Home alone

Igår hade vi möte på jobbet för att gå igenom schema osv och det gick bra, blev nöjd med dom passen jag ville byta. Jocke skulle ut med jobbet på kvällen, äta och teater, så jag och barnen var hemma själva hela kvällen. 

xoxo linda 

Jobb jobb jobb

Har varit lite intensivt med jobb mot vad jag är van vid så det ekar tomt här. Minns knappt vad jag skrev om sist. 

Har varit dödsfall på jobbet igen så har fått säga hejdå där. Personen hade även 2 katter och dom tog Js syster hem till sig då anhöriga var allergiska. Tycker det är toppen för katten hon hade innan var från en annan brukare men kissen fick tyvärr avlivas vid årsskiftet. Så nu har vi välkomnat Linus och Lotta. Fick träffa dom i lördags hos henne och dom är sååå mysiga. I lördags var det marknad här och vädret var ju toppen! Var där nere några timmar, lyckades bränna pannan, barnen åkte karusell och vi träffade lite känningar. En bra förmiddag.

Hem, duscha och vila för att sen åka till mormor. Åkte därifrån själv vid 6 för att göra mig klar för lite fest på kvällen. Blev himla trevligt och man pratar med personer men annars aldrig träffar. En gammal kompis träffar jag enbart marknadskvällarna tror jag och det är alltid lika kul. Pratar hur vi hade det då och dansat osv. Kom hem vid 3.

Firat påsk med familjerna men har tyvärr inga bilder över huvudtaget. Men bra har vi haft det. Bara bild på tårtan vi åt i söndags.
Igår provade vi ny rätt, tacopizza, och den blev riktigt bra:

Denna veckan jobbar jag helg och då jobbar jag 6 dagar, har gjort hälften nu. Imon har jag bara möte men sen är det lördag och söndag, gissar på måndag också. På fredag är det begravning för Js morfar och jag ser inte fram emot det. Har en klump i halsen så fort jag tänker på det och nästan ångest. Hans mamma har sagt att jag inte måste följa med men det känner jag mig "tvungen" att göra ändå, vill ju trots allt finnas för familjen. Men antagligen kommer jag lipa mer än dom och jag kände honom inte, träffats 1 gång och det var dagen han dog. 

Idag har vi äntligen köpt staket så nu är det på gång! Saknar skruvar och annat att fästa dom i men ändå, det värsta är införskaffat. 

xoxo linda 

Middag med en gammal vän

I tisdags drog jag och barnen till stan med en kompis till mig. Han flyttade utomlands gör några år sen och kommer hem ca 1 månad om året tror jag så vi får ju passa på att träffas då. Så vi åkte till stan för att äta middag, blir ju inget speciellt eftersom jag vill ha det bra föt barnen så vi åt på Grands buffé son även har barnpriser. 

Såhär såg jag ut. Ser ni sötfisen där bak? Barnen älskade honom när dom började slappna av så det är kul, då blir det inte så "stelt" eller så. Maten var god och jag hade jättekul. Ska försöka hinna med en gång till innan han åker.

xoxo linda 

Ny bil

Idag har vi sålt och köpt ny bil till Jocke. Våra har behövt lagas så mycket men jag har ju lån på min bil så jag får stå ut, men Js tröttnade vi på för minst 6 månader sen. I fredags kollade vi ju på en ny och idag så blev allt färdigt. Fick mer för Js privat än om firman (?) skulle ta den så vi gjorde så, hade himla flyt så det känns otroligt skönt. 
Här har vi den! Kommer ta tid att vänja sig men annars så. 7 platser har den.

Både My och mamma har varir här i omgångar så barnen är nöjda. Lekte även med en ny kompis. Hans mamma är deras pedagog och vi fick pojkarna nästan samtidigt och bor nästan grannar (är nästan släkt med) så passade på när vi va ute samtidigt. Nöjda barn! Hoppas på fler tillfällen. Kul att se när dom små ser upp till Ellie redan, skiljer ju inte mycket på barnen egentligen men det märks ändå och hon är så fin med dom. Igår önskade hon även syskon så får se om der blir någon till nästa år kanske. Fina fina Ellie 💜 och Alex med såklart. 

Ska äta lite och sen sova, jobbar hela helgen nu. 

xoxo linda 

Sjukstuga

Varit dåligt med uppdatering några dagar då jag blev sjuk i måndags. Fick ställa in jobb både måndag och tisdag, idag hade vi bara möte så det vågade jag mig på. Är så gott som återställd, känner mig mest bara svag. Kan erkänna att jag är rädd också, överanalyserar allt och tror att alla ska bli sjuka om varandra nu. Hoppas vi håller oss friska nu men man vet aldrig.  
Jobbar i helgen så imon ska jag ta och vila igen. Bara legat i sängen. Vi hann vara ute i måndags innan J fick komma hem och jag fick lägga mig. 

Är så trött så ska nog lägga mig strax. Blev väldigt sugen på kallt vatten så blir nog att hämta ett glas. 

xoxo linda 

RSS 2.0