Familjehäng

Igår var en bra dag, pappa har äntligen kommit hem från sjukhuset. Allt är inte helt bra än och han är tunnare, men han är hemma. Sån lättnad och glädje som inte går att beskriva eller visa. 

Dagen började med att vi åkte till min syster på förmiddagen. Jag behövde åka och ta ett ID-kort till jobbet och ville helst ha barnvakt då även om det skulle gå fort. Så vi åt lunch där och barnen busade, Alex han även sova. 
Åkte ner till pappa för att ta emot honom när han skulle komma, då var mamma hemma med och J kom efter jobbet. My kom dit en sväng med. Nöjda barn med dagen som somnade gott i bilen hem. Tyvärr har E en hemsk hosta som väcker henne så hon vaknade rätt snabbt hemma och satt sen uppe med oss ett par timmar. 
Alex har fått dammsuga hos mamma ett par gånger, så nöjd! Idag fick han hjälpa till hemma lite med. 

xoxo linda 

Teater

Idag har jag, Ellie och mamma varit på teater, vi såg Mamma Mu och Kråkan. Ellie tyckte det var kul och jag va mest irriterad på alla gapiga barn och deras ignoranta föräldrar. Usch! Läste även någonstans att teatern var från 4 år och då kommer det massa barn som är ca 3 månader - 1.5 år. På tok för små. Visst att E var för liten men samtidigt vet jag att hon är tyst och sitter still.  Näe fy, tur att E var nöjd. 

Sen åkte vi till mamma för att äta kvällsmat och då kom även J och Alex. A ville dammsuga. 

xoxo linda 

Mysmorgon

Det har varit en rätt lugn morgon med mys. Startade Pippi och då fastnade dom helt. 
Idag har vi inget planerat mer än att jag ska in till stan och storhandla när J slutat jobbet. Blir nog bara hemma mys sen. Ska se om pappa vill ha lite besök av mig men jag är fortfarande förkyld så dom kanske inte släpper in mig på avdelningen. Ja han är fortfarande på sjukhuset...
Mina favoriter 💙💜 Vi har åkt pulka varje dag efter dagis denna veckan så vi ska nog ut nu på förmiddagen och åka igen, passa på medan det går. Dock är vi inte i pulkabacken utan bara i trädgården eller kör runt kvarteret, igår gick vi med Jessica och barnen. Tycker backen är för långt bort och är rädd att det bara är stora barn och det gillar inte jag. 
xoxo linda 

Busunge

Minns som vanligt inte vad och när jag skrev senast. Något jag gjort under 13 (?) års tid är att skriva dagbok. Tyvärr skriver jag inte så ofta som jag borde vilket blev tydligt ikväll, skrev senast i slutet på november och det har ju hänt maaaaaassor sen dess men pappa, min morbror, min examen, jul, nyår och allt där emellan. Så har suttit över 1 timme och skrev 10 sidor. Då har man ju glömt så mycket som hänt med, nästan 2 månader. Måste bli bättre och skriva oftare. 

Idag är det sjukstuga som gäller. Kände mig krasslig i torsdags för min hals retades och sen vaknade jag igår med ont i halsen, hes och täppt. Även barnen hade hostat lite och Alex lät så hes när han hostade i sömnen. Kände mig sämre framåt kvällen. Vaknade inatt och mådde skit! En förkylning sätter sig alltid i munnen på mig, ont i hela käkarna och inatt var det extremt. Fick bli Ipren, nässpray och vatten men tog ändå 1 timme innan jag somnade. Hade även huvudvärk. Och idag har jag varit helt sänkt och sämre än igår. Alex hade feber när han la sig, över 39 grader. Snoriga alla 3. Skulle hälsat på pappa idag mem blir inget med det, han är redan tillräckligt dålig. 

Alex vaccinerade förra veckan så febern kan bero på det också. Men igår när han kom hem var han busig och glad. Hade satt en sittdel ovanpå den andra och plötsligt satt han där.

Älskade bus. Dom gick tillbaka till dagis förra veckan så är inte konstigt vi är förkylda. Hoppas det släpper imon för jag jobbar måndag-torsdag. 
Han har varit mysig idag för han har varit lite hängig så då vill han sitta i knät och gosa. Bonuspojken är här i helgen så träffar knappt Ellie då, som hon älskar sin storebror ♡ 

Ingen ordning i inlägget. Ska sova nu, har kramp i handen efter dagbokandet. Vill att pappa ska få bli frisk och må bra, det kommer bara ny skit så fort något annat försvinner. Att ha en förälder som bott på sjukhus i snart 3 månader är hemskt, tror inte ni kan föreställa er.

xoxo linda 

Kläder

Ellies mobil gick sönder för ett tag sen och jag lämnade in den för skärmbyte. Efter det så slocknade den plötsligt ett par gånger så jag åkte in i onsdags igen för att dom skulle kolla på den då vi ansåg att det var deras "fel". Dom löste det. Men det tog 1.5 timme så fick ju roa mig under tiden. Blev lite till barnen:


Dom 2 översta är till Ellie och tröjorna längst ner är till Alex. Ville ha färg och mönster och blev helt såld på den gula, så fin när man ser den. Har även sen en tid tillbaka fått för mig att E är fin i gul så var bara tvungen. Allt är från Lindex.

xoxo linda 

God morgon!

Klockan är snart halv 10 och Ellie sover ännu och då somnade hon runt 20:20 igår så hon måste varit riktigt trött. Jag och Alex har varit uppe sen strax efter 7, vi har ätit frukost och nu kollar vi på TV.

Väntar på att E ska vakna, vill ner i tvätten och byta men ropar hon så hör jag inte det ner dit. Vi har barngrind uppe vid trappan så hon ställer sig alltid där och ropar på oss att hon är vaken så vi kan hämta henne. Så jag får snällt vänta. Har hunnit pyssla i köket och förberett lunchen lite. 

Jobbar 7 av 8 dagar nu och idag blir dag 2. Har kvällen och dagis är stängt så derad farmor kommer efter hon slutat för att passa dom. Även imon, jag börjat 16 och J slutar 16:50 så vi behöver egentligen bara passning 1.5 timme och jag får inte till dagis tiderna så jag blir nöjd (detta är var tredje vecka som jag har kvällar och J slutar sent) så deras farmor passar dom, väldigt tacksamt för allas skull. Mest för mammahjärtat kanske men barnen älskar henne så det blir ändå lite win-win. 

I lördags var det kalas för min kusin som fyllt 20 (!!) och det var kul som alltid. Innan det så var jag och My i stan för att hälsa på pappa. Han flyttades från Lund till Växjö i fredags har jag för mig så nu fick vi äntligen träffa honom, det var 3 veckor sen sist. Skönt att se honom igen ❤ 

xoxo linda 

Lunch!

Gar bilder från jul, julkkapparna och nyår men har inte gått igenom dom eller fått från mamma eller My så därför kommer inget inlägg ännu. Har inte riktigt haft tid heller, jobbat och varit mes familjen och så är pappa fortfarande i Lund. 
Har möte om ca 1 timme så håller på med lunch och sen rör jag mig ditåt!
Falukorv med kokt potatis och senapssås. Sist jag gjorde sån sås blev det inte alls bra, smakade bara bränt så jag hoppas på bättre lycka nu.

xoxo linda 

RSS 2.0