Torsdag

Tycker det är lite komiskt att jag klagar på trötthet och önskar helg, när detta egentligen bara varit min andra arbetsdag på hela veckan. Va redo för helg redan igår (dag 1) liksom. Men är nog vädret osv för jag är så galet trött, håller till och med på att somna på jobbet. Lägger mig runt 22 så är ju inte orimligt sent ändå, hade önskat tidigare men blir inte alltid så för kvällarna blir lite mer stressiga när barnen är här. 

Igår blev det en lite tråkigare kväll. Jobbade på som vanligt och hämtade barnen. Redan innan vi lämnat skolan säger Ellie att hon har ont i huvudet. Väl hemma så behöver hon spy efter typ 10 minuter, pga värken. Stackarn gör det bara en gång men sen ligger hon på badrumsgolvet. När hon ber om en kudde skickar jag in henne i sängen istället, rolig hon är som annars hade tänkt ligga kvar. Så in i sitt rum med ljuset släckt och så lite ljud som möjligt. Sen kom hon ut efter en stund och kunde faktiskt umgås och äta lite, men var fortfarande lite ljudkänslig. Hennes storasyster var precis likadan, problem med migrän som hon alltid spydde av, men gjordes en synundersökning och hon fick glasögon. Så med detta i bakhuvudet på både mig och J så bokade vi faktiskt en undersökning. Så på fredag nästa vecka blir det optikern och sen drar vi och bowlar! Höstlov och vi alla är lediga den dagen, kommer bli mysigt. Tror inte dom provat det innan. 
Hade beställt 2 kosttillskott som kan hjälpa mig med tröttheten. Kontaktade VC men dom ville bara skicka mig till psykolog och jag vet inte pp vilka grunder för jag fick det bara på mejl, och att dom inte vill att jag lämnar prover. Så nu testar jag detta igen. Fina burkar.
Tog första idag så får se om någon vecka kanske. 

Idag mår Ellie bättre, klarade hela dagen i skolan och mådde även bra efter. Dom fick lägga sig före 18:30 igår för dom var helt slut, så sömnen behövde dom båda. Dom ska helst lägga sig 18:30 för dom behöver sömnen båda 2, får alltid väcka dom på morgonen sen ändå ca 5:30-6. Tidigt i säng men så är det. Så det är dumt nör hennes gympa slutar 19:30 för då lägger dom sig ungefär 2 timmar för sent för dom ska äta och göra sig redo för sängen. 
En kompis kom förbi en kortis, kollade netflix och nu ska jag sova! 

xoxo linda