Barnen har kommit!

Blev en del igår fast samtidigt inget. Låg i sängen till runt 14, tog sen en promenad med Jessica i över 1 timme. Det var skönt faktiskt. Hade sen tänkt gå direkt till gymmet men en kompis skrev då och frågade om jag ville se film på kvällen så då hoppade jag gymmet. 
Blev att färga håret, duscha och göra matlådor. Visste att det skulle ta lite tid så gymmet blev lidande men samtidigt behövde nog kroppen det, den är som sagt fortfarande inte helt 100 men känns egentligen bara i benhinnorna nu så det går åt rätt håll. Gick sen runt 19, kollade 1 avsnitt av Big Bang och sen en film, trevligt. 

Idag var det jobb! För att få ihop mitt liv ekonomiskt har jag bett om att gå upp i tjänst, har fått bekräftat i höstas att det var okej och att det börjar den 6 mars. Men jag har fortfarande inte skrivit på något och sist vi pratade om det var vi inte överens. Skulle pratat om det förra veckan men plötsligt behövde vi boka in möte ang. det. Det behövdes inte sist jag skulle öka tjänsten så jag är nu mer inställd på att jag inte kommer lämna mötet nöjd. Får veta på torsdag. Vill ju egentligen inte gå upp i tid för jag trivs med mitt schema men jag behöver pengarna. Risken är dock att mitt bostadsbidrag minskar så kanske blir samma summa i slutet ändå, ingen aning. Får se helt enkelt. 
Men annars har jobbet gått bra, och efter fick jag hämta hem barnen. Medan vi väntade på Ellie 50 minuter gick vi till jobbet så Alex fick träffa en kollega, hans extra mamma. Blev trevligt och tiden gick fortare. Sen hem och sen dess har vi tagit det lugnt. E har gjort klart sin läxa, brukar tyvärr bli så. Och så har hon kollat på "Det okända", något hon börjat med hos mamma.


Dagen i bilder. Den i mitten fattar troligen bara My men det är från Stefan & Christer. 
Barnen ligger i sina sängar och jag i min. Startat Youtube och tänkte läsa samtidigt och sen komma i säng tidigt. Imon är det jobb, E följer med en kompis hem direkt efter skolan och kommer sen när jag hämtat A. Senare har E gympa och A ska faktiskt prova på bågskytte så Jocke tar honom på det. Så typiskt när det är samma dag och tiderna krockar plus att det är på olika orter. Men vi får pussla. Ska bli spännande att se vad A tycker om det! 

xoxo linda