Njae...

Sån tur hade jag inte riktigt. Men men, det var synd för han var faktiskt bra. Blev lite förvånad när han inte gick vidare första gången, han var väl wildcard idag? Aja, bra va han i alla fall!

Nu tror jag att jag ska läsa eller kolla på film :) Har ett avsnitt av OTH som jag borde se innan söndag, och imon ska jag troligen till mormor!

xoxo linda

ÄNTLIGEN!

Det är typ första gången alla jag gillar går vidare! Just nu känns det riktigt skönt :)
Visst, jag gillade vissa som inte ens kom till kvalet, men det får man ju räkna med... Sen gillade jag han, Mikael eller vad han hette. Han var så häftig på något sätt :)

Men nu är jag jätte nöjd! :) Just nu är det två kvar och jag hoppas på att det blir Maikel, tycker inte riktigt om hon Molly eller vad hon heter. Han är faktiskt bra, tycker jag då. Men vi får se ^^

xoxo linda

FUCK!

Amanda gick just vidare och jag tycker INTE om henne alls! Alla tycker om henne och jag fattar inte varför, usch!

xoxo linda


Yes yes yes!

Just nu är det bara Roshana kvar sen har alla jag vill ska gå vidare, gått vidare :D Fan va nice! :D
Älskar Linnis audition!

xoxo linda

Göran :)

Jag fick en smurf av My för min va lite cp, men glömde den i soffan i typ förrgår och idag la jag den i katternas korg. Någon timme senare så springer han runt och kastar den upp i luften och ner i marken som en idiot. Asså riktigt galen va han!
Sen slutade han och det tyckte jag va lite konstigt, så efter typ 15 minuter eller något så började jag tänka på det då och sen tänkte jag att den kanske ligger i toalettstolen för förr brukade han släng i sina leksaker där, och vad ligger där om inte smurfen? Höll på att dö av skratt, han e så söt :) Det låg snus där i också men smurfen klarade sig ;)

Förr la han i dom där med flit för pappa hade sett honom göra det, men nu vet jag faktiskt inte men tror nästan att han slängde i den omedvetet eller vad man ska säga.

xoxo linda

Idol #2

Kollar på Idol just nu och har gjort det sen det började typ. Den första kvarten var jag och My nere i tvätten, det behövdes!!

Just nu hoppas jag på att Linni, Roshana och Robin blir kvar. Emil är faktiskt bra insåg jag idag, lite charmig som dom säger.

Jobbade efter skolan och köpte kinamat på Hong Kong med My och mamma. Mums!! Sen jobba igen och sen handla och nu är jag hemma. Har ätit lite choklad och ska nog snart gå ner i tvätten igen. Eller det är kanske typ en timme kvar så kan ju vänta...
Köpte Egoboost #3 innan, får se om den är bra :)

xoxo linda

OTH - efter?

Har suttit och gjort olika tester med frågor om OTH. Då fick jag lära mig en del saker:

Brooke (Sophia Bush) var gift med Lucas (Chad Michel Murray (?)) i 5 månader, på riktigt. Dom gifte sig 2005 och det hade jag INGEN aning om :O
Och sen fick jag läsa att hon även var tsm med Nathan (James Lafferty) ett tag också.
Och nu är hon tillsammans med Julian (Austin Nicols (?)) och har varit tsm sen 2007. 

Internet är bra! Känner mig lite efter bara...

xoxo linda 


Tillbaka

Nu är rasten slut och alla har stuckit typ. Janet, Annelie, Amanda, My och Maxi kom bort hit och hade kul. Alltid trevligt med lite sällskap :) Men dom har gått tillbaka nu och nu sitter jag och Elin och pratar om OTH och andra serier.

xoxo linda

Roshana - IDOL!


http://www.tv4.se/idol/klipp?videoid=2073525&treeId=3020205

xoxo linda

Rast!

Har rast nu och jag har skrivit...........INGENTING! :D
Men helt ärligt. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om, eller hur mkt? Och om jag ska ha några bilder. Jag vet egentligen ingenting om hur jag ska göra. Men det löser sig väl. Får prata med gruppen nästa vecka eller något. Kan ju alltid börja ju...

xoxo linda

Krönika

Just nu har vi media och vi ska jobba i redaktioner och min grupp är en tidningsredaktion, den ända av alla. Den handlar om tjejer och sex kan man väl säga och jag ska skriva en krönika. Jag har lite fria tyglar när det gäller ämnet, men funderar på att skriva om hur det är att vara tonårstjej i dagens samhälle.
Berättade det för Nicole och jag kände hur vuxet det lät, gillade inte det själv xD Men det är ju så man säger det och jag vet ju själv hur jobbigt det kan vara vissa stunder. Men jag får klura lite till på det, har typ 10 veckor på mig.

Henrik har varit och pratat med folk som har för mkt frånvaro och då ville jag veta om jag hade någon frånvaro, och det hade jag men den var giltig. Jag hade sjukanmält mig och fått ledigt så det kändes skönt! :D

xoxo linda

Textkommunikation

Har det nu men slutar om 5 minuter. Det är skit tråkigt och läraren fortsätter att säga LIKSOM som hon alltid gjort, ungefär 3 gånger varje mening. Man kan inte låta bli att störa sig på det -.-'

xoxo linda

"Min pappa är gravid"

Så heter programmet jag kollar på just nu. Är bara 10 minuter kvar av det men blev så arg när jag såg det!

Det handlar om två män som föddes som kvinnor. De har båda gjort könsbyte. Minns inte när de träffades men det var efter att de blivit män i alla fall. En av dom har gjort om sitt könsorgan också så han är en man men den andra har kvar sin tjejdel (gillar inte orden) och kan bli gravid. Så genom spermadotanor så blev han gravid och de fick en söt son. Men efter ett tag så brann deras hus ner typ och dom hade inga försäkringar så de valde att flytta till en annan stad. Där blev dom inte accepterade av i stort sett någon.
En av dom var hos frisören med en av sönerna och när dom hade åkt så intervjuade kamerateamet honom och han var väldigt kristen så när han fick veta att mannen som han nyss klippte var gay och transsexuell så blev han inte så glad. Alla som var i kyrkan sa att det är helt fel, man får inte vara gay för gud anser att det är fel. Det är som att hela staden är religiös för ingen i stade accepterade dom.  

Dom har tre barn, vet inte hur dom fick dom två andra för den delen missade jag, men en födde dom ju. En av dom andra sönerna har aspergers och när han sa till läraren på den nya skolan att hans två pappor har fött ett barn så trodde läraren att han hade vanföreställning eller vad det nu heter och vill att han ska byta skola. Så man kan säga att han blev relegerad pga det så han får inte gå i skolan.

Männen bestämde sig för att prova att bli gravida igen och det verkar som att dom blev det. Eller bara han som har kvar alla tjejsaker.

Nyss gick eftertexten och då stog det att dom fortfarande försöker få ett andra barn och att dom andra sönerna fick komma tillbaka till sina klasser igen.
De bor i Las Cruzes och en av männen skapade en förening eller vad det var, som heter "Trans Cruses" för transsexuella personer. Tycker det är jätte bra.

Men anledningen till att jag blev så arg är att dom inte accepterar det. Det är väl för fan inget fel att byta kön? Trivs man inte som man är så ska man absolut göra något åt det, om man kan. Och det kunde ju domma så jag tycker det är jätte kul! Dom är jätte lyckliga och det tycker jag man ska låta personerna vara, oavsett hur man ser ut osv. Hatar folk med massa fördommar, ta reda på fakta innan!
Typ han frisören, han hade INGET emot den som klippte sig, men när han fick veta att han var bög och transsexuell så sa han att det är jätte fel och nu är det för sent att göra något åt det.

Det är svårt att beskriva allt och så men fy fan för såna människor egentligen! Det är bara olyckliga människor som måste klanka ner på andra så att dom sjunker till deras nivå. Usch!

(Såg nyss Idol och tyvärr gick inte Roshana vidare...)

xoxo linda

Idol 2011

Nu är första delen av Idol slut så får se vem så går vidare om ca 55 minuter. Själv håller jag på Linni och Roshana. Tycker R sjöng "My heart is refusing me" väldigt bra!

