Gipsmage

Idag har jag och J gjort en gipsmage. Gjorde det i denna veckan under graviditeten med Ellie så det är kul att vi hann med det denna gången. Så nu är alla måste gjorda och bebisen får komma när den vill nu! 

Inte dom mest smickrande bilderna på mig men jag tycker magen ser så rolig ut i den vinkeln när den blir så rund.


Inte skrivit på ett tag och det är som vanligt för att jag inte orkat. Väntar mest på att få föda för krämporna är så jobbiga och blir värre och värre. Längtar något enormt efter promenader och att kunna böja mig, ligga på rygg. Längtar helt enkelt tills jag inte är fysiskt hindrad i min egna kropp. 
Och så är jag ju såklart fruktansvärt nyfiken på vem som gömmer sig i magen, vad det är för kön och vilka mått den har. Spännande helt klart! Jag har en del teorier på att det är en flicka men kan ändå inte släppa känslan av att det är en pojke. 

Är trött på magen och mycket kring graviditeten nu, men samtidigt så älskar jag magen. Detta kan ju faktiskt vara sista gången som gravid? Och jag är så otacksam och mest bara gnäller. Kommer sakna allt när det är över sen det vet jag. Men blir det fler barn i framtiden blir det nog inte såhär tätt, kroppen var nog inte redo. Men som jag skrev för typ 1 år sen så ville vi ju ha det såhär. 


Imon ska jag till min BM och jag hoppas det är sista besöket. Tycker om att gå dit så det är inte det, men nu vill jag vara klar. Ska bli kul att se hur mina resultat ser ut. Vågar jag ska jag även fråga om hon vill känna efter om det är något på G där nere eller inte. 

xoxo linda