Pride

Var en fotograf som fotade mig och Ellie och i helgen fick jag hem hela bilden. Så nöjd.

xoxo linda

Helgen

Helgen har gått i ett känns det som. Igår var vi hos Js föräldrar för att fira min bonusdotter som fyllde 9 i fredags. Blev mys med barnens kusin och Ellie hjälpte till att göra tårtan.


Tjejerna matchade. 

Idag har vi firat morsdag hos mina föräldrar, beställde hem kinamat och bara umgåtts. Precis lagom. Haft en mysig pojke 💙
Bara titta på honom, älskade unge. 

xoxo linda

Ullared

I måndags runt lunch åkte jag och ca 15 kollegor till Ullared för shopping och övernattning. Några åkte tidigare då vi körde våra egna bilar och inte hyrde buss. Hade så roligt, mycket skratt och (för dyr) shopping. Hade tänkt köpa i lite större storlek till barnen men borde nog gått upp ännu en storlek till Alex så nu måste jag åka dit runt höst igen. Hade hoppats på att dessa kläder skulle vara länge men tyvärr blev det inte så och jag kände inte för att åka dit igen bara för att byta storlek så det får va. Dom är inte för små, men risken är att don krymper i tvätten eller att han ändå vuxit ur dom till hösten/vintern. Hoppas jag får fortsätta jobba (vikariat till 31/8) på detta stället så jag får följa med nästa år också, riktigt kul gäng! Har inte kort på allt och hellet inga enskilda kort så ni får nöja er med detta. 

På onsdag ska vi grilla med jobbet och det ser jag också fram emot, hoppas på bra väder.

Efter Ullared i tisdags blev det hem och packa upp för att sen svida om till träningskläder för då var det äntligen Vårruset! Vi var 5 kollegor som gjorde detta ihop, även det en kul grej man kan göra!


xoxo linda 

Promenad

Idag på förmiddagen gick jag och barnen till Apoteket för att hämta mer salva till Alex. Han har något som heter atopiska eksem så därför får han salvor på recept, skit bra för dom är så dyra! Men tydligen så var det inget kvar på det receptet så fick ringa BVC och hoppas dom ringer upp. Efter det gick vi till Ica för att köpa gurka och passade på att fråga min kusin om hon och sonen ville träffas och ta en glass. Tyvärr skulle pojken till dagis men hon kom och gjorde oss sällskap. Var ute till det blev dags att gå hem och laga mat, ca 1.5 timme. En riktigt härlig förmiddag med nöjda barn! Nu har alla ätit och A sover, hade önskat att E ville sova med för jag har varit uppe sen 5. 

Hand i hand, mina älskade barn 💙💜

xoxo linda 

Till barnen

Köpte lite i Malmö, men bara från H&M. Blev 3 tröjor till mig men inte fotat dom mer än att jag hade en på mig på bilden grån Pinchos. 

Ellie:Alex:


 
Nöjda barn, Ellie inviger den regnbågsfärgade idag. Först idag som jag orkat och hunnit packa upp allt. 

xoxo linda 

Malmö

I helgen som varit var jag ju som jag skrev sist på väg till Malmö. Hade en bra helg, det som kunde varit bättre var vädret men det är ju inget vi kunde påverka själva. Vi gick mycket så man var ju helt slut, på fredagen var vi nästab fnittriga av trötthet och komik på TVn och det var ändå innan vi tog ett glas vin. 
Rummen var fina men mammas var absolut bäst, på 2 av väggarna var det massa fönster som gick från golv till tak med bra utsikt. 

Vi har inte besökt så mycket utan bara gått och tittat, men vi var vid Turning Torso, Slottsparken (och en trädgård som låg där) och Emporia. 


God mat åt vi också. Lunch i fredags fick vi av pappa så det var snällt! Till kvällen köpte vi med oss till rummet och det var asiatiskt, väldigt gott och även om deras egna jordnötssås såg ut som en spya var den väldigt god. I lördags åt vi sen lunch på Victors (har jag för mig det hette), gott men tog 40 minuter art få maten. Kvällen avslutade vi på Pinchos och sen blev det hem till sängen. Söndagens lunch intog vid på Vapiano inne på Emporia. Sen bjöd pappa på kvällsmat.

Blev inga kort från Pinchos så blir istället en bild på hur jag såg ut. Av dom 3 sista bilderna så är pizzan Mys, pastan mammas och spagettin min. 

Emporia hade nog varit roligare om det inte var sista dagen och man mest bara ville hem. Så kanske någon mer gång. Hittade i alla fall 2 presenter till J, men han fyller inte förens i september så dröjer ju. 

xoxo linda 

Mot Malmö!

Nu är vi snart framme i Malmö. Fick en resa dit i examenspresent av familjen så jag åker med My och mamma. 
Framme om ca 20 minuter så det är skönt. Saknar redan barnen men jag är hemma på söndag igen så det är ju egentligen ingen fara. Kommer vara härligt och mysigt att få vara "själv" så ska ändå njuta av detta, kommer bli toppen!

xoxo linda 

RSS 2.0