Nu ska jag synda (inte helg) genom att äta lite Ben & Jerry :D

xoxo linda

Svenska

Skrev ju igår att vi hade svenska och att läraren inte riktigt fattade det där med rasterna. När hon kom tillbaka efter rasten så sa hon att vi skulle ha klockan 2 nästa gång, nästan som om hon hade läst vad jag skrev :o
Hon sa också i slutet av lektionen att hade jobbat på jätte bra! Sånt är alltid kul att höra faktiskt :) Hoppas jag jobbar lika bra nästa vecka med! Men det kan ju ha varit för att jag inte blev störd av någon, bara jobbade på precis i min egna takt och precis som jag ville.

xoxo linda

APU

Ska fylla i en lista och lämna in den till Linus ang. praktiken. Kontaktuppgifter och sånt tror jag det var.

Har precis duschat och sitter nu och kollar på "True Talent". Tycker egentligen inte att det är så bra på vardagarna, bara söndagsfinalerna.

På torsdag så är det 6 månader/ ett halvår med Maxi och jag har fortfarande inte hittat något :( Eftersom vi inte får sova i mitt rum så sa mamma att vi kunde få ta hennes säng om hon inte kommer hem. Kommer hon hem så tar vi lägenheten :) Kan ju hoppas att det vänder någon gång så vi kan få sova hos mig någon gång...

xoxo linda

Grönkulla - check!

Fick praktik på Grönkulla nästa termin, helt utan frågor eller något så det gick skit bra :D Ska bli kul. Får se om jag vill vara där i 3 veckor, hade ju varit kul men kanske blir för mkt? Nu är ju dom äldsta 96or och dom gillar jag inte riktigt, hade det varit 95or hade det varit roligare för så kände man ändå fler, men men :)

Nu ska jag tvätta bort sminket, byta kattsand och sen ska jag hoppa in i duschen :) Sen ska jag bara ta det lugnt hela kvällen! Är ju skola imon och man måste ju orka med den också, inte så roliga lektioner nämligen. Måste verkligen börja på min novell...

xoxo linda

Estvalls - check!

Innan bussen idag så gick jag till Estvalls och kollade hur det blev med min praktik, och dom sa ja!! Så vecka 42-43 så ska jag va där mellan 9:30 - 18:00. Gillar inte tiderna men jag har ju löst det nu i alla fall så det känns super skönt!

Ska kolla på min gamla skola imon och se om jag kanske får vara där nästa år, lika bra att vara förberedd så man slipper tänka på det sen! Men vi får se hur det blir med det :) Mamma känner ju en också som vi ska kolla med.

Har rast just nu. Ska ha svenska efter den. Läraren är lite dum för vi går mellan 12:45 - 15:45 och hon ger oss rast 13:30 när vi egentligen ska ha den 14:00. Då blir det att vi går 1h och 15 minuter mellan rasterna. Men hon har gjort så att vi går först 45 minuter och sen 1h 45 minuter. Men men, hon är som hon är, annars är hon bra.

Har väldigt ont i huvudet känner jag nu...

xoxo linda

Legally Blonde

Jag och My var kompisar med ett annat tvillingpar i många år (länge sen nu) och då kollade vi på den filmen, "Legally Blonde" och det roliga var att dom uttalade det som det stavas och vi säger fortfarande så :P

I alla fall, ettan går på TV11 just nu så har det på medans jag har kollat på Modelljakten på kanal5 play. Tror jag börjar bli hungrig så måste äta något. Måste ju hålla på så om jag ska försöka bli bra! Och det vill jag verkligen!  Börjar sent imon så innan jag tar bussen till Växjö så ska jag in på Estvalls och kolla hur det blir med min praktik. Hoppas på ett ja, börjar bli väldigt ont om tid nu...

Jobbade med My på Mekonomen innan och det gick väl bra, lite segt men ändå, pengar ju :)

xoxo linda


Foto - gläjde

Veckans fotoläxa va att ta kort på något som är glädje för oss. Hade två bilder att välja mellan:


Men till sist bestämde jag mig för den på Göran :) Han ser så snygg ut där ;)

xoxo linda

Livin' la vida loca

Man blir faktiskt glad av den låten :o

För någon dag sen så blev jag jätte sugen att kolla på Eva & Adam, dom där serierna ni vet, som även finns på bok. Så kollade på cdon.com och där finns en sån box där man får alla avsnitt och filmen för 199:- så funderar faktiskt på att köpa den :P Men får se, har dom på VHS men orkar inte leta upp min video. Hade en tills jag fixade om och nu vet jag inte var jag la den?

Innan va det teorilektion och det gick väl bra. Sov faktiskt nästan 2 timmar i lägenheten och det var skönt! Sen kom My med två cupcakes som vi delade på :D Ibland är hon bra ;)

Ska kolla igenom bilderna vi tog på katterna igår och se om någon går att använda till min fotoläxa imon.
Just det! Pratade med Linus om mitt förslag att söka praktik på Grönkulla, han gillade den idén så nu ska jag bara kolla där med :)

xoxo linda


When the star go blue

Bethany Joy Lenz & Tyler Hilton - When the stars go blue


xoxo linda

Erik och Mackan

Ska göra ett intro till "Erik och Mackan Gameball 3000" och jag är faktiskt typ klar. Ska bara klippa en liten sak till och lägga till text and then I'm done! Känns skönt :) ''

Efter det så slutar jag men då ska jag gå till lägenheten eftersom det är trafikskolan vid 16:00. Får se vad jag gör då, kanske sover? Skulle tagit med mig en bok men den glömde jag hemma så får väl glo på TV eller något istället. Får se vad jag gör :)

xoxo linda

Love songs

Secondhand Serenade - Fall for you


3 doors down - Here without you


Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart


Här är några av mina favortikärlekslåtar :) Alla av olika anledningar! Men dom är fina tycker jag :) <3

xoxo linda

Praktik

Innan kom jag på att jag kan ju söka praktikplats i musiken på min gamla skola. Så ska kolla med Linus om jag får söka och i så fall ska jag kolla med Pelle på torsdag när vi är där :D Jag hoppas att det går någon av mina praktikveckor för det hade varit riktigt kul att vara där!
Några i den andra klassen skulle tydligen va på ICA så varför skulle inte G-kulla gå? Men först ska jag kolla med Estvalls och det gör jag på onsdag morgon :)

Nu ska jag göra ansiktsmask och sen ska jag orka duscha :(

xoxo linda


Köpen

Va i Växjö innan och efter vi hade jobbat så åkte vi till Maxi och då köpte jag lite saker:

Någon bok, 29:50:-


Tidning, 25:-


Ny PEZ-figur, 16:-

Jag skrev visst fel innan, har aldrig varit på Tyrolen förr så det var premiär ;)

xoxo linda

Tyrolen

Mamma ringde mig nyss och frågade om jag ville med till Tyrolen, så vi ska snart dit! Har inte varit där på jätte länge!

Efter det så blir det Växjö och när vi kommer hem så ska vi klippa gräset och grilla :D

xoxo linda

Just nu!

Äter chips och dricker päronjuice (älskar!) medans jag kollar på "Mamma Mia!" :)


xoxo linda


Hemma!

Kom hem från kusinen för en liten stund sen så nu har jag tvättat bort smink och ska snart ta kattlådan. Väldigt roligt...

Gosade lite med Theo innan, han va så trött och då e han jätte mysig :) Och jätte söt!

xoxo linda

Men jag vore ingenting om du inte fanns

Så sjöng dom precis! Kollar på en inspelning från igår för vi pratade samtidigt som vi kollade på det.

Pappa kom och väckte mig vid 11 så har varit vaken sen dess. Började med mina tabletter idag så fick vänta tills 12 innan jag fick äta. Då va jag hungrig!! Men det var gott att äta, fast nu har magen börjat bråka lite. Men jag tror att jag kommer bli bra nu :)

Vid 15 så ska vi till två av mina kusiner och fira en av dom och deras pappa. Dom fyllde båda år i Maj tydligen men har gjort om hemma så har inte kunnat träffa dom alls lika mkt och då har vi ju inte kunnat komma. Vet själv hur det är när man renoverar.

Får snart gå upp och fixa med travet. Vi väljer hästar ibland ^^Syns kanske inte vilken låt men jag lyssnade på "Jag saknar dig" med AiluCrash :)

xoxo linda

Bildbomb!


