6 månader ♡

Tänk att 13:50 för 6 månader sen kom en perfekt tjej på 3456g och 50cm ut och gjorde mitt liv komplett!
Som jag älskar henne och jag skulle göra allt för min lilla flicka! ♡
"Du är min värld, min älskling" -Ariel

xoxo linda 

Nytt till Ellie


Och så har hon fått lite plagg från min mamma också:

xoxo linda 

Shopping

Igår åkte jag, lillan och J till stan för art hälsa på mamma på ett evenemang som hon var på, trevligt! :) passade även på att gå tilm McDonalds för att prata om min framtid där. Tanken är att jag ska börja småjobba när lillan kan va själv med J längre än 3 timmar, alltså när hon äter riktigt mat går det. Tidigast juli tror chefen jag kan börja lite smått igen eftersom jag fortfarande helammar. Annars är tanken att jag ska va hemma 1 år till ungefär. 

Efter allt detta ville mamma in på Lindex så vi hängde på. Hittade lite till lillan, och det va 20% på barnkläder.
Köpte 2 par av denna rödaktiga färgen för det va 3 för 2, så tog en storlek större också.

Blev även 2 plagg till mig som går super att amma i!
Fick inte till så bra bilder men dom är lite omlott aktiga.

Sen åkte vi 3 till mormor och va där någon timme, sen hem och tog det lugnt.

xoxo linda 

Dagens lunch!


xoxo linda 

Torsdag!

Avslutade gårdagen med fika hos mormor.
Va helt okej! Stannade en stund så lillan fick sträcka på sig och det verkade hon tycka om för hon låg och pratade/lekte. Va hemm runt halv 10 tror jag, kanske tidigare. 

Idag kör vi hemma mys. Blev lång dag igår och lillan behöver vila upp sig inför badet imon och marknad+restaurang besök på lördag.

xoxo linda 

Mat!

Nu är vi påväg hem, åkte för lite mer än 1 timme sen och vi börjar nog närma oss Värnamo har jag för mig. Allt har gått bra och jag tycker faktiskt att lillan har varit jätte duktig, lite gnäll bara men det har varit helt förståeligt. Nu sover hon och har gjort det i snart 1 timme. Sovit 2 gånger innan också men inte speciellt länge så det behövdes nu. 
Dagens mat! Och det är kors i taket av 2 anledningar för min del. 
1, det är INGEN form av kebab. Jag äter ALLTID kebab. 
2, jag åt nästan hela pizzan. Och jag mådde inte ens illa. Alltså?
Lillan fick smaka lite och hon är så duktig, kommer man med ett bestick mot henne så gapar hon så stort och fint, och har väl nästan alltid gjort det men olika duktigt. Men nu va hon sååå söt. 

Har även hunnit läsa ut boken nu. Happy day! Får se vilken jag ger mig på sen men har för mig det blir en av Sophie Kinsella :) har tänkt läsa alla i den ordningen dom står i min bokhylla men har en serie i 3 delar nu egentligen som jag inte vill läsa än. Vill läsa fristående böcker eller vad man ska säga. Har några kriminalare som jag inte är redo att läsa än också, eftersom jag fortfarande ammar är hormonerna inte som dom ska än. Men vi får se. Antecknar ni detta?

xoxo linda 

Roadtrip

Är ute på roadtrip med mamma, mormor och lillan just nu för mormor fyller år idag.
Just nu är vi påväg till Gränna och har inte speciellt långt kvar. Är super trött just nu men lillan är vaken igen så får roa henne, hon sov innan så då passade jag på att läsa istället så jag blir klar någon gång. 
Har ca 30 sidor kvar så målet är att läsa ut den idag.

Lillan sitter och leker just nu men börjar tröttna, är matdags så är därför. Försöker roa henne med olika saker men det går sådär.

xoxo linda 

Kvällsmat

Fick bli lite vaniljkesella och frysta hallon igår kväll.

För övrigt så typ pajjade min bil igår så får inte köra med den, kul va? Nu är pappa snäll och lånar ut sin men man vill ju helst ha sin egen. Får se hur dyrt det blir att fixa skiten.

xoxo linda 

Tisdag!

Nu va det längesen jag skrev igen. Har inte haft någon ork egentligen. I fredags va jag i stan med My och mamma.
Blev även lite kläder till Ellie men dom kommer upp någon annan gång. Just nu hänger dom på tork. 
Åkte till pappa efter det. 

I lördags fyllde Js pappa år så vi var där lite och sen tog jag med mig lillan till mina föräldrar. 

I söndags gjorde vi inte för mycket. Somnade på eftermiddagen så vi va tydligen trötta. 

Igår vaccinerades Ellie och det gick bra. Självklart blev hon ledsen och det va hemskt att höra, blev tårögd själv. Men hon lugnade sig snabbt i Js famn och sen åkte hon och jag hem direkt så hon skulle kunna vila. Hon somnade i bilen och sov ett tag hemma med. 
My kom förbi för jag skulle prata med en gammal kompis som jobbar på gymmet, och skulle det blir för tufft för lillan ville jag ha sällskap. Men det gick bra, hon somnade i min famn när vi va där och jag fick info om gymmet. Tanken är ju att jag ska byta. 

Idag håller vi låg profil. Lillan är trött, varm och gnällig vilket högst troligt beror på sprutorna. Tanken var att Martina och hennes pojk skulle komma idag men jag fick avboka och så försöker vi med torsdsg istället. 
Hade tänkt hälsa på familjen imon innan vi ska på möte men blev ändrade planer så jag ska försöka åka dit senare idag. Ellie sover för andra gången idag så hon blir förhoppningsvis lite piggare och då kan vi åka, det är ju inget ansträngande för henne eller så men det ska vara lugnt för henne. 
Ska byta lakan innan vi åker också i så fall. Mina ögon rinner en del och det blir så fula fläckar på kudden. 

xoxo linda 

RSS 2.0