Juldagen

Hela dagen har spenderats hos Js föräldrar med familjen. Båda barnen vaknade 5 inatt, Alex var trött och vilade i vagnen och somnade om själv, men Ellie ville ner och se på TV. Aldrig att jag skulle gå med på det men hon somnade om rätt snabbt sen. Vet inte när Alex vaknade men Ellie sov till 10!! Tufft att fira jul. Halv 12 åkte vi till hans föräldrar så det var inte mycket hemma idag. 

Där blev det julbord och sen middagsvila för Alex. Jocke åkte iväg för att hämta hem äldsta sonen och i samband med det så kom tomten. Ellie hörde direkt att det var Leo (storebror) som var tomten men hon var glad ändå. Alex var nöjd så länge han hade ett paket att hålla i.
Det har varit en bra dag med nöjda barn. Åkte hem runt 8 och då fick Alex hoppa i säng. Ellie hjälpte till att packa upp lite julklappar och sen var hon envis så hon somnade 22:34. Men vi är ju lediga imon så vad gör det. Hade tänkt va hemma hela dagen imon och pyssla med julklapparna och fixa hemmet. Behöver egentligen ta tid för mig själv med men vi får se. Blev nedstämd medan vi åt kvällsmat innan, tänkte på pappa och hur bra J och dom har det där alla är friska. Saknar pappa, är inte rätt att ha honom i Lund, han ska va hemma och må bra. 

xoxo linda

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0