Bilprovningen

Jobbat hela helgen så jag har inte haft tid att skriva. Var bara ledig i torsdags denna veckan och då gjorde jag en mätning på gymmet i Alvesta och sen åkte min lilla familj, My och mamma till simhallen och badade. Blev ingen lång stund då tiden sprang iväg men nöjda var dom! Så även om jag var ledig var hela dagen uppbokad. 

Idag har jag besiktigat bilen. Trodde det skulle gå bra då jag hade den på lagning i höstas och även servat den men nej det blev inte så. Blev inte godkänd så måste lämna in den igen, trist verkligen. 

Har ätir lunch och Alex har somnat. Han har haft 39 graders feber i 2 dagar men idag verkar den vara borta, dock är han väldigt gnällig så något stör honom. Jag och min favorit tjej gosar i soffan framför barnprogram. 
Gympa ikväll och då får vi barnvakt till Alex så han får vara hemma och vila. 

xoxo linda 

Onsdag morgon

Hejsan! Varit två jobbiga nätter, barnen bökar och det tar 1 timme innan jag somnat om. Inatt började det redan vid 4 och när jag väl hunnit somna om så var det dags igen runt 5. Sen fick jag nog till typ 30 minuter innan vi klev upp. Då var jag inte ens inne hos barnen där vi 5 utan J men ändå tar det sån tid. Otroligt jobbigt och tröttsamt. Drömmer även konstigt och mycket, mycket kring jobbet och liv/död och även det är otroligt jobbigt. 

Vi har hunnit busa lite och även kolla på Paw patrol, ett program som båda barnen gillar. Har möte på jobbet i eftermiddag så idag blir det dagis för barnen. Trots att jag jobbar 6 dagar denna veckan går dom bara 2 så det blir lite lov i alla fall. 

xoxo linda 

Torsdag

Sitter i soffan med barnen och kollar på Pippi, mysigt. Inget speciellt planerat idag.

Beställer kvällsmat sen för att fira till det lite idag. Hade varit gott med toast skagen men vi får se. Ska köpa lite choklad och gelehjärtan till kvällen och även se om jag hittar någon liten sak till barnen.

xoxo linda 

God morgon!

Igår var det klädparty hos min kusin, super trevligt och flera fina kläder för både barn och vuxna. Synd att det är så dyrt för mig för man kan inte köpa så mycket, men samtidigt kanske det är tur. Ni får se vad det blev när det kommit hem. Dom 2 senaste säsongerna har jag och Ellie haft matchande kläder men tyvärr hittade jag inget som jag tror vi båda skulle gilla. 
Kom hem med en ny vagn med. Hon har haft en som jag velat ha länge men har inte blivit av att jag köpt den och sen har den varit slutsåld. Så jag är nöjd och glad!

Detta är den tredje jag har i denna modellen och nu har det kommit 2 super fina till! Tyvärr köper jag ju inte dom men ja, dom var fina. 

Barnen är vakna, den ena leker och ser på TV medan den andra kollar plattan. Snart ska vi äta frukost, sen får vi se vad som händer. 

xoxo linda 

Jobb

Blev ändrade planer. Jobbet fick inte in någon inatt så jag var snäll och hoppade in och så slipper jag imon kväll. Vill egentligen inte jobba nätter för jag blir i sån obalans med mat och sömn vilket påverkar min mage mycket, men nu blev det så. 
Här är vi dessutom 3 som jobbar så har ju någon att prata med när man blir för trött och larm att springa på. 

Fick upp ett sött minne på Snapchat idag.
Alex 7 månader. Lille killen 💙 

xoxo linda 

RSS 2.0