Ledig dag

Idag var jag helt ledig, längesen jag var det mitt i veckan känns det som. Har haft lite tvätt race idag. Tar sån här då vi inte har snabba maskiner i tvättstugan som man vanligtvis har i lägenhetshus. Ska man köra i 60 grader och sen tumla efter tar det 5-6 timmar per "tvätthög" eller vad man ska kalla det. Har 2 tvättmaskiner och 2 tummlare, men ändå. Men hann fixa det mesta. Bokar 7-12 och hoppas att ingen tar 12-17 så kan man boka då med, lyckade idag. 
Gjorde lite matlådor, lagade lunch och drog ner till gymmet. Idag körde jag med vanliga gänget här, inte tränat med dom sen september tror jag så det var roligt. Fort gick det, tog bara 45 minuter för oss 3. Blev mark, axelpress och böj. 
När jag kom hem gjorde jag klart tvätten. Skulle åkt till J och hämtat julsaker men orkade verkligen inte skotta fram bilen så får bli en dag i slutet på veckan när jag faktiskt redan är ute och kör. Skulle påbörja kalenderbeställningen, då ringer J och har sett att det var lite julmys på skolan för Ellie. Så jag gick ner dit och hängde, pratade lite jul och nyår. Sen var det tomtejakt och sen gick vi hem på varsitt håll. 
Jag var så kall när jag kom hem så gjorde soppa till kvällsmat.
Lax och torsksoppa. Minns inte hur jag brukar göra den men la i lite annat nu. Det blev gott i alla fall och jag fick lite över så har nog mat klar för hela veckan nu, smidigt! 
Har sen fortsatt med kalendrarna så nu är dom beställda, betalda och påväg! Var tidigare denns gången för det var -25% till imorgon kväll och min ekonomi denna månaden är på minus så fick passa på. Brukar ha med kort från pepparkaksbaket hos mormor och någon julbild på barnen men hinner verkligen inte fixa det i tid. Tror inte ens barnen har tomtedräkter som passa längre. 
Imorgon blir det datorn, sen ska jag träna, gå en promenad innan jag avslutar med kvällsmys och film hos en vän. 

xoxo linda