Mästerfotograf: My Petersson Vet inte vad hon tänkte när hon tog denna xD


Även denna lyckades hon så bra med ;)Fullt seriösa när My fotar oss!


Alla ser SÅ efterblivna ut xD (till en mediauppgift)


Inne hos SYVen med My och Elin. My har varit en riktigt bra fotograf till detta inlägget ;)

xoxo linda

PEZ!

En godissort som jag har ätit i flera år är PEZ och man kan köpa så man får en figur där man har godiset. I ett gammalt inlägg så la jag upp denna bilden på alla som jag hade hittat och sparat:
 
Detta är då dom figurerna. Men idag när vi va på Toys 'r' Us (?) så hittade jag några sånna vid kassan och temat var filmen "Bilar". Jag har hittat på typ ICA och såna affärer fast med andra figurer på.


Detta är min nya leksak ;)

Va på McDonald's innan och jag köpte en Happy Meal och fick en ny smurf då, ska ta kort på den sen för nu ska jag färga min utväxt! :D

xoxo linda


Dagbok!

Idag på TK-A så frågade läraren om någon skriver dagbok. Jag gör det så jag räckte upp handen. Det var nästan så man kände viskningarna. Jag förstår inte varför alla tycker det är så mesigt och fånigt att skriva dagbok. Jag tycker det är jätte skönt! Där kan jag skriva precis hur jag känner och vad jag tycker utan att någon annan får reda på det. Alla privata saker eller bara vad som har hänt under dagen. Jag vill kanske kunna minnas det om 20 år när jag är äldre.
Vi kollade igenom mammas för något år sen och det var riktigt roligt! Tänk vad kul man kan ha åt det när jag är äldre! Jag tycker att alla borde skriva dagbok, det är befriande på något sätt. Kan säga saker som jag inte annars pratar om, mina inersta tankar, sånt man helt enkelt inte kan prata med någon om men man behöver få det sagt.

Det finns nog ingen jag kan prata med såna saker om, möjligtvis en men ändå inte mina allra (?) djupaste tankar och känslor. Tänk va fel det kan bli? Skriver jag för mig själv så kan INGEN mer än jag kritisera det jag skrivit. Det är bara skrivet för min skull!

Den är privat och ingen annan får läsa den. Jag har fått Joel att skriva i den 2 ggr och han har fått läsa vissa delar, men förutom det så är den endast för mig!

Det är min 8de bok sen 2006. Jag tycker att jag skriver för lite. Hade egentligen velat skriva minst en sida varje dag, men latheten tar över... Men jag har tre oskrivna böcker hemma och dom ska nog snart bli fulla dom med! :)

xoxo linda


Akuten -- barnakuten

Jag fick gå hem från skolan idag för jag mådde inte bra. Ovanligt ;) nej men SYVen frågade om jag orkade med skolan hela tiden och det gör jag INTE. Men jag försöker ju ändå, vill inte missa något ju. Men det gick inte och sen bröt jag ihop. Hade i alla fall Maxi med mig då så det kändes bra.
Men han följde med mig till akuten, men jag var för liten för att gå dit och sen sa han massa saker. Men då gick vi till barnakuten och fick tid klockan 5. Så jag var där då och jag gjorde bara ett prov och sen fick vi åka hem. Men innan provet så kände hon på min mage och hals och kollade hals och ögon och sånt. Ont som fan gjorde det men får hoppas att det löser sig. Hon trodde att det var en lite kraftigare version av magkatarr så fick tabletter. Men går ändå till VC på torsdag!

xoxo linda

Who you are


Tycker han sjunger refrängen så sjukt bra! Har precis lyssnat på orginalet men det är en tjej som sjunger då och den var inte alls lika bra. Men ändå bra på något sätt :) Jag älskar hans röst! Och jag tror att han gick vidare i Idol?

Han sjunger Jessie J's låt "Who you are". Och jag är kär! :o

xoxo linda

Bill Kaulitz

För någon dag sen så läste jag en blogg och hon hade lagt upp bilder på Bills (Tokio Hotel) hår och stil genom tiderna eller vad man ska säga. Jag kände att jag va tvungen att visa My så jag skickade länken med hennes blogg till My så hon skulle se.
My dissar honom helt :P Själv tycker jag att han e super snygg där :O Förutom kuvertväskan eller vad han nu har.

Jag gillar hans nya stil jätte mkt. Jag gillade det innan med när han hade typ en "lejonman" men detta är helt annorlunda!

En jätte hiss från mig!

xoxo linda

It's fredag

Japp det är det! Vilket innebär jobb... Måste färga utväxten och så ska vi handla lite så får se om jag har någon tid över till annat ikväll. Det blir kanske UNF men han var inte säker. Men jag tror inte att jag hinner det, får se :)

Just nu har jag textkommunikation och det SUGER! Vi ska läsa en text som vi ska se vilken disposition den har, sen ska vi skriva om den som en annan disposition. Inte det enklaste precis. Jag försöker skriva det som ett brev och det går väl sådär...

Efter lunch e det media och det ser jag inte fram emot....

xoxo linda


Det röda rummet

Sitter i ett grupprum med Nicole just nu. Finns inte så mkt att göra...

Igår när jag gick till lägenheten så bestämde jag mig för att ringa till företaget som inte hade svarat på min praktikförfrågan kan vi kalla det. Men då skulle jag ringa tillbaka för jag skulle prata med en annan person, och jag ringde igen men då var han upptagen, men hon som svarade sa att hon skulle be honom läsa mitt mejl. Inget svar från dom ännu.
Så på idrotten ringde jag dit igen och då fick jag prata med rätt person. Han förklarade också att dom inte hittade mitt mejl för den jag skickade till strular väldigt mkt och tar bort mejl som dom får. Så han gav mig en annan mejl och sen bestämde vi att jag skulle komma bort till dom någon dag. Så nu har jag mejlat och sen går jag dit nästa vecka. Hade vi inte haft trafikskolan så hade måndag varit perfekt. Men jag kan ju dit på onsdag eftersom jag ändå går förbi när jag ska till bussen. Bara att gå lite extra tidigt ju? Annars tar jag det på torsdag efter VC. Eller innan kanske, har ju planer på att hälsa på min gamla skola :)

På lördag ska jag fira en av kusinerna!

xoxo linda

Efter provet

Det är rätt kul att se hur folk är innan ett prov, och efter. Innan så är alla osäkra, försöker prata lite med varandra och är rätt tysta. Efter provet så frågar folk hur det gick och sen är dom igång med att spela och skrika som vanligt. För att det är över. Själv e jag bara sugen på en varm choklad...

Har haft prov nu då och det gick inte så jätte bra. Två stycken svarade jag inte på. Men men, sånt som händer!
Får se hur länge jag har rast, men efter skolan så ska jag till lägenheten och mysa med Maxi, och laga mat ;) Vi kör på kyckling som vanligt :P Enklast så, och pommes till det. Mums!! Sen får vi väl se vad vi gör. Skola imon så så jag måste i säng tidigt.xoxo linda

I bussen :)

Egentligen e det väl inte så kul, höll på att slå ner allt och alla :P glömde att jag hade två väskor, duktigt ;) nu hoppade mina favorit personer på bussen -.-' xoxo linda

I väntan på bussen!

Står på stationen och väntar på bussen. Finns typ inget att göra :P Ska leta upp Maxi när jag e i Växjö och sen vänta på my, snäll syster jag e som åker in typ 1,5 timme innan jag börjar :o Lyssnar på musik just nu, misery tror jag det stavas :P xoxo linda

Foto

Har fotolektion nu och det händer typ inget. Kan va för att typ alla är så sega med att lämna in sina uppgifter. Finns rätt många som inte gjort någon tror jag. Ganska illa för då måste dom ju göra det sen och det är minst två i veckan. Men jag har lämnat in alla så det är väl lugnt :)

Här är en av läxorna som skulle in idag:

Har för mig att Mogge har den och han har inte bott här på typ två år eller något? Så jag antar att bilden är kanske 3 år då.
Men han är alltid lika söt :)

Rast om 45 minuter och då kommer troligen syrran hit. Kan inte träffa älsklingen för han är i köket idag, så vi får träffas imon, och då sover vi i lägenheten :)

Vet inte riktigt vad man ska göra nu. Torbrörn sa att vi skulle in i studion och kolla med ljussättning och sånt. Får se hur det går. Känner att jag inte orkar så mkt idag. Mår rätt dåligt idag. Ögat är svullen på en sida, det känns som om magen har blåmärken på insidan och ibland på utsidan, vristerna gör ont, handlederna med och eftersom ögat är svullet och gör ont så sprids det till huvudet. Känns som en kul dag, och så kan man inte åka hem för vi måste jobba -.-' Men det blir ju pengar det. Är väldigt nöjd med lönen som kommer på fredag, jobbade inte lika mkt som vi kommer denna månaden så då blir det mer nästa :D

xoxo linda

After frukost

Har precis haft frukostrast och det hände väl inte så super mkt! Fick ta bussen idag och det gick faktiskt bra, fick bra platser med ^^

Sitter och kolla på Lisebergs facebook sida och då kan man se gamla bilder från Liseberg. Typ från när det startade och deras gamla karuseller. Jätte kul att se faktiskt för det var ju långt innan jag var född, och mamma och pappa och sånt. Lite synd att dom har tagit bort många för vissa hade jag velat åka. Men många som jag ville prova togs bort innan jag föddes.

