Måndag

Sitter i lekrummet med Alex, vi har precis ätit och ska snart hämta Ellie. Gick en runda med Jessica direkt efter jag lämnat Ellie och vi va ute över 1 timme tror jag, sen hem och Alex fick äta lite innan han somnade. Medan han sov passade jag på att göra klart skolarbete så det är skönt för påbörjar en ny på torsdag och ännu en ny nästa vecka. 
Mamma följer med på gympa ikväll för J slutar 19 idag. Hon hinner förhoppningsvis hit i tid till atr hämta Ellie.

xoxo linda 

Alla ❤ dag

Jag hade hoppats på att Ellie hade pysslat något fint till alla hjärtans dag men eftersom hon följde med hem blev det inte så. Hade heller inget lim hemma så kunde inte pyssla hemma heller. Har för mig vi åkte till stan med mamma istället och på kvällen åt vi choklad doppade jordgubbar, bilden i förra inlägget är från då föresten. Så vi hade mys ändå, kom hem för sent så "firade" inte med Jocke heller, men vi ska se 50 shades på fredag så får bli så istället. 

Men något jag förknippar den dagen med är förlovning, hur många gör det inte då liksom? Och man ser reklam om det överallt.  
En ring jag tycker var fin
Det gör att jag saknar att vara förlovad, hur fånigt det än låter. Jag var ju det med Rickard och jag älskar fortfarande den ringen och har kvar den med. Förstår inte varför man måste slänga dom även om relationen är över. Tycker den är fin och var väldigt nöjd med den, det var ingen typisk förlovningsring som typ alla i min omkrets (kring min ålder) har. Jag och J har pratat om det men han vill att det ska vara speciellt datum (han vägrar nyår och alla ❤ dag) och vi hade det inte så roligt i somras. Och jag är rädd att folk ska lägga sig i, t.ex. dom som vet hur vi hade det i somras, att dom ska döma och tycka/tänka saker. Löjligt jag vet men sån är jag, trots att det egentligen inte har med någon mer än oss 2 att göra. 
Jag är ingen som anser att man ska gifta sig inom 1 år efter förlovningen, det får ta den tid det tar typ. 

xoxo linda 

Sportlov

Har ännu en gång glömt att skriva. Tanken va att Ellie skulle varit på dagis i onsdags (14) och sen gå på lov, men när vi kom dit betättadr personalen att ett barn hade spytt under natten så E fick välja om hon ville följa med mig hem igen. Hon ville med hem och sen dess har hon haft sportlov, jag fick det dagen efter för det var skola på torsdagen. 
Så med båda barnen hemma själv gör att tiden inte finns. Jag är så äckligt trött så har försöka sova när barnen gör det med Alex sover fruktansvärt dåligt på dagarna så jag hinner inte somna innan han vaknar, och nu har hab fått konstiga prickar så vet inte om han är sjuk?
Ellie utvecklas massa just nu och jag är så stolt över henne 💜

Vad har hänt sen sist denna gången då? Jo i torsdags var det ju skola och det gick bra, är stolt över mig själv för jag är mest aktiv och deltar vilket aldrig hänt innan. Nu är vi som mest 4 elever i min klass men ändå, stolt! 
I fredags fick jag tid på VC så barnen fick lämnas hos mina föräldrar. Har problem med magen men ingen vill riktigt ta tag i det känns det som, sist gav don mig p-piller liksom. Men denna läkaren kändes rätt bra och han kom fram till att jag har IBS. Man kan väl egentligen inte diagnostisera utan ultraljud och olika skopier men han kunde nästan lova det ändå. Tror inte jag orkar gå vidare med det och begära sån utredning, tycker ändå det stämmer bra. Däremot måste jag lägga om min kost helt vilket jag tycker är både jobbigt och dyrt. Sen får vi se, vissa saker vill jag inte sluta med men samtidigt vill jag inte se gravid ut när jag inte är det, jag vill kunna ha mina vanliga kläder och jag vill slippa smärtan.  

I lördags var jag och barnen hos min mormor och runt halv 8 åkte ci hem för vi skulle ha Mellomys med mamma och My. Hade en riktigt bra kväll och barnen somnade gott 💙💜

Idag har My varit här och vi tog en tur till Ljungby för att köpa bland annat våtservetter  (18 paket). Sen hon åkte har barnen varit off så till slut tog jag bilen och båda somnade, så nu sitter jag i bilen och väntar in Jocke.  
xoxo linda 

Hej!

Och så har tiden sprungit iväg igen. Helgen har bestått av fix och mys hemma. I fredags åkte jag och barnen till mina föräldrar och hade mys. I lördags ville jag bara vara hemma, åkte bara till soptippen och ICA men det gjorde jag själv. Kände att baren inte varit hemma en hel dag på hela veckan så dom behövde det. 
Men vi hade mysigt och pysslade runt, satte bland annat upp våran nya soffa! 
Blev så mycket bättre och den förra var så fläckig och äcklig. 
Igår hade Ellie gympa på kvällen och medan hon va på dagis hade jag och Alex besök av en kompis. Mysigt! 

