Fredagsmys

Rätt slut alla 3 efter denna veckan, vet egentligen inte riktigt varför för alla har kommit i säng rätt tider faktiskt. Men så är det. Så när vi kom hem idag blev det av med byxorna och på med varsin filt för att hänga i soffan. Alex valde kvällens film fram till Masked singer börjar och det blev julkalendern "När karusellerna sover". Sötnosen. 
Åt frukost på balkongen i tisdags innan jag drog in till Växjö. Behöll en solstol från solstolsracet så satt på den, vill inte ta ut mina möbler än när vädret är så opålitligt. Var riktigt härligt!
Nämnde ju i förra inlägget att jag håller på med cykel till barnen och igår blev det fixat så nu har Ellie en "ny" och Alex har tagit över Ellies. Blev nycket bättre och dom är nöjda så det känns bra. Imorgon ska vi till Växjö med mamma, tänkte passa på att köpa nya skor till barnen. Enklast är när barnen är med annars använder dom inte dom. Alex valde ju ett par gladiatorsandaler förra året, typiskt tjejigt om man ska va sån, men han använde dom sååå flitigt och det är ju det enda som spelar roll för min del. Så dom får helt enkelt välja själva nu med. Sommarskorna får däremot vänta någon månad till tror jag, juni kanske. 

Annars då? Händer inte mycket. Vi har haft utvecklingssamtal om Alex och det gick fint. Barnen har haft gympa och vi hann med en kort sväng på gymmet igår. 
Strular med bilderna verkar det som så får bli såhär. Hade ett par till från i veckan bara. Nu ska jag poppa popcorn för snart börjar Masked singer! 

xoxo linda