Igår!

xoxo linda 

Dåligt samvete

Va hos läkaren idag och My skulle följa med, stod 1 vuxen anhörig så då trodde vi att då får man ta med en extra liksom. Men nej bara jag och en till och J va med. Kände mig så elak, hon har jobbat natt och höll sig uppe för att följa med men så kommer den suraste läkaren (typ) och säger bara 1. 
Sen kom hon på att My och J kunde bytas vid halva tiden typ men hon kläckte ur sig det för sent så M hade hunnit gå ut och vänta istället. Hade hon sagt det när hon nekade så hade det varit mer rättvist. 
Jag som brukar få dåligt samvete lätt hade/har så otroligt dåligt samvete så jag kunde inte ens koncentrera mig hos läkaren. Sen fortsatte läkaren i och för sig att vara snäsig och fräsig så ville egentligen ändå bara därifrån. Men ändå. 

Usch. Ingen super stor sak eller så men ändå. Hade lovat och så hade hon jobbat sen 23 igår och så blir det såhär. Ville bryta ihop. Känslig jag vet, men vet ju också att hon blev besviken. Önskar vi kunde göra om dagen och sagt till redan i väntrummet att dom byts vid. Jäkla surtjärring den där. Tusen gånger förlåt! ♡

Sitter på McDonalds just nu och fikar lite med J för att komma på andra tankar och känslor, och sen ska vi in i lite affärer och kolla. Hoppas kunna vila lite sen också så kanske man mår bättre.

Kul, när jag väl skriver ett litelite längre inlägg så är det ett tråkigt och gnälligt inlägg. Sorry. Men mår sämre över detta än jag trodde. Kommer gladare inlägg sen i alla fall för imon blir det Paris! Och lite bilder på annat eventuellt.

xoxo linda

Möte

Har möte med chefen idag så håller på att plugga till det nu, vet att jag kommer behöva boka nytt då jag inte får allt att fastna och en gråga glömde jag kolla upp när jag jobbade. Men det löser sig!
Har lite sällskap här medan jag läser:
Lilla Lisa :)

Efter mötet ska jag försöka hämta ut ett par paket i stan och sen måste jag hem och göra mig i ordning för jag och J ska ut och äta ikväll :) 

xoxo linda

Frukost!

xoxo linda 

Kvällsmat!

Helt slut efter denna helgens jobb så nu tar jag helg i över 1 vecka, härligt!
Avslutar denna veckan med lyxig kvällsmat!
Visst ser det gott ut? Pulvermos, tonfisk och gurka, en helt ny kombo som jag inte vet om det passar ens. Otroligt lyxig middag!
Sen tänkte jah se ett par avsnitt av "Morran och Tobias".

xoxo linda

Dagen!

Såhär har jag spenderat större delen av dagen:
I sängen med Lisa, hade båda ett tag men Göran är uppe och går lite då och då :) 

Håller på att beta av filmer jag inte sett. Idag har det hittills blivit "Men in black" 1 och 2 (redan sett 3an på bio) och just nu håller jag på med "Nymphomaniac" del 1. Vet inte riktigt vad jag tycker om den sistnämnda, för mycket sex (ingen sexig film däremot så få inte upp förhoppningar!) i vissa scener. Man förstår ju på namnet men den förvånar mig ändå. Den är lite dokumentär aktig men samtidigt så långt ifrån. Tror inte det är någon film jag rekommenderar. Det är en kvinna som hittas misshandlad och hon berättar sitt livs historia för mannen som hittade henne. Blir ganska segt. Men men, har 1 del kvar så ska försöka se den med. 

Slut på ledigheten i 3 dagar nu för jag jobbar exakt hela helgen, mindre kul men nästa vecka har jag bara 1 möte inbokat om vi pratar jobb :) annars har jag annat med men det är bara roligheter!

xoxo linda 

God middag!

God middag!
Ligger nyduschad i sängen och försöker hålla den lille kattens tassar i styr, hon ska pilla upp sömmar med klorna och jag blir tokig! Så min fot agerar vakt men hon lyckas bråka sig förbi den ändå.

Vid halv 2 tiden ska jag köra till jobbet för 2 möten och efter det åker jag till J för att hämta honom och dottern för att sen åka till Moheda och se när pojken spelar fotbollsmatch :) 

xoxo linda

Måndag

Oj vad ofta jag skriver här... idag jobbar jag 15-00 men hoppas kumna byta till mig 15-22 istället, orkar inte jobba så sent. Vill ha semester nu, orkar inte riktigt längre, för långa pass eller för intensiva. Tufft.

Har precis ätit lite frukost och nu ska jag vila föt jag åt aldeles för fort så fick ont istället. Får se vad jah tar till lunch sen innan jag åker, ska stå mig till 18-19 någonting för det är då jag får rast.

xoxo linda

RSS 2.0