Efter skolan så ska vi jobba. Idag kom jag ihåg att ta med mig nyckel ;)

xoxo linda

Dödade sin mamma

Jag brukar läsa på aftonbladet nästan varje dag och nu har jag hittat flera artiklar som är dumma :O
Typ denna:

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article13647711.ab

Det handlar om en man som är 39 år som ville se Avril Lavigne men hans mamma ville inte köpa biljetter till henne så han blev typ asförbannad så han slog och knivhögg henne till döds.

Det första jag tänkte på var att det var en man, det andra var att han är 39 år. Det sista jag tänkte va, är man 39 år så borde man väl kunna köpa sin egna biljett? Han är en vuxen man och det är väl inte så otroligt svårt?

Det finns verkligen sjuka människor!! Har en till vänster om mig faktiskt, tyvärr...

xoxo linda


Kinapuffar


http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13649602.ab
Nu ser nog ingen vad det står men det är i alla fall en artikel om en man som anser att påsen är rasistisk och beskriver asiaten på påsen som: "Se bara på Fazers Kina-godis, vars förpackning pryds av en knallgul asiat med rishatt och ögon sneda som en lördagsfylla. Inte ett dugg bättre än Nogger black, glassen som gav upphov till ramaskri och fick dras tillbaka".
Jag tycker att han har helt fel! Varför ska man ta så illa upp av såna småsaker? Hade någon verkligen känt sig diskriminerad så hade man väl för fan sagt till långt tidigare och inte när den har funnits i flera år?
Eller e de bara jag?

xoxo linda

I lägenheten

Kom till lägenheten för ca 40 minuter sen. Funderar på om jag ska lägga mig i soffan och så får vi se om jag somnar eller inte, det hade varit skönt :P Får väl ställa mobilen på 3. Mamma ska komma också så man får lite sällskap.

Har inte hunnit göra så mkt. Tror faktistk att jag är lite hungrig, magen känns lite tom.

Det är några st som frågar om jag har färgat håret. Tycker det är lite konstigt för jag har ju en utväxt på typ 2cm så den syns ju väldigt tydligt! Men det kanske är sättet dom klippte mitt hår på? Eller att hon använde silver schampoo (stavning?), men jag vet inte, har ingen koll på hur det fungerar men kanske ska ta och köpa mig ett? Fast känns som om dom är jätte dyra, och jag vet inte ens var man ska hitta sånt. Troligen hos frisören?

xoxo linda

Fatta va?


Hade jag sett den bilden så som jag har den nu så hade jag inte fattat ett skit. Och om t.ex. My hade läst nu så hade hon verkligen inte gjort det :P Men det är inte så svårt som det ser ut, i alla fall inte det jag har gjort.
Och Linus har ju visat lite i början hur man skulle göra och sen fick vi göra allt själva.

Och jag har gjort allt själv, förutom det han visade i början och det jag ska be honom om ;)

xoxo linda

Skopunkten

Det är väl min favorit skoaffär, och när vi va där igår så hittade jag ett par som jag blev kär i men tyvärr fanns det bara 3 par kvar och alla var lite för stora. Så va inne på deras hemsida nu och där har dom inte kvar skorna :( Jag hade hoppas på att dom kanske skulle få in fler eller något, men får väl kolla någon annan dag och se om dom finns då.
Jag hade kunnat köpa igår men jag hade inga pengar (lönen kommer på fredag) och jag ville inte låna. Sen hade jag velat pröva en mindre storlek för att vara extra säker. Så säkrast va att stå över och se om dom kommer in igen. Annars får jag väl leta andra skor helt enkelt?

xoxo linda

MM-A

Kanske en av de tråkigaste lektionerna vi har. Tur att man får sluta efter! Men ska till lägenheten när jag är klar i skolan och sen vid 4 så är det trafikskolan. Hoppas det inte är lika segt idag, men man vet ju aldrig.

Tror att jag äter i skolan idag. Börjar känna mig hungrig och vet inte om det finns något gott i lägenheten. Men jag ringer väl mamma när jag har slutat så får vi se :)

Träffade min kusin på rasten. Hon har också fått veta att hennes syster ska få barn och hon var väldigt glad för det! Vi tycker båda att det är konstigt att Mone (min moster) ska bli mormor. Hon är så ung, tycker jag. Men det ska bli jätte kul! :) Längtar tills man kan se magen och när barnet är ute :D

Nu ska jag fortsätta. Vi håller på med en reklamfilm för Peace and Love festivalen och jag är nästan klar. Bara en bild till och sen ska jag få texten att rulla. Alltså det som jag inte kan själv, är kvar. Har ju inte gått igenom programmet riktigt så jag vet inte vad jag ska göra. Men det är ju bara att fråga Linus :)

xoxo linda


vikdlx

Har inte riktigt fått tillbaka lusten att blogga. Kan va för att jag har haft ont i min höger hand sen i fredags och kan knappt använda den. Riktigt jobbigt så ska beställa bra stödbandage snart. Min moste hittade någon sida i en tidning så ska kolla med mamma!

Nästa helg blir det att färga min äckliga utväxt. Visste inte att den var så stor...

Köpte en vid magtröja idag på Lindex för 50 :- men får se när bild kommer upp, är lite dålig på sånt. Men nu tror jag att det är mat!

xoxo linda

I bilen

Hallå! Sitter i bilen påväg till Växjö just nu. Inte riktigt planerat men det gör väl inget ^^ ska kolla på skor och det suger lite att man inte har fått pengar ännu, men lönen kommer på fredag! Får se vad som händer mer idag. Ska nog läsa lite svenska sen. Prov på onsdag ju. Sen är alla läxor klara :) känns skönt! Trafikskolan imon med, kom ihåg det! xoxo linda

One three hill säsong 6

"Kan drömmar verkligen gå i uppfyllelse? Nathan drömmer om en comeback, Haley drömmer om ett musikgenombrott, Peyton drömmer om lycka, Mouth drömmer om ett bra jobb, Jaime drömmer om att bli som sin hjälte Q, Brooke drömmer om att rädda sin klädkollektion från sin mamma, och Lucas drömmer om att gifta sig med den rätta tjejen. Säsong sex är här och den är fullspäckad med kärlek och brustna hjärtan, spänning och överraskningar."

xoxo linda

Chips och slapp

Kom hem för ca en halvtimme sen. Va ju som sagt hos mormor och det var riktigt kul :) Fick också veta att en av mina kusiner är gravid! :D Ska bli super kul och hon kommer bli en jätte bra mamma :) Det vet jag!
Träffade mina små älsklingar Isak och Theo också, myste lite med Theo :) Ska se om jag kan få bilderna av mamma!

Ska snart gå och göra dipp tror jag och äta lite chips. Ska se om jag hittar någon kul film, annars blir det OTH. Ska börja på säsong 6 nu i så fall :) Sen är det bara 7an kvar och efter det blir det The OC som jag längtar efter att börja kolla på! Har ju typ aldrig sett dom så ser fram emot att se om det är något som jag kan tycka om :)

xoxo linda


Liksom

Har redan en rubrik som heter så och i det skrev jag att jag någon dag skulle räkna alla gånger som jag hör Gunilla säga det. Jag räknade bara i ca en timme och då kom jag upp i 107 gånger, och 81 gånger på bara 30 minuter. Jag LOVAR att det hade blivit fler gånger men hon var tyst i kanske 15 minuter eller något.
Sen hade vi rast efter att jag räknat det och då orkade jag inte lyssna riktigt så dom gångerna jag hörde utan att anstränga mig så kom jag upp i 39 gånger.

