10 tips!

Ännu en gång, 10 nya tips!

31. Blödande läppar
Fyll i dina läppar med en nudefärgad läppenna innan du applicerar läppstift för att förhindra att läppstiftet "blöder". Det får det även att sitta längre.  

32. Sluta jojo-banta
Vill du behålla din fina, släta hy? Ett enkelt sätt är att sluta jojo-banta. När din kroppsvikt konstant går upp pch ner tappar din hud till slut sin elasticitet, vilket gör att den kan börja hänga. Lägg energin på att träna istället, och få en hälsosam glans på köpet.

33. Perfekt hemmamanikyr
Dags att fixa naglarna? Fila naglarna innan du tar bort ditt gamla nagellack. Lacket skyddar dina naglar. Om du använder nagellacksremover innan du filar så kommer dina naglar bli mjuka, och lättare förstörda. 
 
34. Stäng porerna
Vaxning öppnar dina porer, och gör de extra mottagliga för oönskade orenheter. Om du vaxar överläppen, avsluta alltid med att skölja med kallt vatten för att stänga porerna.

35. Dyra droppar
Vill du att din parfym ska hålla så länge som möjligt? Förvara den i kartongen, och så kallt som möjligt. Ljus och värme kan få kemikalierna i parfymen att ändras och bli "dålig" snabbare.

36. Skugga säkrare
Om din ögonskugga alltid "ramlar" av, doppa din makeup-pensel i linsvätska innan du applicerar skuggan. Vätskan kommer att göra skuggan lite fuktig medan saltet i den håller kvar vattnet, vilket gör att den sitter bättre.

37. Fräsch foundation
När du köper foundation, välj helst en i tub eller med en pump. De hindrar den från att åka tillbaka in i behållaren efter att den expomerats för luft och potentiella bakterier.

38. Tvådelad sminkning
När du ska välja makeup-remover, satsa alltid på en som ser ut som att den separerat sig innan du skakat den. Oljan i tar bort sminket, medan vattnet tvättar bort överflödigt fett.

39. Nykter behandling
Om du har bokat in en ansiktsbehandling eller massage på salong, undvik alkohol precis före och efter behandlingen. Essentiella oljor stanna kvar i din kropp i upp till 12 timmar, och att blanda dem med alkohol kan få dig att må illa, yr och känna dig allmänt olustig.

40. Perfekt linje
Luta pennspetsen på din kajal nedåt när du målar på övre ögonlocken, och uppåt när du målar på de nedre. På det sättet kommer du garanterat att tycka att det är lättare att kontrollera precis var strecket hamnar. 

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0