Snart så!

Håller på med sista uppgiften på arbetet nu och det går framåt. Den är rätt svår och som jag nämnde innan så är jag inte alls nöjd med det jag gjort, men har inte hunnit läsa igenom det ännu heller, så kanske ändrar något när jag väl börjat läsa sen. Det är en del svåra ord så detta är min kompis just nu:
Men men, som sagt så går det framåt. Har denna uppgiften kvar och sen en kompleteringsuppgift eftersom jag "missade" första träffen, men den prioriterar jag inte just nu. 
 
Har även dammsugit och varit nere i tvätten. Skulle ju byta lakan men då hade jag inte tvättat det än så det var bara att sätta igång med det. Det borde vara klart snart så jag kan "klä på" sängen igen.
 
xoxo linda

God morgon!

Det gick bra att jobba igår trots lite ilska, men det är sånt man får ta helt enkelt :) Jag hann in till gymnastiken till ca kvart i 6 så jag kom lagom till huvudmomentet. Min station va räck och där var dom inte så duktiga och det resulterade i träningsvärk i armarna känner jag nu!

När vi kom hem så gjorde jag först inte så mycket, men sen började jag plugga och satt med det till halv 1. Snart klar men är inte ett dugg nöjd... Ska ta och läsa igenom det när jag är helt klar i alla fall så får vi se.

Idag ska jag fortsätta plugga och även dammsuga och byta lakan, helst innan vi åker till IKEA i eftermiddag. Ska även färga håret idag med, bli av med utväxten sen ska även det svarta (som mest är brunt nu) bort för jag har planer på en annan färg där, men det ska jag se med Petra om hon kan fixa. Vad mer då? Inte mycket, tacos och Let's dance ikväll också. Tror det blir en super bra fredag, vädret verkar också bra med tanke på hur det lyser bakom rullgardinerna!

Ha en bra fredag så får vi se om jag tittar in igen. Jag hoppas på att min beställning från Fokiwa kommer idag, och att jag får allt, och då kan jag visa upp den! Det är mest vår/sommar kläder men det går ju att använda nu ändå.

xoxo linda

På jobbet!

Blev lång dag på jobbet igår! Först 9-12 och sen ringde dom in mig igen när jag kom hem och då blev det 13-20:30. Hade tänkt dammsuga, byta lakan och plugga men det hann jag inte alls!

Idag är det jobb 12:30-17:15 och sen gymnastikjobb 17:30-19 men eftersom det är i Växjö så ska jag försöka vara där vid 18 i alla fall!

Imon är jag ledig, så då ska jag försöka plugga hela dagen! Blir eventuellt en resa till IKEA men all annan tid ska det skrivas! Ska försöka byta lakan och dammsuga då med.

xoxo linda

Kvällsmat!

Har ganska precis kommit hem efter ett dubbelpass med mamma. Det gick bra men sjukt va jobbigt det var ibland, svetten bara rann! Men då ger det förhoppningsvis något :) Nu har jag varit hemma en liten stund och då har jag lagt in en maskin tvätt och gett min bebis mat, så nu ska jag äta själv. 
Mamma gjorde tonfisksallad igår så jag ska äta mitt nu! Har längtat ett tag, blev så otrligt hungrig på träningen så det kommer sitta fint nu. 
 
xoxo linda

Min dag!

Har hållt på att plugga i ca 5,5 timme nu och det känns verkligen i huvudet och nacken! Sitter så dumt här hemma (i mitt rum) men samtidigt så är det ju i mitt rum som jag trivs bäst. Jag har fortfarande inte fortsatt att skriva på uppgiften i dokumentet men jag har skrivit några sidor med anteckningar som jag ska gå igenom och skriva om och så. Ska fortsätta imon men då tag jag tåget till stan och sitter på biblioteket där, då ska jag förhoppningsvis ha skrivit klart första delen av uppgiften, har ju redan gjort andra men den ska gås igenom med. Målet är tatt jag bara ska sista delen imon när jag slutar! 
Göran har gjort mig sällskap en stund idag och fick agera modell. Även Lisa har varit här till och från och gosat. 
 
