Måndag

Har inte skrivit på länge. Haft en väldigt jobbig vecka mentalt så har verkligen inte orkat eller ens haft lust att skriva. Idag var min 8de arbetsdag i rad, helt jäkla slut av den anledningen också. Helt ledig imorgon men sen är det 9-21 både onsdag och torsdag och dag på fredag. Är sugen på att ta semester på fredag och bara vila men det får gå, har dock för många semesterdagar kvar så borde kanske men vi får se. Nu är alla friska på jobbet igen åtminstone. 

Mamma har haft barnen i helgen när jag jobbat. I lördags hade jag delad tur så jag drog till gymmet efter första passet. Var där nere i 3 timmar och körde på, blev ben, rumpa, lite mage och stretch. Det är ju egentligen alldeles för länge att hålla på så pass men kände att jag hade behovet rent känslomässigt om man nu kan säga så. Blev rätt tungt mellanåt så jag har fortfarande träningsvärk. Sen när jag gick därifrån ringde mamma, då var hon och barnen hos mormor så jag tog en panpizza med mig och åkte dit. Hann va där 1 timme innan jag fick åka till jobbet igen. 
Igår åkte jag till mamma när jag slutade vid 16. Duschade barnen, åt kvällsmat och åkte hem igen. Idag blev det sovmorgon för det är sportlov, blev så pass att fritids messade och frågade efter Ellie. Men vi kom dit 1 timme senare än skriven tid, tror hon behövde den sömnen. Jag gick direkt till gymmet och höll på i kanske 1.5 timme idag. Blev axlar, bröst och triceps. Sen har jag plockat hemma, ska ha förfest på lördag och förbereder lite redan för jag vet inte hur resten av veckan blir. Lika bra. Kollade lite på en serie, hade tänkt läsa men blev stressad så fick va. Sen gick jag till jobbet. 
Imorgon är jag som sagt helt ledig så då blir det gymmet efter frukost, rygg och biceps. Sen lunch och efter det blir det troligen promenad nån gång. Bokat tvättstugan också, försöka få undan lite tvätt före lördag. Inte för det är så mycket men passar på för sen kanske jag är bakis hela söndagen och då orkar jag inte tvätta. 
Dåligt med bilder från veckan men kan slänga upp någea gamla på Ellie som jag skickade till My när vi pratade förra veckan. Sötaste ungen alltså!











Nu ska jag gå och lägga mig. Får se när jag orkar skriva igen, kanske kommer i veckan annars får det fortsätta dröja till jag mår bra igen.

xoxo linda