Tisdag

Sjukstugan fortsätter, barnen är fortfarande kvar hos J. Jag är ju inte drabbad så lider egentligen inte men när fritids ringde och sa att Ellie spytt ville jag gråta, Jocke hade typ precis lämnat dom och jag skulle få hem dom idag. Så blir det såhär, igen. Det har varit lustig vecka som varit, det går typ 3 dagar mellan spyorna så precis när man tror dom är friska kommer det en till. Och inte samma dag heller. Dom mår precis som vanligt efter, har aptit osv. Vi fattar inte vad det är. I alla fall så kontaktades VC som hade olika teorier, bland annat att det inte är magsjuka och E ska testas för salmonella. Är hon positiv räknas Alex med så därför testas bara hon för hon va den senaste. Annars går väl tankarna lite mot förstoppning, allergi eller magkatarr. Men vi får vänta och se helt enkelt. Pappa fyllde år igår och jag och My på fredag så man vill ju kunna "fira" lite så nu hoppas jag det vänder. 

Annars var helgen rätt lugn. Va hos pappa efter gymmet i fredags, väldigt trevligt och Göran (katten) skulle lukta på dammsugaren när den va igång så läpparna åkte in. Såg för jäkla roligt ut. Åkte hem och åt gott, fixade håret. 
Fredagsmys med mig själv. Skönt men samtidigt lite tråkigt. Gillar att va själv men inte känna mig ensam.
Lördagen spenderade jag i stan med My, köpte ett par byxor jag funderat på mycket som jag planerar att ha på 90-tals festivalen. Dom är sköna så kommer absolut använda dom mer än den dagen såklart, typ dyraste jag har med. Vi mötte ett par kompisar och den ena köper tröjor för 500-900 styck utan problem så mina byxor för 350:- är väl egentligen billiga. Men inte för mig. Men vi lunchade osv också, så gott!


Dessa byxor köpte jag sist vi var inne, riktigt sköna dom med. Hade önskat dom var ca 3 cm längre i benen bara. 



Ozzy fick en fin slips. 
Håret hade jag lockat för det var fest på kvällen, har bett om bilder som togs av vänner men inte fått en enda så det är trist. Har alltså inga att bjuda på. Men det var en trevlig kväll. 
Söndagen spenderades till större delen i sängen, gick hem till en vän i ett par timmar. Borstade håret, kände mig tacksam att jag inte var brunett för jag liknar Hagrid.

Har jobbat igår och idag, Jessica kom en sväng igår och det var trevligt. Idag fick jag jobba över då vi har en ny som flyttat in. Hade tänkt träna både igår och idag i och med att barnen ändå inte kommer men det är för mycket folk när man kommer så sent så har skippat det. Handlade lite åt J som jag gick dit med, fick träffa barnen lite med. Ville undvika fysisk kontakt men Alex ville kramas och vara nära så kunde inte neka. Hoppas dom blir helt bra snart så vi kan gosa ordentligt, få pussa deras goa kinder godnatt och krama dom så mycket det går. Längtar. 

xoxo linda