God natt

Idag har vi storhandlat och sen hem till min pappa. Inte träffats på läänge nu så det var skönt att se honom på riktigt och inte på kort, även om han har ett fruktansvärt och rejält blåmärke som nästan är svart på sina ställen. Vid 17 var det julpyssel i församlingshemmet så lilla familjen och mamma gick dit. Alex hade väl inte så kul med själva pysslandet men var nog nöjd ändå. Ellie gjorde lite men tröttnade lite hon med. 
Här gör vi julkort. Mitt hår ser ju trevligt ut men det är faktiskt nytvättat sen i morse så ren är jag även om det inte syns. 

Efter pysslet hängde jag hos pappa och dom andra 3 hos mamma. Åkte hem runt 8 tiden och sen vi kom hem har jag plockat lite. Satte mig och fixade inför några julklappar men blir inte klar nu ändå, fick göra om lite men hoppas på att vara helt klar och beställt innan helgen är slut. Håller tummarna! Nu måste man ju va ute i god tid med så allt kommer innan jul. La en beställning på H&M och Jollyroom i måndags tror jag det var och den från H&M kom mejl om igår att det blor förlängd leveranstid, men det berodde även på att det hade varit black friday. Så förhoppningsvis kommer ju allt innan jul. 

Imon ska jag fixa hemma och sen blir det ett lite kortare kvällspass på jobbet, 16-21 och sen blir det helg på riktigt. Skulle egentligen inte jobbat imon men behöver för det blir så dålig lön i december då jag knappt blivit bokad på något. Trist men så är det, hade hellre haft fredagsmys med familjen men det får vänta ett par veckor för nästa fredag ska jag ut och äta med klassen för att fira att vu snart är klara. Lucia är sista dagen.

xoxo linda 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0