Idag har jag och Alex varit på Kyrkis igen, va ett stort gäng där idag! Och han somnade medan vi gick till bilen och sover än så jag har läst lite och ska nu äta lunch.
Min hals bråkar så ska prova att äta något kallt, provade varmt igår men det hjälpte knappt. 
Hinner jag ska jag försöka skriva lite på skolarbetet, läst klart det jag skulle till detta temat. 

xoxo linda 

Torsdag

Godmorgon! Var ett par dagar sen jag skrev nu, har varit lite fullt upp. 
I måndags så hade Ellie gympa så My följde med på den. I tisdags åkte jag till kyrkan med Alex efter vi lämnat Ellie på dagis, vi skulle gå på Kyrkis. Va rätt mysigt, kändes sådär först för jag umgås inte med någon som var där meb kände till många, men jag hade några att prata med så det blev bra. Alex somnade så fort vi lämnade parkeringen påväg hem och sov sen till halv 3 så jag passade på att plugga. Sen hämta Ellie och när J hade slutat bjöd vi in oss på kvällsmat hos hans föräldrar. 
Igår fick jag ingen skola gjord för Alex ville inte, hämtade Ellie och vid 4 kom tre kompisar hit. Satt och pratade till ca 20, mamma kom ca 17:30 och tog med sig Ellie så hon var där tills vi kom och hämtade. Så ja, tiden har inte funnits. 

Idag blir det plugg. Hoppas göra klart en till kurs och göra klart 1 tema i en annan. 
Bild på Alex igår när han provsmakade på den rena tvätten:
xoxo linda 

Hej måndag!

I morse blev det en ofrivillig promenad. Eftersom vi grillade ute igår så luktade alla kläder rök och jag ville ju då tvätta allt. Ellies var klara men Alex overall var fortfarande blöt så tänkte ta bilen. Först krånglar låsen (typ) och sen var det två lager att skrapa av rutan och det understa var sånt dumt som knappt går att skrapa. Så det blev fram med vagnen och halvspringa till dagis för vi va ju redan sena. 
Men hon kom bara 15 minuter sent och lagom till frukten! Alltid bra med motion med så det var ju ändå positivt. Alex fick hoppa i Ellies åkpåse när vi skulle gå hem.
Hans mössor och vantar låg i tvätt eller hängde på tork så han fick ta Ellies lila mössa och rosa vantar. Ja jag lever på stenåldern och anser att på det stora hela så är rosa för flickor och blått är för pojkar. Men han va söt ändå. 

Nu har jag skickat in alla uppgifter i IT kursen, hoppas på godkänd i alla fall. Ska nu skriva i Alex bok och dricka varm choklad. Hade tänkt göra sista uppgiften i psykiatri med så jag betat av 2 kurser men får se om jag gör det idag eller imon. 

xoxo linda 

Så ska det låta

Varje söndag klockan 20 sitter jag och kollar på Så ska det låta och spelar med i duo appen, och jag har alltid detta fina sällskap med mig:
Super mys ❤

Idag har vi varit i kyrkan på Dopfest. Alex är inte döpt i denna församlingen men eftersom vi bor i den så fick vi komma ändå, samma när Ellie döptes. Båda är döpta i grannorten (kan man säga så?) just för att jag är född och döpt där. Dopfest är en form av gudstjänst där barnen som är döpta förstående år får komma och får en dopduva. Lite trist att va där men går dit så sällan så varför inte. Barnen skötte sig toppen!
Efter detta åkte jag, My, J, alla 4 barnen, Js pappa, Js syster + son ut i skogen för att grilla korv till lunch. Mysigt och vi va ute rätt lagom länge. Har varit en bra helg ❤

Efter Så ska det låta pluggade jag lite. Påbörjade ju en ny kurs i torsdags och jag hade planerat att göra klart den under helgen  (ja, hela kursen) men har varit igång alla dagar så blev inte klar. Har bara 2 frågor kvar sen ska det skrivas över på datorn och skickas in. Har till vecka 25 men vill bli klar medan jag har tid, och förhoppningsvis rättar dom allt tidigare så jag har tid att komplettera (har aldrig behövt innan men man vet aldrig) eller göra lite extra för att få ett bättre betyg. Ska göra sista uppgiften i psykiatri med så är jag klar med den med. Har totalt 6 kurser denna terminen men 1 är inbakad så kommer läsa 5 men få betyg i 6. Har påbörjat 3 nu så kan jag göra klart 2 av dom i veckan som kommer så har jag ju gott om tid. 

xoxo linda 

Nya skor

I veckan beställde jag nya skor till Ellie, hennes fötter har växt så hon behövde nya till våren. Jag har köpt alla skor förutom vinterskorna från Deichmann till Ellie och det gjorde jag även nu.

Jag köper alltid från Adidas i typ samma modell fast olika färger varje gång, alltid svarta fast olika färger på ränderna. Nu blev det helt annorlunda och jag tror dom blir toppen till våren! Dock verkar den va lite liten i storlek eller något för båda är storlek 25 men det skiljer 1 cm på dom. Hon älskar dom i alla fall. 
Skorna under är från Puma och hon har dom även i rosa fast storlek 23 så dom är för små. Bilden gör dom inte rättvisa. Såg dom vita i butiken förra helgen och sa då till J att jag måste köpa såna till henne!
Här är dom rosa, minns ni? Glittrar så fint ❤
Nu ska vädret bara bli bättre så hon får använda dom. Eventuellt får hon ha sina Adidas på dagis, annars får jag köpa några andra att ha där. 

xoxo linda