Har inte gjort mer än detta idag så jag har inte mer att skriva. Igår så jobbade jag ju med syrran och när vi kom hem blev det mat. Runt 19-tiden kom My ner till mig och då kollade vi på 2 inspelningar jag hade, Oscarsgalan och Let's dance och samtidigt åt vi massa gott tjockissnacks! Längesen man faktiskt åt så, det brukar bara bli att man små plockar lite, men nu åt vi så mycket vi ville! Lugn och skön söndag med andra ord. Var döds trött när jag skulle lägga mig för jag fick ju bara 4 timmars sömn efter jobbet, så jag somnade fort! 
 
Fick även mejl från CDON.com om HP boxen jag beställt. Det kommer ta ännu längre tid innan det kommet för dom skrev att den inte fanns kvar på lagret längre. Skit dåligt tycker jag, på något sätt borde dom väl ha kolla på sånt och ta bort den från hemsidan om det har kommit in tillräckligt med beställningar? Som sagt, tur att jag inte batalat det än för då hade jag blivit skit sur! Hoppas bara inte att kläderna från Fokiwa tar slut på lagret för då kommer jag inte få dom alls. Får hoppas på det bästa! Och sen får vi se när HP kommer...
 
xoxo linda

Sen sist!

Igår var det gymnastik på förmiddagen och efter det åkte jag och mamma till mormor för att äta våfflor. Min kusin var där med sin familj så det blev lite "bebisgos", kan ju inte riktigt kalla det så för hon är 1 år. Runt 6 ringde McDonalds och frågar om jag kan jobba 23-04 istället för 1:30-4:30, vill ju ha pengar och ogillar att neka jobb så givetvis tackade jag ja! Så det var bara att åka hem och försöka sova, gick sådär. Mötte R vid lägenheten så han kunde sova där med mig när jag har slutat.
 
Det gick bra att jobba trots att jag var trött, men så skönt att slippa åka hem. Och idag har vi inte gjort alls mycket, han körde runt halv 11. Jag har beställt 4 plagg från Fokiwa för det var 70% rea där så jag "sparade" ca 900:- så jag är nöjd! Har även diskat lite.
 
Nu ska jag klä på mig och gå till bilen för My kommer snart till stan och då ska vi åka och jobba. Det brukar ta ca 2 timmar men nu ska vi göra lite extra så tar väl 2,5 eller något, rätt segt. Sen blir det troligen att hem och plugga, måste börja läsa ena boken! Kommer aldrig att bli klar annars... Har hela måndagen och tisdagen fri så då måste jag också sitta med det.
 
På tal in något helt annat. Beställde alla HP böcker (vuxen) i söndags (tror jag) och det har fortfarande inte hänt något. Jag har fått en orderbekräftelse men inget annat om att det har lämnat lagret eller så. Tycker det är riktigt dåligt så ska mejla dom sen eller imon. Tur att jag tog på faktura denna gången så jag inte blivit lurad på pengar i alla fall.
 
xoxo linda

Mer ansvar!

Hinner skriva lite snabbt vad det är jag menar med "mer ansvar" på jobbet. Det är på korttidsboendet för funktionshindrade det gäller och detta är stort för mig i och med att jag bara är timvikarie. Det är så att det ska komma en ny "elev", eller egentligen 2 då det är ett syskon par, en tjej och en kille. Jag ska ha hand om tjejen och en annan timvikarie (gammal klasskompis) ska ha hand om killen.
Jag ska stå som samordnare och det innebär eller mindre att det är jag ska ha fullt ansvar för den här tjejen och hennes utveckling och mål. I april ska jag ha möte med hennes mamma för att ställa massa frågor och få veta så mycket som det bara går om den här tjejen. Sen, från och med helgen vecka 18 så kommer jag jobba varannan helg (jämna veckor) på Virda med den här tjejen, vet inte hur länge men i alla fall över sommaren!
 
Detta är riktigt bra för mig i och med att jag jobbar så lite på McDonalds och så. Så jag kommer få ihop ca 30 timmar varje helg jag jobbar där + ett bra OB-tillägg, och då går jag från timvikarie till timanställd men kommer även att hoppa in som vikarie vid behov, har för mig chefen pratade om att jag har ca 90 timmar i månaden (plus - minus) vilket blir super! Och på sommaren har jag ju tid i och med att skolan har sommaruppehåll i ca 2 månader. Så som det ser ut nu kommer jag att få jobba en del, och ihop med det andra så blir det nog rätt bra inkomst för mig, underbart för jag sparar till bland annat en resa med Rickard och en slags operation.
 
