Missemys!

Har varit helt slut idag. Vaknade runt 12 och har mest legat i sängen. Inledde dagen med en hallon + banan smoothie som blev så sjukt god! Sen har jag inte gjort någon nytta mer än att fixa tvätten. 

Just nu ligger jag i sängen med en sovandes Göran, mina fina lilla bebis ♡ Vi båda råkade somna efter jag ätit så vaknade för ungefär 1 timme sen. Kollar på Ullared som går på 5an och hämtadr precis Marabou i kylen :) 
Ska starta Harry Potter 7 del 2 efter det, kollade nyss på del 1. Ska även ta tag i plugget samtidigt, behöver fixa det till mötet på måndag. 

Tyvärr funkar det inte att ladda upp bilder från appen så får se hur ofta det blir bilder. Annars måste jag gå in på hemsidan och det är inte alls lika smidigt!

xoxo linda 

Nattamat!

Jobbat stängning ikväll/natt och efter stannade jag och H och pratade lite, blev då så hungrig så nu sitter jag och äter det här :) Ledig imon!
 
xoxo linda 

Just nu!

Haft möte med chefen på McDonalds idag och det gick bra, helt klar med 6 häften och bara enstaka frågor kvar på 5 andra så där är jag nästan halvvägs :)
Hade tänkt plugga idag men ska faktiskt lägga mig och läsa istället, har inget möte förens om 2 veckor så ska njuta lite!

Igår när jag åkte hem så sken solen, det luktade varmt, marken va torr och jag fick sån vårkänsla och blev så löjligt glad! Känns som det är påväg mot bättre och skönare tider, och med det vädret blir det nog rätt så bra ;)
Att man kan bli så glad av vädret. Lycka! 

xoxo linda

RSS 2.0