Annandag

Blev hyffsat tidigt igår med tanke på hur sent det blivit tidigare. La mig strax efter 22 sen somnade jag före 23. Totalt däckad till 8 men somnade om till ca 9:30, väldigt skönt! Åt frukost och tog mig sen till gymmet, kör oftast ben speciellt när jag kör själv men försökte mig på ett överkroppspass, gick nog okej. Va helt själv ett tag!
Sen hem, hämtade en vagn och gick till ICA för att handla lite. Maten står i ugnen (lax), varorna uppackade, disken diskad och jag vilar på soffan. Mensen kom igår så har ont och tycker synd om mig själv mellan varven. Ska göra matlådor sen när jag har ätit. Fantastiska vidunder 2 går på TV så kanske fixar lådorna när det är slut istället. 
Blir en lugn dag idag, ska packa upp barnens julklappar med så det är klart. Ska duscha och kanske slänga på en ansiktsmask, huden är så torr så måste smörja ordentligt med! Nästa vecka har jag 4 arbetspass innan nyår. Imorgon jobbar jag dag, ska försöka träna efter och på kvällen blir det filmdejt med Harry Potter 3. Ska bli mysigt! 

xoxo linda