Jag är rätt taggad på detta och jag tror att det kommer ge mig så mycket! Fördelen med att det blir mycket på sommaren är att man kan vara ute så mycket mer än nu, och mycket längre. Kommer nog bli super!! I och med att jag har tystnadsplikt så kan jag inte säga mer än såhär, men detta täcker ändå det mesta.
 
xoxo linda

Just nu!


xoxo linda

Lite oordning!

Har blivit lite tokigt på jobbet idag. Jag skulle ha hand om en kille men eftersom vi inte känner varandra skulle jag eventuellt byta med någon annan. Nu va problemet att han är ledig idag och på dom två barnen jag känner var det redan två på varje, onödigt med en tredje! Och sen är det en pojk till men han är så speciell att vi timvikarier inte får ha honon utan det finns några vikarier enbart för honom, så då kunde jag inte va där heller.

Det slutade med att jag skulle gå bredvid en annan pojk jag aldrig träffat men bara fram tills ca 10 för då har han gymnastik på ett annat ställe och så ville chefen prata med mig (fick kul besked igår, kommer i ett annat inlägg om jag kommer ihåg) och efter det får vi se vad jag ska göra. Jag kan säkert fortsätta va med den för mig nya killen men annars gör det inte mig så mycket om jag får gå hem!

Idag ska jag plugga någon timme tänkte jag, försöka skriva en hel sida till och läsa igenom allt jag skrivit och sen har jag bara en sida kvar att skriva, skönt! Men är ändå orolig att jag inte blir godkänd. Sen ska jag se Let's dance och sen sova för jag ska upp runt 6 imon då det är gymnastik mellan 8-12 ungefär. Efter det åker jag och mamma till mormor och äter våfflor!

xoxo linda

God morgon!

Dags för jobb till 14!

xoxo linda

Just nu!

Har fått två av sakerna jag beställt och det är den röda boken och läroplanen för förskolor :) Min kusin kom förbi med lite saker med och jag är så otroligt tacksam, det räddar mig på flera sätt att hon vill ställa upp för mig och hjälpa mig.

Får sitta uppe och plugga för lillekatt har bäddat ner sig i mammas soffa.

Det lilla livet ligger där under och fryser, min lilla bebis!

xoxo linda

Halvdör

Sitter på Radix och känner mig nästan mer död än levande, ska absolut vila när jag kommer hem! Beroende på när kusin kommer så kanske jag sover efter.

Har sökt två jobb idag kan man säga som är i sommar, och det är på ett gymnastikläger. Har redan fått jobb där men då är jag ju i London under utbildningen och har inte fått besked kring det än... men nu har jag sökt igen och denna period är lite senare. Vill ju gärna veta så jag vet när jag kan ta semester på McDonalds, men måste prata med chefen först, så krångligt det där.

Efter dom sökta jobben så skrev jag om planeringen till gymnastiken. Bara jag och My igen så man kan inte göra så mycket, och nästa vecka jobbar jag så då blir det bara My och Janeth. Och nu sitter jag och pluggar lite, läser ett pdf dokument men är så trött att jag inte riktigt registrerar vad jag läser.

xoxo linda

Kvällsprat!

Det gick bra att jobba, hon var superglad nästan hela tiden förutom sista kvarten jag var med, då blev hon väldigt arg men det gick bra det med! Fått två pass till så det är bra, kan behövas :) Åt när jag kom hem och sen har jag bara bytt kattsand, dammsuger och byter lakan imon istället, har mer tid då. Har fixat lite med mitt studentkonto och börjar väl få lite koll på en del, men fortfarande en del frågetecken. Känner även en del stress inför allt detta, förstår inte speciellt mycket.
 
Har precis pratat på Skype med Rickard, supersmidigt! Men fick lägga på nu då han ska upp tidigt, själv ska jag upp vid 7 så får väl lägga mig snart. Fick besked från CSN och det är inte mycket pengar jag får, men har jag tur täcker det böckerna och det verkar det som att det gör faktiskt, hittills i alla fall! 
 
xoxo linda

Mot jobbet!

Är på korttidsboendet idag och jobbar i 4 timmar, inte så länge men alltid något :) har fixat med lite kurslitteratur idag, tre böcker är betalda nu!

Har inte dammsugit än, gör det ikväll istället för då ska jag byta kattsand också.

xoxo linda

Trött!!

