Bakis

Längesen jag skrev som vanligt, och ursäkten är som vanligt att det varit fullt upp. Var ju på Liseberg förra helgen och det var super mysigt. Resan dit och hem gick ändå förvånansvärt bra med tanke på 2 rastlösa barn. Vädret där var toppen, så himla varmt och fint, ingen direkt kö vid barn karusellerna heller. Värre med dom större så tyvärr blev det ingen Helix för mig och My, däremot åkte vi Valkyria och jäklar alltså, skrek som aldrig förr och har fortfarande kill i benen när jag tänker på den, man sitter och stirrar rakt ner mot döden när man är högst upp. Tror ni förstår hur jag menar med kill i benen. Men jag är stolt över oss, vi klarade det! 
Barnen åkte flera olika, så imponerad att dom båda vågade åka Flumride! Ansiktsmålning och en vända i spelhallen blev det också. My, mamma och Ellie gick före hem till hotellet för jag och Alex köpte mat till honom medan vi andra beställt Foodora till hotellet. Så han och jag gick ensamma i kvällen hand i hand, det var så löjligt mysigt. Bara han och jag, min älskade kille.









Liten bildbomb. Alex däckade medan vi andra åt sen, då var han mätt och slut stackarn. Båda barnen verkade väldigt nöjda med resan och jag tyckte det var väldigt mysigt. 

Igår var det fest här i hålan och jag hade skit kul. Förfesten va kul och när vi kom ner till "puben" träffade jag flera man inte träffat på evigheter. Blev efterfest och sen va vi 6st som gick hem till mig för att äta. 2 stannade kvar över natten sen, bland annat en kollega och hon var rädd för att skämmas på jobbet så det kommer bli kul när man är tillbaka, för hon behöver verkligen inte göra det. Nej men jag hade som sagt skit kul så hoppas åå flera tillfällen! Vi somnade 6 imorse sen gick jag på toa runt 9 tror jag det var, somnade om på soffam 1-1.5 timme sen gick inte det mer. Åkte till stan med Jocke och barnen för att köpa regnkläder till båda, gympakläder till Alex och fotbollsskor till Ellie. Fikade inne på Maxi sen med, var mysigt faktiskt även om jag var dödstrött. Har gjort matlådor och läst lite. Startade Harry Potter och bäddade ner mig men missade större delen för jag somnade. 
Har igång 3an nu men ska inte se klart den. Precis skrivit klart, 11.5 sida som sen ska kortas ner till 1-3 datorskrivna, grattis Linda. Så ska äta lite smått nu sen är det sängen som gäller, ska jobba vid 7 imorgon. 

En gammal väl som bott utomlands har äntligen kommit hem igen, sist han vsr här är ca 2.5 år sen. Han har varit hemma en vecka och jag tror vi hängt 4 gånger redan, massor att prata om efter så lång tid. I dagsläget är det min äldsta vän, 9 år nu. Pratar inte så ofta när han är utomlands men när man väl hörs är allt precis som förr, precis som det ska vara!


xoxo linda