snabbt och enkelt.  


Har inte haft någon tid att skriva, är helt slut när det finns lite tid över. 
Imon ska jag och barnen till Kyrkis som börjar igen, ska bli mysigt ♡ hade tänkt vara hemma ocj plugga med Alex men jag behöver detta. 

xoxo linda 


RSS 2.0