Det var ett ganska jobbigt pass vi avslutade med ikväll. Har ju gått på medlegympa innan men nu har tränaren fått såna problem med sina knän att hon inte kan fortsätta denna termin så nu är det två andra som delar på passet istället. Ibland blir det Funktionell och ibland blit det Tabatha (?), men man ska ju variera sin träning så att det är olika på måndagarna gör inget! Man är lite seg nu ikväll och jag börjar känna av nacken, men det kan också bero på alla dåliga ställningar framför datorn.
 
Håller på att prata med min kusin just nu, ska få låna två böcker av henne inför pluggandet och hon kommer eventuellt på onsdag (kanske imon) och då får jag även en annan bok som jag beställt idag! Eller, hon sa att den kommer på onsdag men man vet ju aldrig, i så fall blir det på torsdag. Skönt att ha lite saker hemma, håller på att fixa alla men det är svårt att få tag på en av dom billigt, men då har jag tur som har min snälla kusin som faktiskt har den! Skönt att slippa oroa sig för den nu, kan beställa den sen när jag har fått pengar istället för den kostar runt 300:- begagnat (hittat billigare men dom är j ugivetvis sålda) annars kostar den över 400 i nyskick. Får se hur jag löser det där. Antar att CSN kommer i april om jag får min ansökan beviljad? Ingen aning om hur det funkar...
 
Har heller ingen aning om hur man skriver en "uppsats" på universitetsnivå. Ska man ha framsida? Innehållsförteckning? Får jag göra rubriker som har större teckenstorlek än vad som står? Hur refererar man på ett godkänt sätt? Får försöka komma ihåg alla frågor så kanske jag kan fråga min kusin när hon kommer. Annars vill jag gärna träffa den som är kursansvarig och prata med henne om det. Men vi får väl se. 
 
Nu ska jag lägga undan plugget för ikväll och läsa en bok och slappa istället. Håller på att läsa bloggar just nu också. Får se när jag vaknar imon, tänkte inte ställa klockan för jag hinner ändå plugga och fixa mig och allt det som behöver göras. Borde dammsuga, och då skulle jag kunna byta lakan också. Japp, får se helt enkelt.
 
xoxo linda

I said yes!

Har varit hos Rickard hela helgen så jag har inte brytt mig om att skriva här. Nästan så fort jag kom innanför dörren hos R så fick hans pappa ett samtal, bebisen hade kommit! Hann va där i ca 5 minuter innan det hände. Jätte kul och så var Peggy hemma hos R så vi lekte lite. Hon är så rolig, hon har så många ideer för sig och pratar så gulligt. Och nu är lilltjejen storasyster :) Och R:s mamma gratuelrade mig till att ha blivit "moster", kul att dom ser mig så :) Vi tog det lugnt hela kvällen, han och jag åkte till stallet vid halv 7 (?) och vi tog med oss Dexter som är hans andra systers gosehund. Han och jag skulle gå i skogen medan R fixade i stallet och med hästarna men det verkade som att både jag och hunden var mörkrädda för han vände tillbaka väldigt snabbt. Blev hemmagjord pizza till middag, mums! 
 
I lördags åkte jag, Peggy och Rickards föräldrar till BB för att titta på bebis och grautelar dom nybliva 2-barns föräldrarna. Det var en söt lite pojk som hade kommit till världen och Peggy var så glad :) Sen åkte vi hem igen och gjorde nog inte allt för mycket har jag för mig. Kollade på Hungerspelen 2! Idag blev det tacos, jätte mums! 
 
Igår städade vi min och hans mammas bil. Min va så smutsig så det behövdes verkligen! Jag tackade även JA till utbildningen. Hoppas jag klarar det bara, men det ska nog lösa sig. Åkte hem runt 5, men först skulle jag och My städa/jobba. 
 
Idag har jag försök få tag på alla böcker till första uppgiften men det är inte det lättaste! Har 3 "böcker" som är pdf så den ena har jag skrivit ut då det bara va 23 sidor men dom 2 andra är på över 200 sidor så det tänkte jag verkligen inte skriva ut. Nu i eftermiddag har jag hunnit läsa en och det var "Värdepedagogik i skolans vardag" och nu är jag så trött och har ont i huvudet så jag hoppas jag hinner vila en snabbis innan träningen vid 6, men först mat! Ska fortsätta plugga på detta imon en liten stund innan jag jobbar (14-18) och efter för jag missar träningen. 
 
