Sjukling

Alex har haft feber till och från flera dagar så i söndags ringde jag 1177 som sa att vi skulle ringa jouren. Sagt och gjort, fick tid vid 10-tiden. Jocke fick åka för jag, My och mamma skulle åka häst och vagn med Ellie. Detta var tredje gången men hon tycker verkligen om det även fast det inte är något speciellt, i alla fall för oss vuxna. Både dagiskompis, gympakompis och grannbarn var med, vädret var toppen. Tog en glass när vi var tillbaka. Ellie var såå nöjd med allt. 
Domen för Alex blev misstänkt öroninflammation så han fick penicillin. Han har inte varit sig själv i flera dagar men nu har han ätit medicinen sen i måndags och är nästan helt återställd. Vaknat med nästan 40 graders feber fram till idag, även hög feber om dagarna, alltid över 39 grader. Men inte idag. Trött och hängig emellanåt men oj vilken skillnad, åker dock ingenstans med honom förens han är klar med penicillinet. 

Efter häst och vagn och glass så åkte vi hem. Då var grannbarnen ute och det verkade nästan som att alla 3 såg varandra för första gången, annara ser man ändå mellan trädgårdarna. Men dom va nyfikna på varandra och plötsligt lekte dom, badade, åt glass och hoppade studsmatta. Åkte till mamma runt halv 6 när alla barnen behövde äta, mamma bjöd oss på middag, men Ellie somnade i bilen, fortsatte sova hos mamma och sen i bilen hem och vaknade strax efter 06 morgonen efter. Helt slut efter dagen men hon hade så kul och pratar om sina kompisar, en lyckad dag trots Alex (men skönt att få medicin). 
Händer inte för mycket här annars. Tanken har varit att rensa i garaget och fixa trädgården men  Alex är sjuk så har det inte blivit av, och det har varit för jäkla varmt förutom idag och igår men då regnade det. I och för sig är garaget lagom men vi behöver låna släpav mina föräldrar och jag tror inte dom är klara med det än. Har badat några gånger och det har varit skönt. I måndags var jag ute och gick med en gammal väl i 4 timmar, kom hem runt 2 på natten. Så trött men hade haft riktigt trevligt och kul att prata gamla saker osv. Igår träffade jag och My två gamla klasskompisar, vi gick ihop på högstadiet. Även det trevligt och då var vädret faktiskt fint även om det inte syns på bilden.

För ett tag sen köpte vi 2 nya bilbarnstolar. Samma modeller som vi redan har fast det blev dom senaste versionerna och andra färger. Jocke ska vara hemma mer i höst och för att slippa flytta stolarna mellan bilarna eller att vi ska behöva låna varandras bilar så valde vi att göra såhär. Det är även smidigt om man är iväg men behöver åka hem tidigare med den ena, då kan vi äntligen dela på oss om det behövs. Jockes bil är även 7 sitsig så nu kan vi åka där allihopa. Jag ville ha dom nya för dom var mycket finare och jag tycker min bil är finare så då passar det bättre 😉

Ellie har den svarta och Alex den blåa. Vi valde samma modeller som innan då både vi och barnen är vana att ha det såhär. Har försökt få Ellie att sitta i Alex stol någon gång men hon får halvt panik bara av att höra det. 

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback