Tisdag

Midsommar var bra, hade mys med familjen och barnen var nöjda. Har aldeles för många bilder så blir bara en från Instagram.
Bästa barnen, som jag älskar dom!

Just nu sover båda, ska egentligen väcka dom för vi ska till en kompis för att fira hennes son som snart fyller 2. Blir nog mysigt, brukar vara det. Alex har roligare nu med när han blivit större, lättare att vara mes när man kan krypa men nu kan ju ungen gå med. Tog första stegen när han va ca 10.5 månad men sen hände det bara då och då, men en månad senare så gick han mest hela tiden. Han fyller 1 om ca 2 veckor, min stora kille. 

xoxo linda 

Vin och chips

Avslutar dagen med chips och vin. Jag har i några år velat lära mig dricka vin och för ett tag sen läste jag om ett på en blogg jag följer som lät lockande. Det var tropiska smaker, låg alkoholhalt och gillar man cider var detta gott. Jag gillar ju bara cider och ju lägre alkoholhalt dessto bättre, och tropiska smaker är aldrig fel! 
Hade höga förväntningar och detta var faktiskt gott! 
Imon är det midsommar och det firar jag först hos mina föräldrar med barnen och My, sen blir det grillning hos Js föräldrar. 

xoxo linda 

Laga mat

Minns inte riktigt vad jag skrev om sist men nu har jag i alla fall sommarlov, dock har jag blivit vikarie igen så hoppar in när jag får en bokning. Jobbat 2 pass och gått bredvid 2 pass. Har jobbat där förr så känns bra och inte så osäkert, råkade bara göra fel med maten igår men det var inget som inte gick att lösa. Kunde varit värre även om man skäms och känner sig dålig. 

Idag är dagis stängt så har båda busarna hemma, Ellie får sommarlov denna veckan sen har vi 2 veckor ihop innan J går på semester i 4 veckor. Just nu sover Alex, Ellie pysslar för sig själv och jag lagar mat. Det tråkigaste som finns tror jag, kan inga roliga rätter utan drt blir alltid samma gamla tråkiga och inget kul i varken kyl eller frys heller. 
Får se om vi vågar oss ut sen men hinner nog ändå inte för E ska sova efter maten. 

I lördags var vi på High Chaparral, inget ställe jag vill till fler gånger av olika anledningar, men vi hade en bra dag ändå!

xoxo linda

Korsord

Idag skickade jag in sista skoluppgiften så nu väntar feedback och ifall jag behöver komplettera. Aldrig hänt hittills men man vet aldrig. Tänkte lägga min fria tid på saker jag förknippar med ledig och sommar, och det är TV-serier, böcker och korsord. Har tyvärr ca 2-3000 bilder att gå igenom och välja ut för beställning men annars lägger jag min tid på det andra. 

Idag har vi varit hos mina föräldrar och sen åkte vi och badade med My och mamma, barnen va såå nöjda ♡ lagom trötta sen så nu sover dom gott i sina sängar. Jag har precis duschat och sitter nu ute och löser korsord en liten stund innan jag med ska sova. 
Imon ska jag jobba så mamma kommer och är lite barnvakt till J kommer hem. Jag börjar när han slutar. Jag bokar aldrig in jobb när det blir såhär men nu ställde jag upp så man får någon lön med. 

xoxo linda

Sen kväll

Har varit hos Js pappa ikväll och ätit mat. Åkte hem runt halv 9 för dom små blev trötta. Har efter det ätit, fixat tvätt och skrivit dagbok. Minns jag rätt har jag skrivit i 12 år, sen 2006. Ibland mer och ibland mindre. Sen barnen kom har det blivit betydligt mindre, förr kunde jag skriva varje kväll. Nu hade jag inte skrivit sen 6 januari och det har hänt en del sen dess, olika sjukdomsbesked i släkten, en operation som blev inställd på plats med otydliga resultat och en vän som haft det väldigt jobbigt, samt att vi ikväll fick besked om en som blivit väldigt mycket sämre i Js släkt. Mycket tråkigt som har hänt men som jag gärna skriver om för att ha som minne. Har ju hänt en del kul med som t.ex. mina prestationer i skolan och att Alex tog några steg förra veckan och går förhoppningsvis snart, han ska bara våga. 

Hade tänkt plugga men kände att jag behövde göra detta, suttit över 1 timme tror jag. Ska bli skönt med sommarlov även om jag fortfarande gillar att plugga, känns ju även extra bra när det ger bra resultat. 
Nu ska jag sova, ser nästan i kors. Ska fixa hemma imon och sen åker jag och barnen till min mormor och hälsar på, ungefär standard varje lördag. Hade behövt åka till tippen för att tömma släpet för pappa vill bli av med studsmattan hemma och vi kunde ta den, men har inte kunnat flytta den. Så får se om vi kan imon eller om vi väntar lite till.

xoxo linda 

Bästa barnen ♡

Igår hade jag skola till ca 15, var först prov som tog mig 4 timmar, betydligt knepigare än vad jag faktiskt hade trott. Sen en sen lunch följt av en lektion. Efter det åkte jag hem och skrev lite, har bara en uppgift kvar så vill bli klar så snart som möjligt för på torsdag är sista dagen på terminen. 
Vid 17 hade jag bredvidgång på ett jobb, har redan jobbat där meb slutade för ca 1.5 år sen så ville färska upp minnet. Slutade 21:30 så såg bara barnen ca 1 timme igår på morgonen. 

Idag har vi varit på lekplatsen och myst tills Ellie ville hem, då målade vi med gatkritor. In för att gosa och sen laga lunch. Alex var så trött så han fick äta före oss men orkade bara halva portionen och har nu sovit typ 2 timmar. Gjorde lax, torsk och potatis till oss men han somnade ju innan det var klart. Men Ellie älskade det och åt super bra! Jag va själv nöjd, har aldrig fått laxen, torsken eller såsen så bra som nu. 

Ikväll ska vi nog bara mysa. Båda barnen sover, jag fick lite sömn med men trodde A vaknade så höll mig vaken sen dess så man slipper vara så groggy när han vaknar på riktigt. 

xoxo linda

Nya kläder

Va ju inne i stan med My förra lördagen men har inte tagit tag i att fota vad jag köpte. Egentligen köpte jag det på söndagen för på lördagen pajade kassasystemet så det gick bara att betala kontant och jag ville använda presentkort, så jag hängde undan det tilm dagen efter för vi skulle ändå in då med och fixa bilder åt Mys jobb.
Inte bästa bilderna men sånt är livet. 

Beställde även en ny byxdress åt Ellie för dom hon hade verkar ha blivit lite små, eller gränsfall trots bra storlek så fick bli så. Älskar den, färgen är så härlig!

xoxo linda

Barnens gård

Har inte haft tid att skriva här precis. Har haft skolarbete (och har en kvar) som tagit lite tid, studiebesök med skolan, lektioner, firat mors dag osv. 
Idag skulle jag pluggat lite men passade på att sova när Alex skulle sova. Vi var på Barnens gård igår så är helt slut idag! Kollade på djur, hoppade studsmatta och hoppborg, badade och körde bil. Har inte så mycket bilder men hoppas på att få bilder från alla som var med. 

Vädret var toppen, något för varmt men hade bra plats i skuggan sen så det var skönt. Avslutade på McDonalds och Alex fick sitt första Happy Meal, sötnosen 💙

xoxo linda