Har även fått boka om min tauteringstid som var om 22 dagar (8/4) för vi har träff i skolan 7-9/4. Så nu har jag samma tid fast 12 juni istället. Lite dumt att det är vid sommaren men jag smörjer ju alltid in mig med solskydd över tatueringen i nacken så det är inga problem. 
 
xoxo linda

I said yes!

Har varit hos Rickard hela helgen så jag har inte brytt mig om att skriva här. Nästan så fort jag kom innanför dörren hos R så fick hans pappa ett samtal, bebisen hade kommit! Hann va där i ca 5 minuter innan det hände. Jätte kul och så var Peggy hemma hos R så vi lekte lite. Hon är så rolig, hon har så många ideer för sig och pratar så gulligt. Och nu är lilltjejen storasyster :) Och R:s mamma gratuelrade mig till att ha blivit "moster", kul att dom ser mig så :) Vi tog det lugnt hela kvällen, han och jag åkte till stallet vid halv 7 (?) och vi tog med oss Dexter som är hans andra systers gosehund. Han och jag skulle gå i skogen medan R fixade i stallet och med hästarna men det verkade som att både jag och hunden var mörkrädda för han vände tillbaka väldigt snabbt. Blev hemmagjord pizza till middag, mums! 
 
I lördags åkte jag, Peggy och Rickards föräldrar till BB för att titta på bebis och grautelar dom nybliva 2-barns föräldrarna. Det var en söt lite pojk som hade kommit till världen och Peggy var så glad :) Sen åkte vi hem igen och gjorde nog inte allt för mycket har jag för mig. Kollade på Hungerspelen 2! Idag blev det tacos, jätte mums! 
 
Igår städade vi min och hans mammas bil. Min va så smutsig så det behövdes verkligen! Jag tackade även JA till utbildningen. Hoppas jag klarar det bara, men det ska nog lösa sig. Åkte hem runt 5, men först skulle jag och My städa/jobba. 
 
Idag har jag försök få tag på alla böcker till första uppgiften men det är inte det lättaste! Har 3 "böcker" som är pdf så den ena har jag skrivit ut då det bara va 23 sidor men dom 2 andra är på över 200 sidor så det tänkte jag verkligen inte skriva ut. Nu i eftermiddag har jag hunnit läsa en och det var "Värdepedagogik i skolans vardag" och nu är jag så trött och har ont i huvudet så jag hoppas jag hinner vila en snabbis innan träningen vid 6, men först mat! Ska fortsätta plugga på detta imon en liten stund innan jag jobbar (14-18) och efter för jag missar träningen. 
 
Har även fått boka om min tauteringstid som var om 22 dagar (8/4) för vi har träff i skolan 7-9/4. Så nu har jag samma tid fast 12 juni istället. Lite dumt att det är vid sommaren men jag smörjer ju alltid in mig med solskydd över tatueringen i nacken så det är inga problem. 
 
xoxo linda

Så kluven...

Hade fått mejl från lnu när jag vaknade i morse, det var så många som tackat nej till Förskollärare distans utbildningen att jag nu hade fått en plats.
Självklart är det kul och jag blir glad, men jag blir även så otroligt kluven och osäker. Jag har varit inställd på att jag inte kom in och tänkte börja satsa på handikappade och sökt utbildning inom det, men nu så kom jag ju in. Efter att ha läst igenom informationen så blir jag mer osäker, till bara första kursen är det 21 böcker som ska fixas, till 1 kurs, det är helt sjukt. Jag hinner inte få studiestöd för det kommer ju alltid månaden efter gissar jag på.

Jag har redan missat en träff som jag hade behövt gå på, och en massa annan info. Jag har ingen aning om hur det går till att plugga på universitet! Och jag har bara till måndag eller onsdag (fått olika info) och jag har inte fått någon tid på mig att göra mig redo eller ens tänka igenom detta. Utbildningen är 3,5 år, är jag redo? Det känns inte så just nu.

En av mina största drömmar är ju att bli mamma, och jag känner att jag inte kommer orka med min egna familj om jag jobbar med barn. Dom är väldigt krävande även om dom är så söta och mysiga, om jag ska vara omringad av det ca 5 dagar i veckan så kommer jag inte orka uppfostra mitt egna barn.

