Söndag!

Har inte haft igång datorn dessa dagarna så har inte skrivit, har inte heller orkat sitta med mobilen och fixa. I torsdags va vi ju hos Karroh och kollade på hennes senaste tillskott, en Diesel, jättesöt! Sen till Robin och sen hem.
I fredags stack vi till Janeth och cyklade en runda och sen körde vi mamma lite. Igår kom Rickard och vi kollade på film och myste. Idag har vi inte gjort så mycket. Janeth kom en runda och vi har kollat på resor, men nu har vi fått inse att vi måste ge oss. Det blir ingen resa i juli, vi får flytta den till slutet av augusti för dom kostade nästan lika mycket som om man skulle boka en "vanlig" resa.
 
Fått veta vilka "stationer" jag ska ha under fotbolls EM och det är volontärcentret och så ska jag vara på träningsanläggningarna där lagen tränar. Synd att det är damer, annars hade det varit lite mer att kolla på om man skulle få tråkigt. Vet inte heller om vi ska undvika dom eller om vi får prata med dom och om dom ska fråga oss saker eller så. Men lite häftigt hade det ju ändå varit, även om jag inte vet vilka dom är ^^
 
Ska nog boka en tur till Malmö imon. Rix FM festivalen är där 17 augusti och då är det artister som jag vill se där, så ska åka dit över kvällen bara och är hemma igen innan 12 på natten, bra! Just nu är det bara jag, My och Janeth som pratat om det, men hoppas på fler sen för det är kul när man är många! :) Imon ska jag även jobba och så ska jag, My och mamma gå på allsången i Linnéparken, gjorde aldrig det förra året även om jag sa att jag skulle! Nu ska jag lägga mig, börjar få huvudvärk efter att ha suttit vid datorn så mycket!
 
xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0