Dag 5 - Personligt varumärke

Idag har vi gått igenom det personliga varumärket, hur man säljer in sig hos en arbetsgivare. Det var intressant och han som höll i "föreläsningen" om det är väldigt bra på att prata och han är väldigt avsappnad och skojar gärna. Vi var 20 stycken i rummet men vi var bara 3 som skrattade och det var jag, syrran och en annan tjej som är 20-21 (?) och svensk. Detta är inget racistiskt utan bara fakta, men det kan vara för att dom inte förstod honom, och de andra som inte skrattade var äldre. Antar att han är mer på vår nivå eller så är alla helt enkelt bara tråkiga. Det är en utländsk kille som är väldigt trevlig och har bra svenska och förståelse, han tyckte det var kul ibland i alla fall. Spännande att veta... Fick sluta vid 13:10. 
 
Har köpt julklapp till pappa idag och en ring från Ur & Penn till mig själv. Ska försöka ta kort på den sen och lägga upp. Inget märkvärdigt eller så, men tycker om det och syrran var smakråd. Jag använder ring så otroligt sällan så kommer ta ett tag att vänja sig! Köpt äppel och nötter till imon också.
 
Kollar på "Real housewives of Beverly Hills" just nu men ska snart gå och äta. Ikväll tänkte jag göra kyckling, blev kinamat med mamma och My på lunchen idag så tänkte äta det nu. Fördelen med att ta med, räcker typ 3-4 gånger.
 
xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0