Jag vet inte hur jag vill göra. Just nu känns det som att det negativa övervinner det positiva men ändå så kan jag inte bestämma mig. Jag vill ha mer tid. Och det hjälper inte att prata med familjen för alla säger olika och det är ju inte deras beslut heller så det spelar ju egentligen ingen roll. Men jag behöver fler åsikter känner jag, tur jag ska till R sen så kanske dom kan ge något tips eller en åsikt. Men som sagt, mitt beslut i slutändan ändå. Hatar att ta beslut, speciellt om det kan påverka min framtid, känns så stort och avgörande då liksom.

xoxo linda

Jag idag!

Orkade inte gå igenom bilderna för att se om någon blev bra så jag slänger upp alla!xoxo linda

Godnatt!

Har varit upotahe upptagen typ hela dagen så har inte skrivit alls. På Radix fick jag och syrran leka modeller nere i stan och det blev faktiskt rätt bra bilder :) kul!

Ikväll var det gymnastik och dom va jätte duktiga! Men jobbigt att föräldrana gärna vill sitta och kolla, får se hur vi löser det.

Imon åker jag till min man och då hoppas jag att han syster föder! Nu har hon gått 8 dagar över tiden och jag är så spänd på att få se hur bebis ser ut! Peggy är så otroligt fin så det gör att jag blir ännu mer nyfiken, kan man få en så fin unge igen? Näe, nu tycker jag att du ska komma ut!! Ser fram emot en natt hos mannen, har inte varit där på hur länge som helst känns det som så det är verkligen dags :)

xoxo linda

Just nu!

Blev ingen boxning idag. Jag har ont i huvudet, sträckt en muskel i vänstra skinkan, vänstra baksidan av låret och nacken samtidigt som jag varit rätt yr till och från idag, och My hade ont i huvudet också. Det va skönt att va hemma även om det tar emot. Just nu kollar jag på HP 3 och läser min nya bok som kom förra veckan, är ungefär halvvägs.


Tycker att boken är sådär faktiskt. Detta är del 4 i Åttio dagar-serien men denna är fristående. Den handlar om Luba som är en rysk dansös, typ strippa fast finare. Man får följa henne när hon reser runt i världen och dansar och som numera gör sexshower. Den är rätt rak, boken, eller hur man ska beskriva. Det händer i stort sett bara samma saker och det är ingen större spänning i den trots att det är en erotisk bok.

Imon är det Radix och sen gymnastik, är 19 barn i gruppen nu så det är ännu bättre! Hoppas det går bra.

xoxo linda

Jag idag!

xoxo linda

@ Radix

Sitter på Radix just nu och gör typ ingenting. Vill helst inte söka några jobb eftersom jag är nöjd med dom jag har. Var ju på intervju i Hjortsberga om en heltidstjänst och när jag berättade för min coach att jag tackat nej och blev vikarie istället så blev han helt paff. Men, det var bara i 3 månader det skulle pågå, ska jag då säga upp mig från 3-4 jobb för att ha heltid i 3 månader, och sen inte ha något jobb alls till sommaren? Han förstod mig precis efter att jag hade berättat hur länge tjänsten varade. Detta var ju för några veckor sen nu. Men jag är ändå nöjd med mitt beslut, det var inte impulsivt utan faktiskt mer genomtänkt men man kanske först tror.
 
Idag händer det inte överdrivet mycket. Hoppas på glada besked från Rickard men det kan dröja några dagar till. Väntar även på besked från "jobbet" i sommar, mejlade ett svar i söndags och dom har fortfarande inte svarat, börjar bli lite nervös. Ikväll är det boxning som gäller, hoppas det går bra trots min träningsvärk från måndagens två pass. Dansade även igår men det ger ingen träningsvärk.
 
Vädret är helt underbart även idag så jag borde egentligen göra något ute, men vad? Hade varit mysigt att gå runt sjön med R men han jobbar så han slutar senare än mig. Skönt med sol i alla fall :)
 
xoxo linda

Hejsan!

Har inte skrivit sen i fredags, tur att jag gjorde en del inlägg då. Det gick bra att jobba och även att fixa med allt hemma.

I lördags va det information med Dacke som gjorde att en tungd släpptes från mina axlar, riktigt skönt! Nu ser jag bara fram emot det som är på gång. Hem och fixa färdigt med mamma och mormor som så snällt hjälpte till. Släkten kom runt fyra och jag hade så kul! Älskar min släkt, har alltid så kul med dom och skrattar nästan hela tiden. Tack för kvällen! Självklart kollade vi på finalen av Melodifestivalen och jag är faktiskt nöjd med resultatet.