Hon borde seriöst utöka sitt ordföråd... Vi var på en föreläsning efter lunchen i ca 70 minuter och då hörde jag det MIST 10 gånger till. Hon fick till och med den som föreläste att säga det flera gånger -.-'

Ska räkna någon mer dag, mer noga och då ska vi se hur många gånger hon säger det. Men det e sjuk irriterande att höra det så ofta, det betyder ju säkert inget heller? Inte i hennes meningar i alla fall!

xoxo linda

AiluCrash - Turn the tide


Här är videon till låten :)

(Fick brev från polisen igår men det var bara mina förhör och listor + beskrivningar på sakerna som dom tog. Det känns lite som att dom inte kommer lägga ner det för förr har jag aldrig fått förhören hemskickade, bara en lapp där det står att dom lägger ner utredningen. Men vi får se, jag hoppas inte på något precis...)

xoxo linda

AiluCrash

Så heter gruppen som var med i filmen "Jag saknar dig" och jag tycker faktiskt att dom var rätt bra :) Sitter och lyssnar på en låt med dom, "Turn the tide (Cilla turns)" tror jag den heter. Jag hade velat ha "Jag saknar dig, jag hatar dig" eller vad den heter. Men finns bara några sekunder från filmen och jag vill ha studioversionen som finns på Spotify. Men den kommer väl den med :)
Han sjunger även "Love hurts" och faktiskt bättre än Nazaret.

Har egentligen ingen lust att skriva. Känner att mina känslor är lite överallt och ingenstans kan man säga. Och sp vet jag faktiskt inte vad jag ska skriva.
Ska nog till mormor snart och det ska bli kul :D Min moster jag tydligen komma också och har inte träffat henne på länge! Och så blir det god mat ;)

Joo, va på tippen innan också, slängde faktiskt lite gamla kläder så har ränsat ut lite. Känns faktiskt skönt, än så länge i alla fall :P

xoxo linda

Skoltrött

Tycker det är rätt fult men alla som skriver att dom är skoltrötta. Seriöst, redan? Vi har inte ens gått en månad ännu! Man kan inte va skoltrött så fort, så mesaigt på något sätt?

Sen på andra bloggar där dom skriver att dom inte kan va hemma för det är så stökigt och städerskan inte kommer på någon dag. Men då städar man väl själv? Hur jävla svårt kan det va att plocka lite eller dammsuga? Det är bara ren bortskämdhet och lathet!
Personligen tycker jag inte att man ska ha en städerska hemma, sånt kan man lika gärna fixa själv. Inget emot dom som har det, inget alls! Men det e så jag tycker.
Sen skulle det kännas konstigt att ha en annan som går och plockar med mina saker och städar efter mig, känns äckligt och fel på något sätt. Sen vet man ju inte om dom tar något...

xoxo linda

Foto och plugg

Hade tänkt göra delar av min fotoläxa innan, men insåg att det kanske är bättre att jag tar allt på samma kamera så att ljuset är likadant och sånt. Men imon ska jag leta upp Torbjörn så jag kan låna en kamera från skolan. Dom har ju alla funktioner. Men det stör mig att alla läxor har krävt systemkamera, förutom typ två? Alla har faktiskt inte råd med en så tycker dom borde tänka om där lite... Sen måste jag välja en djurbild med, har tre att välja mellan, om jag hittar den tredje på hårddisken.

På förra rasten så va jag med My. Hennes spanska lärare är ju lite...borta? Så jag gjorde henne sällskap medans jag kunde då, och sen kom Joel och deras klass. Roliga killar det där :) Alltid "häftiga" diskussioner, alltså lite agressiva kan man säga :P Men det är kul!

Nu ska jag nog skriva upp allt jag måste göra!

xoxo linda

I skolan

Sitter i skolan igen och just nu är det bara jag, Oskar och Christopher här. Börjar fundera på om det kommer fler, enligt min dator så har vi redan börjat när detta är färdigskrivet. Men ingen lärare...

I alla fall. Städade hemma och sen gick jag till bussen och där träffade jag Amira. Va faktiskt rätt trevligt och vi pratade typ hela vägen. Har ju varit med om lite samma saker senaste tiden.

xoxo linda

Som klippt och skuret

Eller nästan. Har inte skärt mig så ^^  Men jag är nöjd med hur håret blev, trodde dom skulle behöva klippa hur mkt som helst för jag trodde det var så slitet, men nej :D Och luggen är inte längre kantig :P

Sitter och kollar på en inspelning från i söndags som handlar om 9/11 - 01. Jag skrev ju en rubrik då som hette "911" och jag insåg då en sak.
Man kallar ju det nine eleven och det blir derar larmnummer :P Kanske inte är kul på så sätt, men att det är en "olycka" som händer på dagen med som deras larmnummer är.

Nu blir det att fortsätta kolla och äta chips och dipp :D Göran gör mig lite sällskap också :)

xoxo linda

Klippning

Idag så ska jag och My klippa oss. Jag hade egentligen tänkt avboka min tid efter det som hände i helgen men nu har mamma sagt att hon betalar det och om jag får tillbaka mina pengar så ska hon få dom. Känns skönt på ett sätt men det är ju ändå så fel eftersom hon inte har gjort något fel alls.
Hon var inte ens där så det är verkligen fel.

Hade tänkt gå till UM också men har tre månader kvar så kan ju vänta tills det är en eller två kvar. Lika bra det ju.

Fick mejl från Joel igår om FSS. Jag är med i UNFs styrelse i Alvesta och det är för oss som är med då. Det var 7-9 oktober och jag funderar faktiskt på att sticka dit. Det är i Alvesta eller lite utanför så det är ju inga problem :) Men ska kolla med dom hemma först och kolla tider. Det är fredag till söndag så måste se om jag missar något eller så. Men troligen inte. Men vi får se :) Dagen innan så är det 6 månader med Maxi så vi får se hur det blir då. Men det är ju typ en månad kvar så :D

xoxo linda

Boom boom boom

Hörde denna någon gång för rätt längesen nu. Sen är den ju med i Idol men har aldrig fattat att det är en parodi förens My sa att det likande Cissi, och idag sa Emelie också att det var en parodi på henne.

Här är orginalet, tror jag i alla fall för jag har inte lyssnat nu. Men det liknar ju henne och så, därför borde det var orginalet.

Lite kul i alla fall!

xoxo linda

Rast

Har svenska första halvan av dagen idag. Just nu har jag rast och har ont i huvudet och några tänder. Måste kanske börja med min bettskena igen.


Vet inte om det syns något, men jag läser om att klotter kan visa vem du är som person. Själv tror jag inte riktigt på det men visst, ibland stämmer det.

Var precis hos SYVen och pratade om spanskan, My hinner inte göra det imon och idag har hon praktik. Så det löste den självutnämda världens bästa syster ;)

När jag kom på morgonen så stannade jag och pratade lite med min kusin som också går på skolan fast en annan linje. Hon brukar ha lektion med syrran. Kul att träffa henne lite :) Vi har alltid varit nära vänner med varandra men sen hände något privat mellan andra så då blev det att vi inte träffades alls lika mkt. Synd faktiskt...

xoxo linda

Dejt

Dejtar huvudvärken just nu och vi ska fortsätta den dejten i sängen. Ser tyvärr inte fram emot det...

Va nyss ute och gick en runda med My och mamma och det var riktigt skönt! Och började med träningsdagboken idag när vi ändå gick. Träning det med!

xoxo linda

Teorilektion 2

Den var väl helt okej. En av lärarna va lite jobbig bara, sluddrade och hade många olika saker han alltid gjorde när han pratade och sånt.

Har inte så mkt att skriva. Ska ge mig på att börja med träningsdagboken i idrott, kanske börjar träna nästa vecka eller så men så jag har förberett den tills dess!

xoxo linda

Karaktär mediaSå ser mitt arbete ut, kan inte påstå att jag är så speciellt nöjd men nu är det klart i alla fall och det känns skönt!

