Handling - Mitt nya jag

Boken handlar om en tjej, Lexi som är 25 år. Hon var ute med sina vänner och festade och när hon skulle jaga efter en taxi så ramlade hon ner för en trappa och sen minns hon inte mer. När hon vaknar på sjukhuset är året 2007, men hon tror att det är 2004 för det var då hon ramlade.
Hon tror att hon har legat medvetslös i 3 år men det visar sig att hon har varit med om en bilolycka och har glömt ALLT som hänt sen den dagen hon ramlade för trappen.  Nu är hon 28 och tycker att hon är gammal.

Det visar sig att hon är gift, chef och hennes förra bästa vänner hatar henne. En man som jobbar med hennes man, Eric, påstår att han och Lexi var älskare och att hon skulle lämna Eric för honom. Han heter Jon. Men eftersom hon inte minns det så vet hon ju inte om det är sant.

Hennes man skriver en handbok om ALLT som har med deras förhållande att göra, även ett kapitel som handlar om förspel.

Hon tränar, är jätte vig och äter helst inte kolhydrater, men det minns hon inte för hon var absolut inte sån innan. Hon har även genomgått några plastikoperationer. 

Hennes nuvarande vänner och hennes man försöker hjälpa henne att få tillbaka hennes minne men det går inte. Hon kan inte fattar att hennes liv ser ut som det gör, det är ett drömliv med man, stort underbart hus och hon är chef. Allt det hade hon glömt bort att hon hade.

Men med tiden så inser hon att hon inte alls gillar den hon var innan bilolyckan 2007, hon är ju den hon var innan innan hon ramlade ner för trappan 2004. Hon saknar sina gamla vänner och försöker bli vän med dom men det går inte så bra eftersom hon är deras chef och dom hatar henne för att hon beter sig som en idiot. Men det visste ju inte hon om.

Hon gick från en "tönt" till en "rik snobb".

Men det sista jag läste så bad hennes ena vän om ursäkt och erbjöd Lexi att äta lunch med dom så det ser ut som att det går bra för henne :) Men sen e det en på jobbet som har varit ersättare för henne undertiden hon varit sjuk och han vill åt hennes jobb och försöker förstöra för henne, men jag vet inte hur det går med det än. Och minnet har fortfarande inte kommit tillbaka.

Vet inte om man fattar något av det jag har skrivit, men jag tycker den e bra i alla fall ^^xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0