helgen

I fredags hade jag min första skoldag, fast terminen började i måndags. Läser ju helt distans så hade redan påbörjat en del innan fredagens digitala träff. Vi har en digital heldag i månaden, sen en timmes handledning varje vecka. Satte klockan på 7 för att hinna till gymmet innan, seg men det gick! Efter skolan drog jag till stan för att möta en vän. Vi skulle på utomhusbio på kvällen så skulle köpa gotte. 
Bion va så mysig! Filmen som visades var Mamma Mia 1, älskar den, började ca 21. Svalt i luften men jag satt i min solstol med en go filt över och bara mös. Kallt mellan varven men hade täcke med mig också om det skulle behövas. Gör gärna om det igen.




Lördagen blev plugg i solen på kompisens balkong. Så jäkla härligt! Påbörjade en uppgift som jag även avslutade och skickade in så det får man vara nöjd med. Runt 13 gick vi ut och tog en drink, sen handla till sen lunch. Hängde där till ca 20, blev lite serie också. Åkte hem och packade om och duschade av mig lite innan jag åkte till mamma för att sova där. Söndagen va det upp vid 4 tiden för att kunna åka till Ullared vid 5. 
Vi kom faktiskt iväg strax efter så det va kanon, men trötta som attan. Höll på att bli olycka på vägen hem för den som körde somnade till, så vi fick byta. Men inne i varuhuset kämpade vi på alla 4. Kollade bebis grejer och det är ju så mysigt! Hade jag haft möjlighet hade jag gått loss bland barngrejerna, både till mina men även bäsen. Vi vet ju inte om han blir som E eller A till storleken så vågar faktiskt inte köpa kläder ännu, annars är det ju lite fint och standard att ge. Så får kolla när han är ute helt enkelt. 

Hittade en hel del och kostade gjorde det. Tycker dock inte det va så mycket med tanke på summan. Köpte 4 klänningar till mig själv. Bland annat den på bilden, varit fina eftermiddagar så kunnat ha den efter jobbet. 
Va helt slut efter Ullared, va hemma runt 17 trots tidig resa. En kompis syster har fått en påse kläder av mig till sin son, hon hade gått igenom vad dom ville behålla. Så när jag skulle åka från mamma fick jag frågan om jag kunde komma och hämta det dom inte ville ha. Så jag körde dit, fikade lite och tog med mig kläderna. Flera tack och en påse egna äppel senare åkte jag äntligen hem till mitt. Men trevligt var det. Skönt att ha det gjort med för jag ska stå på loppis om 2.5 vecka och sälja kläder. 

Igår kom barnen äntligen igen, mysigt! Ikväll har vi varit på cirkus. Alex hängde hos J för han var inte alls intresserad men jag, E och deras ena faster gick ihop. Kusinen skulle följt med men åkte iväg med pappan istället. Men vi hade det trevligt, dyrt inträde bara och inte ens halva tältet var folkat. Men som sagt, trevlig kväll. Trötta barn så får se om dom kommer upp imon. 
Man fick rida häst i pausen så det gjorde Ellie, så nöjd! 

xoxo linda