Har ca 40 minuter kvar i skolan idag och sen ska jag till Bibblan och vidare till lägenheten där jag ska städa och fixa mat till My innan vi ska till trafikskolan! Första "riktiga" teorilektionen idag!

Två av dom som tog mina saker på festen i lördags går på denna skolan, en till och med i min klass och att behöva se dom så mkt gör mig så sjukt förbannad! Han har ju också märkt det eftersom jag glor på honom och han borde ju se att jag inte e glad då!

Nej, nu ska jag se om Jonas godkänner mitt arbete :)

xoxo linda

911

Har för mig att man kallar det så. Sitter och kollar på en dokumentär tror jag vi kan kalla det va? Det är faktiskt den ända dokumentären som jag tycker är något att se på. Det är så sjukt hemsk att det hände och att se riktigt klipp därifrån är ännu värre. Men det är intressant på något sätt.

I alla fall, sitter med ansiktsmasken på mig och ska snart ta bort nagellacket så jag kan fixa ny färg efter jag har duschat. Vet inte om jag hinner duscha innan maten men får väl hoppas det, annars är det ju bara att vänta! Men ska skynda mig lite nu.


Från Älsklingen :) Var inte lätt att få en ganska vettig bild och är inte nöjd med denna heller, men ma nser ju smycket i alla fall!

xoxo linda

Regn = panik

Kom precis hem från Växjö. Det ösregnade hur mkt som helst och jag körde, och fick panik...Såg inte vägen på något sätt nästan och va tvungen att stanna på en parikering. Har aldrig haft så mkt panik som innan, går inte att jämföra. Förr tyckte jag att det va skit svårt att köra i mörker för min syn blir sämre men det var ingenting i jämförelse!

Innan vi åkte till Växjö så åkte vi till Julian och där va mitt fodral :D Dom som stannade för att sova hos Julian mår tydligen inte så bra idag :P Kan man förstå! Alla förutom jag och My drack ju så.

Nu ska jag laga min piercing och sen får jag nog gå upp och ta kort på My! Ska komma ihåg att ta kort på den jag fick av älskling med :) Så fin!

xoxo linda

Polisen

Ringde ju polisen igår men var tvungen att ringa idag igen för att ta bort anmälningen på telefonen. Den anmälningen är bort men nu är pengarna anmälda och namnen nämda. Jag vet att dom troligen kommer lägga ner det, men kanske att dom inte gör det om dom har namnen på dom som gjorde det.

I alla fall, satt ett tag och pratade med dom och sen gick jag upp. Julian har hittat fodralet till telefonen så det känns också skönt. Så nu saknas bara "pajen" till smycket. Ska hämta den sen när vi ska till Växjö.

Idag ska jag försöka laga piercingen som gick sönder i tisdags och även laga två tröjor om jag hittar symaskinen. Annars får jag nog tyvärr be mormor. Känns så onödigt att hon ska göra det när det är så små hål. Men vi får se :) Sen ska jag göra fotoläxan också.
Va så jävla arg igår så jag gjorde klart teorin innan jag gick och la mig. Så nu är den med gjord.

Har kännt mig rätt effektiv denna veckan faktiskt, har hunnit göra mkt och det mesta är sen i fredags!

xoxo linda


Fy fan

Jag och My är inga som tycker om att dricka och festa och sånt men idag va vi på fest hos Julian. Allt började bra men när jag skulle kolla i min väska (skulle typ hem då) så va min mobil borta. Kul som fan, någon hade snott den.
Jag visste redan vem, eller trodde för jag vet ju inte förens det är bevisat. Men tur att man har fina vänner som hjälper till :) Fick tillbaka den men inte smycket och fodralet. Ringde och polisanmälde men får ta bort den imon. Efter det så kom vi på att vi borde kolla i plånboken, då fattas allt som jag hade löst.

Just när jag skriver detta inlägget så kom jag på att jag la i pengarna till klippningen så nu fattas ca 500:- och jag känner att jag inte orkar mer längre. Visst, det är bara pengar, men jag har aldrig varit med om personlig stöld innan så just nu känns det jävligt jobbigt...

Aldrig mer fest, fy fan!!!!

xoxo linda

Oj, så trött

Har gjort klart uppgiften i media som vi hade idag med. Samtidigt kollar jag på inspelningar och äter chips! Just nu känner jag mig skit trött! Va ute med My och mamma innan och gick en liten runda och det kändes skönt :)

Vet inte om jag ska läsa i boken eller teori...

Just det, Göran kom upp i min säng innan och sen började han lukta på chipsen. Jag såg bara hans huvud och sen såg jag tungan. Då har han börjat slicka på mina chips :( Han e så söt! :D

xoxo linda

5 månader tillsammans!


I tisdags så var det 5 månader med min älskade Maxi!
Jag älskar så otroligt mkt och saknar att sova jämte dig!
Vi ska ha många fler månader tillsammans älskling :)

xoxo linda

Ännu mera plugg

Fick i uppgift tillsammans med Rasmus och David att intervjua rektorn på skolan och sen ska jag skriva en artikel om det som ska upp på skolans hemsida. Hann inte göra klart den då internet dog i skolan. Men nu är den klar och den är inskickad så att läraren kan gå igenom den. Hoppas den blir bra för jag orkar inte göra om den.

Nu ska jag skriva ett referat om ett radioprogram. Ser inte fram emot det precis...

Innan köpte vi kebab och det vad gott! Nu står den i kylskåpen så imon kommer den va underbar! :D Längtar redan xD
Har läst rätt mkt i "Jag saknar dig, jag saknar dig" så har jag tur så har jag läst ut den ikväll, men senast imon i alla fall! Känns skönt för då har jag helgen på mig att läsa teori! Känner mig lite stressad just nu...

Ska gå ner i tvätten med My nu. Ska prova att tvätta mina tygskor :P

xoxo linda


Liksom

Gunilla, min lärare säger "liksom" hela tiden och det är så sjukt störande. Någon dag ska jag räkna alla gånger...

Om jag skriver från mobilen eller mammas iPad så kommer det inte bli några stycke indelningar för det går inte att fixa...

xoxo linda

TK

Fan va bäst jag e! Bloggar från mobilen och det fungerar :D 

Just nu har jag textkomunikation (tk) och det suger. Skulle sitta utanför tegnerhuset och beskriva vad jag ser, hör och känner, typ. Jag har skrivit en del men kommer inte på mer. Så just nu sitter jag i entrén och väntar på Elin. Har rast vid halv tio så vi går tillbaka runt tjugo över nio.

När vi har skrivit ner allt så ska vi skriva en lång text om det. Nu skriver vi i varsin bok vi fick av Gunilla. Alla fick olika platser att skriva om så ingen e ju på samma.

Efter skolan så ska jag hem och ikväll blir det kebab :D va så sjukt sugen på det igår så hoppas jag är det idag med :P

Börjar frysa om baken nu...

xoxo linda

Plugg

Har lite saker att göra tills nästa vecka så har suttit och gjort lite svenska idag och har skrivit ut delar av ett "arbete". Så på onsdag ska jag bara skriva om myterna och det kommer jag att hinna! Sen efter det ska jag bara läsa om alla häften för säkerhets skull.

Ska snart börja läsa lite teori som vi har till måndag. Är nästan 50 sidor som vi ska läsa och sen har vi ca 6 sidor att jobba med. Något sånt, har inte räknat. Så får nog läsa en del i helgen för jag har en bok som jag måste läsa tills på måndag. Usch nu känner jag mig stressad igen...

Har fotoläxa med men den gör jag i helgen! Ska läsa i "Jag saknar dig, jag saknar dig" och sen ska jag nog kolla på inspelningar, om jag hinner.

xoxo linda

Har sagt det innan...

...och jag säger det igen. CP DATOR!
Tror inte jag har sagt att IT-gubben vill att jag behåller lånedatorn eftersom han nu säger att en annan elev kanske har fått den, eller om den är iväg skickad till ett annat företag. Jag sa att jag vill ha min egna så ska vänta typ 2 veckor till och se om den var med bland dom som skickades iväg. Va hos rektorn och klagade i alla fall, min lärare sa att jag skulle det!