Igår jobbade jag och syrran och idag gör jag inte för mycket. Träning ikväll och så kommer Janeth så vi kan planera gymnastiken till torsdag. Fick ett mejl som gjordr mig väldigt glad, typ ett jobb kan man säga, men det är utbildning när jag är i London så måste kanske tacka nej.

xoxo linda

Äcklig

Min arm har blivit rätt äcklig sen jag råkade riva upp brännan. Tog smörja och tejpade på en kompress men dagen efter hade tejpen lossnat nästan helt och jag hade klister och var röd. Nu ser det it såhär:


På boxen i onsdags så sneglade en kvinna (vad jag kunde se, vet inte om fler gjorde) och hon såg lite fundersam ut. Dom kanske tror det är något hudproblem som smittar eller något, hade lite kul åt det. Kommer ta ett tag till innan det läker för det har snart gått en vecka och det har bara minskat lite och blivit konstigt.

Jag har lite för lite att göra, därav alla tråkiga och onödiga inlägg. Men vissa dagar skriver jag ju inte alls så jag tycker ändå att det är rätt okej med dessa inlägg ;) jag som bestämmer!

xoxo linda

15 månader!


xoxo linda

Musiken slut

Har aldrig varit med på musiken förr och hade ingen aning om vad jag skulle göra, kändes rätt dumt faktiskt. Men nu vet jag, sen får vi se om jag är med på det någon mer gång.

Har även löst matproblemet, vi äter ihop och maten hämtas någonstans. Skönt att ha koll på det i alla fall. Dagen har gått rätt fort, inte ens 2 timmar kvar. Ska bli skönt att komma hem för jag måste vila lite innan jag drar igång med allt där hemma tror jag. Eller så somnar jag tidigt istället, ska upp vid 7 imon så kan ju va bra. Får se helt enkelt.

xoxo linda

Ensam

Virda är uppdelat i 2 delar, skola och korttids/fritids och den eleven jag har hand om idag går i skola i en annan kommun och är ledig idag, så vi är själva på korttids/fritids idag. Dom andra kommer mellan 13-14 så det är ungefär när jag slutar. Vet inte hur det funkar när man är själv, äter vi med skoldelen eller själva? Samma mat eller egen? Får kolla det om det skulle råka komma någon.

Hade varit skönt att komma ut på en promenad men jag har aldrig kört rullstol innan så jag vill inte chansa när jag är ensam. Om ca 1 timme är det musik i alla fall som vi ska vara med på.

Det är rätt skönt att det bara är vi, eftersom jag inte sov överdrivet mycket så kan man slappna av lite och behöver inte vara social. Sen tror jag att dom har lite extra koll på mig efter jag är ny, och då slipper jag tänka på det också när jag är ensam. Jag kan slappna av helt enkelt!

xoxo linda

Jobba!

Blev sent igår så är väldigt trött idag, tur att jag bara jobbar till 13, men sen har jag massa att fixa hemma inför kalaset imon.

Igår va det Radix och sen det första passet gymnastik, det gick helt okej men för lite barn, hoppas det kommer fler. Efter det så åkte vi till mormor, fick nog världens bästa present av henne! Satt där till 10-tiden och sen hem för att gå raka vägen till sängen.

xoxo linda

Sen senast

Har inte skrivit på ett tag. I lördags fixade jag en del hemma och sen jobbade jag på natten. Det gick bra förutom att jag brände mig på en av korgarna till fritösen.

Ser ungefär likadant ut idag med, rev upp det igår men annars ingen större skillnad. I söndags så städade jag och My, gick också bra.

I måndags fyllde jag och syrran 20 år så der firades med familj och pojkvänner. Bra och mysig dag :)

Igår var jag och My och pratade med Dacke så imon drar vi igång vår grupp, ska bli spännande! Efter det var det Zumba.

Idag är det Radix. Får se om man söker några jobb eller inte, vi ska i alla fall planera passet vi har imon, och efter det ska vi handla och kolla runt lite med mamma. Vi ska ha kalas för släkten på lördag så måste köpa en del saker.

xoxo linda

Jag idag!

Inviger både skorna och tröjan idag!


xoxo linda

RSS 2.0