Smash into pieces

När det går så lång tid mellan inläggen så blir det bara svårare att ta tag i det, och veta vart man ska börja. Jag glömmer även vad som händer mellan inläggen. 
Men det jag vet och som även varit det roligaste var att sen Smash into pieces 2 gånger förra veckan. Dom kände till och med igen mig andra dagen, kanske inget unikt men något jag faktiskt glädjer mig åt. Hände annat också som jag njuter av och glädjer mig. Men dag 2 var även Alex med för dom hade Meet and greet för barn. Han satt längst fram, så pass att jag var rädd dom skulle kliva honom på fingrarna. Sen fick han göra fistbump med Apoc som är deras trummis och DJ. Han såg så glad ut så jag blir stolt på något vis. Sen framme vid bandet får han göra det igen och mitt i allt glömmer jag fota han med alla killarna tyvärr. Men Adam som är sångaren gjorde det med honom med. Så glad kille.







Kvalitén är av blandad sort. När dom spelade fredag kväll var det som vanligt och lördagen för barnen var det akustiskt. Så himla bra! 
Ellie var på kalas så hon kunde inte följa med men fixade autografer till henne med och bad dom skriva hennes namn, så hon blev inte bortflömd i alla fall. 

Vad händer annars? Känns som jag jobbar hela tiden, är konstant trött på en onormal nivå. Legat nerbäddad före 21 ett par kvällar och är ändå as trött under dagarna. Ska eventuellt ringa VC och se om dom kanske kan kolla om det är brist på något. Borde ju gå med ett blodprov bara tänker jag. 
Har även ont i ena bröstet, ömt när man rör och tycker det verkar svullet. Mycket info här, sorry pappa, men jag har olika stora bröst och det lilla känns numera större än det stora. Så något är det, sen är mensen beräknad på söndag så det kan påverka men det har aldrig hänt innan. Så kanske får bli ett samtal där med, har ändå haft en cysta i det andra för 7 år sen. 

När jag inte jobbar och är barnledig så är det träning som gäller, försöker kämpa på där. Tyvärr är jag snorig nu och ibland rivig i halsen så får se hur der blir nästa vecka, ska undvika träning om läget är oförändrat. Vi får se. Och sen på kvällarna hänger jag med en kompis och vi har numera blivit tanter så han kommer hit och sen löser vi korsord varje kväll några timmar. Faktiskt väldigt trevligt ändå.

Varit på 3 begravningar denna månaden för under augusti dog 3 stycken på min avdelning. Vi måste verkligen inte gå på dom men dessa 3 ville jag. Men oj vad det tar energi, nu hoppas jag det dröjer. 

Liten bildbomb som vanligt.

En dam på min avdelning har ett litet husdjur. Man hör han ut i glashuset när han sjunger, väldigt mysigt faktiskt och jag älskar färgen!

Ellie var på gympa så vi tog en pokemon-runda med Jocke.








Använder gurkmeja en del och här hade jag kört i det i risvattnet. Smakar inget men vill minnas att pappa sagt att det är antiinflammatoriskt eller något sånt. Något bra för magen har jag för mig. 



Väldigt svullen i omgångar, såg inte ens fötterna.


Mat hos min mormor, kotlett på plåt. Hennes mat är fantastisk! Tyvärr orkar hon inte lika mycket och ofta längre så det är undebart när det händer. Vi åt massor allihopa, även Alex som kan ge upp fort. Bra betyg! Sen va jag så svullen att mamma frågade när jag skulle föda.

Min älskling!









Det var nog allt för nu. Måste bli bättre här! Pubkväll på lördag, sist gick det sådär för mig tyvärr. Tröttnade på en så kallad vän så markerade, sen dess har vi ingen kontakt längre mer än jobbet och den är knapp. Känner ändå inte att jag ångrar något faktiskt, tröttnade på att bli behandlad som skit osv. Sen hade jag svårt att hantera mina känslor så jag gick faktiskt hem istället. Så tror jag skippar det på lördag, jobbar och beräknad mens så allt kan gå fel. Fredags i Växjö va skit kul, dansade till dom stängde, lamporna tändes. Men det är svårare i denna hålan nu för tiden, så vi får se. En tjej jag knappt känner frågade faktiskt om jag ville komma för hon va inte så sugen på förfesten alla andra ska till, så kanske går till henne. Alla andra ska va hos mitt "ex" och dit är jag inte välkommen, samt att "vännen" osv ska dit. Så vi får se som sagt. 

Nu ska jag fortsätta med Idol och korsord. Barnen sover, och pga jobb i helgen åker dom till Jocke redan imon för mamma är iväg i helgen. Eventuellt kunde hon ha dom 1 natt men det får dom lösa. 

xoxo linda