Och nu så har vi då lektion i PS och då vill inte datorn öppna programmet för då är det något fel med lincensavtalet -.-' Blir så sjukt irriterad! Vikarien sa att jag skulle gå bort med den sen men då kanske denna med försvinner?
På min egna står det i alla fall ett namn på undersidan, det är det inte på denna. Men får se, ångrar verkligen att jag valde denna skolan...

xoxo linda

Bra sagt!

Hittade detta "citatet" på en annas blogg:

"A relationship is only meant for two, but some bitches don't know how to count"

Det är riktigt bra sagt och jag tycker att det stämmer också.

xoxo linda


Seeeeg dag

Detta är den längsta dagen på hela veckan. 8:15 - 15:45 och det är INTE kul! Hade brandövning innan och det var jätte segt och tråkigt och vi va dom näst sista som fick gå ifrån samlingsplatsen, kunde blivit sist p.g.a den "nya" i klassen. Hatar honom -.-'

Just nu så har jag lunchrast och den suger! Ska ha media sen och vi ska ha en vikarie som jag inte tycker om. Hoppas det blir roligare än förra gången jag hade honom.

Efter skolan blir det nog lite läxor.
Va faktiskt med på idrotten idag, nästan halva lektionen men läraren visste ju att jag mådde dåligt så (Y)

xoxo linda

Teorilektion nr. 1

Idag hade vi våran första teorilektion och det gick väl bra. Idag var det mest information om vad som ska hända och vad vi förväntar av varandra.
Hade en del frågor efter lektionen men fick inga vettiga svar så jag får väl mejla dom eller något. Nästa lektion är på måndag och då kör vi väl igång på riktigt, få se vad som händer då. Vi fick skynda oss till bussen sen, stannade ju kvar lite och frågade saker men hon var för social så vi fick skynda oss till bussen.
Va hemma runt 8 och då var det bara att äta, packa upp och duscha.

Skulle byta sand idag men dom klarar sig till imon :) My upptäckte att det inte blev något styckeindelat så allt kommer efter varandra, får lösa det imon på median. Har idrott första lektionen men vill inte va med. Mår fortfarande inte bra plus att vi ska va ute. Men det är bara att stå ut...

xoxo linda

Provar mammas IPad 2 ;)

Tror faktiskt att jag lyx lades lösa så jag kan blogga från mobilen med, duktigt ;) My trodde inte att man kunde blogga från denna men bäst som man e så löser man allt!

Igår så var det fem månader med min sötnos och det firade vi med att sova i lägenheten, efter att jag och My hade jobbat. Det gick faktiskt ganska fort och tack vare pappa så löste det sig med bussen, tackar!

I lägenheten så kollade vi vad som behövde köpas så vi kunde äta. Vi gick till ICA Dalbo och då ringer My och börjar fråga om tvätten, viktiga saker! Det var mysigt i lägenheten och det blev en ganska tidig kväll eftersom jag e trött av mig (a'
Ska göra ett inlägg imon med en bild på oss och gratta oss :p

Just nu är jag uppe hos My och ska hjälpa henne med engelskan men vi gör inte så mkt någon av oss ^^

xoxo linda

IDOL!

Kollar egentligen inte så super mkt på det eftersom jag kollar mer på datorn...

Ska snart gå och äta lite tror jag, magen känns lite tom så det kanske e dags? Imon sover jag och sötnosen i Växjö, mysigt :) Men innan det måste jag och My jobba så vi ska göra det först och han får följa med. Problemet är bussarna just nu bara... Vet inte vad hållplatsen vid City Gross heter så måste kolla vid I11 istället. Men det löser sig nog till sist :)

Har varit hemma ett bra tag nu och jag har hunnit duscha, dammsuga, vara med pappa och göra macka till mamma. Duktigt ;) Just det, jag har packat allt som jag kan också, så nu är det bara sminket och hårsaker som ska ner och det tar jag imon på morgonen. Problemet för mig nu är att jag måste ta bussen till skolan -.-' Hoppas bara att min bag går in i skåpet, annars kanske jag får låna Maxis :P Ska nog kolla det nu så jag vet.

Nu ska jag kolla skåpet med Maxi, kolla busstider och äta :)

xoxo linda

Blubb i dub

Heter låten jag lyssnar på nu, med Smurfarna ^^
Maxi har gått till sin lektion så nu e jag ensam igen. Men har följe till bussen sen, men träffas ju imon annars :)
Vi störde nog lite i Mys lektion, vi hade missat att dom hade lämnat klassrummet så där gick vi förbi dom, men hoppas vi inte störde allt för mkt...

Såg att Smålandsposten hade svarat, ingen praktik där inte.... Då måste dom andra platserna helst säga ja för annars kan det nog bli problem. Men hoppas det löser sig till sist. Det är ju en man som vi inte har kollat med ännu, mamma känner hans fru/sambo så bara att kolla där ju. Men det får vi ta när hon mår bra :)

xoxo linda

Vad ska vi göra?

Lyssnar på Smurfarna just nu och då sjöng dom som rubriken säger! :)

I alla fall, har varit på stan och kollat lite med Amanda :) Hon hjälpte mig även att hitta något till Maxi, och det var inte det lättaste precis! Hatar att köpa till killa, dom säger ALDRIG vad dom vill ha och då e de svårt att veta vad dom tycker om och vad dom vill ha. Så just nu skiter jag i om han blir nöjd eller inte :P Men jag vet att jag kommer ångra allt imon när han får det :P

Är lite stolt över mig själv också. Hatar att ringa till folk eller företag men innan så ringde jag till trafikskolan och anmälde både mig och My till teorilektionerna och det är inte illa ;) Så på onsdag är första lektionen och sen varje måndag ett antal veckor framöver. Tror det blir bra :)

Sitter och väntar på att Maxi ska få rast. My gick ganska nyligen in så sitter ensam på golvet jämte matsalen :P Känns lite emo ;) Men sen ska jag hem och städa, måste packa inför imon också och då måste jag komma ihåg teoriböckerna!

Fick inte tillbaka man dator idag heller -.-' "Kom imon för då är Patrik här", som att det hjälper? Och så vill dom att jag ska lämna in lånedatorn för jag sa att "musknapparna" är sega och fungerar inte alltid. Då kommer dom ju garanterat slarva bort den också, så nej tack!!


Fullt seriös på den!

Alla ska på utflykt
Tar varann i handen
Och alla går
Vägen som leder ner till stranden
Sjunger på en visa
I den sista svängen
Och alla får
Sjunga lalala i refrängen

xoxo linda

Tomt...

Just nu är det bara jag och Christopher som är i klassrummet och det känns lite...udda?

Fick ta bussen till skolan idag, för första gången på jätte länge typ. Och det var riktigt segt men hade musik och My så jag klarade mig! Mår skit idag men e ju tvungen att komma, jag vet att det inte går över genom att stanna hemma, även om det känns bättre ett tag.

I alla fall, få se vad vi ska göra i skolan idag, går som sagt bara till 11:15 så ska ner på stan sen. Ska även se om dom hittat min dator...

xoxo linda


Mot sängen

Ska gå och lägga mig typ nu. Har mått illa idag med men har i alla fall gjort lite här hemma :) Klippte gräset innan och det var riktigt skönt faktiskt, varmt och skönt!

Skulle ju gått på stan med mamma imon och kolla efter något till Maxi men hon har spytt idag (mår bättre nu) så då får jag kolla själv. Kanske får gå till trafikskolan också och kolla teorilektionerna. Har jag tur så är My med mig på stan ett tag. Men vi får se, något ska jag väl hitta! :)

Vi grillade idag och har nästan precis ätit så det känns i magen :P Men ska som sagt lägga mig nu. Ska i alla fall lägga mig i sängen och kolla på TV lite, eller om jag läser istället. Känner att jag nog behöver ta något för värken just nu, hatar att va tjej ibland....

xoxo linda


Så söta!

När jag gjorde ansiktsmask för typ 2 veckor sen så var det en lermask och då va jag tvungen att visa My och mamma hur jag såg ut. Mamma höll på att dö av skratt, tack! Visst är vi lika där?

Jag till vänster :P


En bild från Stockholm :P
Jag till vänster.

Jag tycker vi va jätte söta på domma ;)

xoxo linda

Morgonpigg?

Vaknade 20 över 9 idag av mensvärken, kul! Hatar när den är så och att det inte går över trots tabletter...
Jag ska satsa på att ligga i sängen en stund till för att se om det hjälper. Blev så satans hungrig med så tog en macka men kom på att jag åt upp mitt pålägg igår så det blev bara smör på -.-'
Låg i sängen innan och läste 3 kapitell av boken, stämmer fortfarande inte alls med filmen, så sjukt irriterande! Personligen så tycker jag (än så länge) att filmen var bättre, allt händer mer utförligt och bättre där. Delar som är lite långa i filmen är kanske inte ens en sida i boken ibland, dåligt...

Mamma sa att det skulle va fint väder idag så vi kanske ska ut och fixa lite sen. Jag ska i alla fall ha min Linda-dag idag. Får se när det blir bara, smartast är ju efter vi har fixat allt som vi ska. Ska se om vi kan grilla senare idag :D

Nu ska jag kolla klart på OTH och sen får jag se vad jag gör :) Tack vare Joel så lyckades jag lägga över låtar från skivan till min dator! :D Känns riktigt bra för nu får jag "Smurfar som smurfar" och det var den jag helst ville ha :P

Kom på nu att jag måste lägga över allt på datorn till hårddisken idag med, ska se om dom har hittat min egna med -.-'

xoxo linda

Back home

Kom precis hem efter att ha varit hos mormor. Det var roligt som jag visste att det skulle bli :) Nu var typ alla som brukade va hos mormor, där idag och det var väldigt väldigt längesen!
Isak och Theo kom sen också, tyvärr så blev det inte att man mös med dom för dom lekte med mina småkusiner.

Nu ska jag nog antingen lägga mig i sängen och läsa, eller så ska jag kolla klart på säsong 5 av OTH. Det är nog ca 2-3 avsnitt kvar så det hinner jag nog.

xoxo linda

Cheesecake

Åt lite cheesecake innan och tror det är därför jag mår så sjukt illa idag. Ibland känns det inte alls men ibland är det riktigt jobbigt! Och det ångrar jag just nu...

I alla fall, det blev inte IKEA idag för mamma mådde inte så super bra, men mormor blir det i alla fall! :D Vi skulle typ till tippen först och sen blir det till henne :) Ser fram emot det faktiskt för jag har alltid kul där, det behöver inte hända så speciellt mkt men det är ändå kul på något sätt!

Lyssnade på Smurfarna med My och Janeth efter bion i torsdags och jag tog in skivor till mig från bilen när vi kom hem. Trodde att man kunde lägga över låtarna från skivan till datorn på något sätt, men verkar inte gå. På en skiva så stod det i listan vad låtarna hette och den andra hittade jag på Wikipedia och där stod även orginal låtarna. Jag hittade 5 låtar på youtube, vilket är rätt dåligt för jag hade velat ha fler men fanns inte :(xoxo linda

Today

Idag ska vi kanske åka till IKEA! :D Tycker det är ganska kul där. Tyvärr så har jag inget som jag behöver och då är det inte lika kul :( :P Men ska köpa chips i alla fall, deras är så otroligt goda!! Om dom har kvar dom då alltså.

Efter det blir det kanske mormor, jag hoppas det för jag har inte varit där på länge så det kunde vara kul att träffa henne :)

xoxo linda

Jag saknar dig, jag saknar dig!

Igår började jag läsa boken "Jag saknar dig, jag saknar dig!" och än så länge så stämmer den inte alls! Eller jag kanske ska säga att filmen inte stämmer? Den är ju baserad på boken.
Men det finns två versioner.

Den första är orginalet som kom ut 1992 tror jag det var, och den högra är en ny version och det kom i år.

Det som skiljer böckerna åt är framsidan och baksidestexten. Men jag var inne på en sida där man kunde provläsa den högra och det stod typ precis likadant så även där är namnen inte samma som i filmen. Det är något jag tycker dåligt, allt behöver inte stämma men i alla fall namnen borde göra det!

Har som sagt bara läst ett kapitell och ska fortsätta läsa idag, får se om det blir bättre med tiden.

xoxo linda

Skor! <3

Va inne på Nelly.com och kollade skor. En i den andra media 2an la upp en bild på ett par super fina skor! Tyvärr kostar dom 500:- så ska inte ha dom :(
Men sen hittade jag två par andra skor som jag ÄLSKAR! typ :P Och dom kostar 400:- och det är kilklack tror jag det heter, asså "hel klack" som jag brukar säga. Ska fundera på dom ett tag och sen får jag se om jag faktiskt beställer något par av dom ;) Men ska kolla lite i stan också!

Nu ska jag borsta tänderna, kanske äta lite först, tvätta ansiktet (om jag orkar) och sen ska jag lägga mig i sängen och bärja läsa lite tror jag! Och sakna min älskling lite :)

Ha en trevlig kväll!

xoxo linda

Facebook

Sitter vid FB samtidigt som jag bloggar och då skrev helt plötsligt min gamla musiklärare :D Har ju inte pratat med honom sen vi var på G-kulla och hälsade på tror jag det var, eller om det var på en konsert? Men det var kul att höra från honom i alla fall, kanske blir ett besök snart? Är ju lediga 29/9 så kanske sticker dit efter VC då. Alltid så kul att vara där och hänga i musiksalen :p
Han skrev precis nu att han vill att vi kommer och hälsar på och kollar på konserterna, det uppskattades tydligen mkt! Självklart att vi kommer då! Men det hade jag ju som sagt redan planerat ;)

Nu står Göran och skriker på på mig, han e hungrig ;)

Mamma gillar inte bilden för man ser allt damm xD Okej, jag erkänner att jag inte har dammat där på ett tag ;)


Lite damm där med, men vafan :D

xoxo linda

2011

För någon dag sen så insåg jag att detta året har varit bland dom värsta/jobbigaste hittills.
I Januari blev jag dumpad av den jag älskade mest, och vi bråkade och han höll inte kontakten som han lovade. I alla fall inte på rätt sätt.

Sen hände inte så mkt fram till 21 mars, då började jag prata med Maxi och allt kändes lite bättre. Vi blev tsm och det är inget jag ser som negativt. Men vissa i min omgivning har problem med det och en pratade inte med mig på 6 veckor. Det var en riktigt jobbigt tid för mig, och är fortfarande när jag tänker på det.
Och den personen har fortfarande inte accepterat att vi är ett par trotts att det har gått snart 5 månader. Men det är något jag får leva med, det förändrar ju inte mina känslor.
Sen finns det dom som accepterar det men inte tycker om det.
Ibland undrar jag om jag aldrig kan få vara lycklig med en kille för andra? I Stockholm så pratade vi om bögar och då sa mamma att så länge man är lycklig med någon så spelar det ingen roll vem det är med. Önskar att folk kunde tänka så.

Det tredje är att jag blev sjuk 9 juni på något sätt. Troligen sjuk kanske jag ska säga, ingen har ju hittat något fel. Och det har inte gått över alls! Ibland är det värre och ibland bättre, men aldrig bra. Och om en vecka så har det gått 3 månader sen det hände. Och jag vill veta vad det är.

Vad finns det mer? Fram till idag så har nästan varje dag varit jobbig på ett eller annat sätt. Får hoppas att nästa blir bättre och att det inte blir någon undergång!

xoxo linda


Usch och fy

Åt McDonalds innan och nu mår jag skit! Har mensverk också, älskar att vara tjej!

Igår va jag på bio med My, Janeth och Robin. Det var riktigt trevligt :) Först va vi på stan med Maxi och Ivandi också.
Jag var ju helt inställd på att lipa mer än en gång, men inte ens en gång blev det. Så på det är jag smått besviken :( Men sen kanske det var miljön. Jag har problem att lipa när andra ser och har bara gjort det på bio en gång och det var lingonfilmen för begravningen var så jobbig.
I denna filmen var den bara rolig :P Men annars var filmen bra och det rekomenderas om man inte har för höga förväntningar (olika från person till person). Rätt bra musik med.

Idag var det textkommunikation första lektionen och den var lite seg faktiskt. Men allt som allt så var dagen bra :) Jobbade efter skolan och det gick rätt fort faktiskt. Just nu är jag hemma och har ätit och kollar på "Doobidoo" (?) och det var helt okej! :D

Nu ska jag kolla på inspelningar och kanske börja läsa "Jag saknar dig, jag saknar dig!" för den ska in 13/9. Men den är inte så tjock så jag hinner nog!

xoxo linda

RSS 2.0